PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2109
22.2.06 21:49

macelino,ale az dostanu mrchu,tak mi moji vizitku pozmenis,vid,vzdyt na to cekam tak dloouho :cry: :roll:

jofi,ty se vyznas v bylinkach?ja mam jak jsem psala to primo na zenske problemy a sterilitu,ikdyz holky,vazne po nem citim zaludek,ale treba je to tim,jak je to telo zanesene a ted se bude lecit.Myslis,ze teda neublizi,ze treba nemuzu byt alergicka na ty bylinky?nebo co kdyz mi po nich bude na zvraceni porad?

teda tu operaci prsu ti nezavidim,ja mela bulku jednou,ale asi z tech pitomejch hormnu,ted jsem asi tri roky nebyla na kontrole,jednou jsem se nedovolala a uz jsem se na to vyprdla,jsem desna,pri tech kvantech hormonu co bereme,bysme meli chodit na kontroly pravidelne,a jestli to bylo tukove ta bulka,co ti operovali,tak se to kojenim muze spravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
22.2.06 21:58

holky a neudelame nekdy sraz?treba kompromis,v Praze?treba nak ke konci roku,to uz bysme mohly byt vetsina tehu :lol: :lol: :lol: :wink:
teda kdyz nebudeme muset lezet z nohama nahore :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
22.2.06 22:04

Tuková bulka to nebyla. On mi to řekl latinsky a já už jsem to dávno zapoměla.
Nemůžu říct, že se v bylinkách vyznám, ale baví mě to. Jestli je ti po tom čaji zle, tak už ho nepij a radši se poraď. Může tam být třeba řebříček (ten se do těhle směsí dává) a ten u citlivějších lidí může vyvolat alergické reakce. Taky šalvěj (taky se tam dává) je dost agresivní. Ale řebříček je dobrej na mrchu. Jinak, jestli ti zítra natečou prsa nebo tě budou bolet, tak je to po tom řebříčku. Jinak na nepravidelnou menstruaci takhle z hlavy nic nevim. A knížky mám u našich, můžu se ale mrknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
22.2.06 22:07

Ten srázek by nebyl vůbec špatnej nápad. Takhle si popovídat s někým, kdo je na tom stejně. Já v okolí nemám nikoho, s kým bych si o tom mohla povídat. Všechny kámošky mají děti. Během minulého roku 5! a tak si s nimi o problémech s otěhotněním opravdu nepokecám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
22.2.06 22:09

jofi,ta magistra mi dala tohle,jmenuje se to bylinny caj vhodny pri poruchach zenske sterility,slozeni:řebříček nať

• šípek plod
  • mateřídouška nať
  • dobromysl nať
  • hluchavka květ
  • truskavec nať
  • heřmánek kvet
  • čekanka nat
  • jitrocel list

pak mam ten jsem jeste nepila na uvolneni svalu a stres proste na ćelkove uvolneni caj z mucenky a v pondeli si mam prijit pro kapky ktere se jmenuje jestřáb ptačí na sterilitu

v tom co je mi znej soufl je to cos psala vid,asi jsem citliva fakt na vse,jeste ho zkusim zitra,jinak uz nevim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
22.2.06 22:12

to ja mam v okoli kamosky,ktere meli problemy,sice uz deti maji ale taky to neslo lehce,nebo uz nemuzou mit druhe a sejdu se tady v usti s jednou holcinou z fora,co si piseme sz,ta je na tom jak my.

je to fakt lepsi mit si s kym pokecat kdo tomu rozumi co citime,protoze ten kdo to nezazil nam rekne,at na to nemylsime a nestresujeme se,ze to prijde a at si to moc nebereme a tak ,ale jak rekla moje kolegyne,ktera ma 4lete dite po ivf,ma jen jeden vajecnik,ze ten kdo to nezazil nevo co to je!ted taky zkousej druhe,ale uz se na to vykasle,chlapovi je 40let a uz na to nemaj nervy,maji aspon jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
22.2.06 22:22

MACELI-krásný seznámek jsi udělala,díky.Takhle máme přehled a doufám,že jedna po druhé se přesuneme dolů-do té prázdné kolonky :cry: At tam není tak prázdno,já tam chci a chci a chci… :!
S tím srazem by to nemuselo být špatný,ale kolik by nás s tím souhlasilo????Já bych taky nebyla proti.Vykulit se s bříškama…hehehe,sraz těhulí v cukrárně!!! :lol: :P :oops:
JOOOO,a taky mám alergii na penicilin v injekcích,měla jsem na něj nějakej šok a dávali mi nějakou injekci do žíly a místo abych už šla z nemocnice domů-tak sem tam musela zůstat do konce všech těch injekcí,co kdyby se to opakovalo!!!!Byla to první půlka července a já vyšla akorát 8.třídu,venku pražilo sluníčko......a já čuměla z nemocničního okna… :twisted: No hnus vzpomínka. :!
Tak se pomalu posypu do spršky,vstávám ráno v 6.hod a frčím tlumočit na celý den do provozu do jedné fabriky.Naštěstí-krk už nebolí.A taky mám ode dneška od 19.00hod doma AUTÍČKOOOOO :P Tři dni mi opravovali kluci elektriku.Byl tam blbej přístup,tak museli vyndat půl motůrku!!!!!!Ještě nevím co to bude stát,až v pátek.Asi půjdu do kolen hádám!!Teda manžel…se prohne… 8O
Tak uvidím jestli budu mít čas na Vás zítra mrknout.Nevím jak tam budu dlouho.Snad to půjde.Tak držme palce hokejistům :! :! :! :! :lol: At to vyhrajou KLUCÍÍÍÍ :lol: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
22.2.06 22:23

Tak tě musím zklamat. V tom čaji může vyvolat alergii půlka bylinek. řebříček určitě, truskavec dokonce vyvolává nevolnost (to je asi ono), a čekanka a jitrocel taky můžou vyvolat alergii. Něco z toho to asi bude. Jinak na pročištění je dobrej kopřivovej čaj, ale nesmí se pít dlouho. A na žaludek (aktuálně) je máta (ale sypaná, ne v pytlíkách, ta je obohacená o mentol).
Jinak souhlasim. Všichni mi řikaj ať se nenervuju a ať to neřešim a ať jsem v klidu. To se jim to kecá. A nejlepší jsou ještě ty otázky příbuzných : tak kdy už konečně bude to miminko a kdy do toho praštíte? To bych nejradši praštila do nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
22.2.06 22:29

Ja se už budu loučit. Jdu spát, už tady do toho sotva mžourám. a ráno zase do práce. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
22.2.06 22:37

holky, z těch dotazů typu: "No a co vy? kdy už budete mít mimi? kdy na to vlítnete? proč čekáte?? můžu vyletět z kůže…
zítra mám sraz s kamarádkama,který mají skoro všechny mimi nebo pupíky…takže se pomalu připravuju na palbu otázek…
nejradši bych hned při příchodu všem oznámila: MY UŽ se snažíme, žádný otázky!!!!!ale už se vidím, jak se jen skromně budu usmívat a "jo, jo už brzy, chystáme se na to…asi jim zítra řeknu že jsme se prostě začali snažit ale že to možná hned nepůjde…uf, snad to nebude tak hrozný…
je fakt, že jsem ze všech holek nejmladší, tak jim to zas tak divný není, ale pokaždý když se vidíme, tak se na to všichni ptaj…

holky jdu do hajan, manžílek je dneska na hokeji v hospodě, tak jdu spát sama...............jů zrovna jsme dali už druhej gól :! 8O :D

tak ahoj zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
23.2.06 08:01

me se zase ptaji pribuzny…rodicum a mym segram jsme rekli, ze casu dost :?
manzelovym segram jsme teda rekli, ze se snazime, protoze jedna s tim mela taky problemy, podarilo se jim po skoro 4 letech a ona nam to tenkrat taky rekla /potrebovala ode me pichat injekce :wink: /, tak mi bylo blby neco si vymejslet…
nastesti kamaradky to bud vedi - ty blizsi, nebo se neptaji, protoze samy vetsinou jeste deti nemaji a snad ani neplanuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
23.2.06 08:13

Dobre rano, Zdeniku a vsechny ostatni!
Nas se taky porad vsichni ptaji. Bavila jsem se o tom s Dr a ten rekl, ze jim mame rikat, ze jeste pockame. Ze premyslime kdy bude vhodna doba. Pry radsi i rodicum. Mamka ma porad ty poznamky, ze se snad ani nedocka :lol: No uz 6 vnoucat ma tak se nejak zabavi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
23.2.06 08:38

My jsme taky všem řekli, že ještě počkáme, jen švagrová to ví, protože ta s tim taky měla problémy, tak se o tom někdy bavíme. Ale ta už taky má mimčo. Je to beruška nádherná. Ta neteř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
23.2.06 08:41

SNAŽILKY: MACELINA /26let/snažení od 3/05/ stimulka Clostilbegyt od 12/05/ vdaná 2 roky
AJAJA /31 let/snažení od 1/05 ,stimulka CLOMHEXAL 11/05 ,
vdaná 8 let
ZDENIK / cerstve 27/ snazeni od 7/05/ stimulka Clostilbegyt 1/06

• utrogestan 2/06/ vdaná 1.5 roku
    KAMILA /23let/občasná stimulka/super dlouhé cykly/snaha od 1/06/zatim svobodná
    LIONESS /25 let/ snažení od 08/05/stimulka Clostilbegyt (4 cykly - neúspěšně), Duphaston (2. cyklus)/ vdaná/ 7. 3. 06 - 1. návštěva CARu
    JOFINKA /24 let/snažení od 01/05/ nestimulka/svobodná (vztah 7 let)
    AGATA /25 let/ 10. cyklus snažení - nestimulka /vdaná
    KATKA /24 let/ stimulka Clostibegyt 1/06/ svobodná ještě 3 měsíce
    HANKA /28let/vdana/snazilka od 02/2006
    NIKDO /30let/snazeni od 03/05, 06/05 potrat v 6.tydnu/do 05/06 hormony/cerven 06 (podle potreby) laparka+biopsie vaječníku
    MISCH /snažení od 10/05, stimulka Clostil od 1/06
    MIRULE /29 let/vdaná/snažení od 12/04/stimulka Clomhexal/1.3.laparka

TĚHULKY:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
23.2.06 08:43

ahoj holčiny, dobré ranko :P
jak se vám dneska daří??
Ještě nám v seznámku chybí Abbey, Danda, Karotka,… tak dopište vizitky!
JO A V TĚCH TĚHULKÁCH JE POŘÁD DOST MÍSTA!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová