PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3126
22.2.06 13:46

KAMI? teda to vyšetření muselo být hroznýýýýý. Já jsem taky děsná cíťa. naučila jsem se vystrkovat jazyk tak daleko, že mi dr nemusí strkat ani tu dřevěnou špachtličku do krku ! :lol: :lol: :lol: FUJ. :lol: :lol:
Já jsem zase našim udělala ostudu u zubařky. Normálně nás vyhodila z ordinace, že si mě mají nejdřív uklidnit a jinak at tam nelezeme. :lol: :lol: :lol: To mi bylo taky nějakých 10. Dělala mi otisky na rovnátka a narvala mi do pusy tu otiskovou špachtli plnou té hnusné zelené hmoty. A dala tam toho nějak víc, takže mi to padalo do krku, po celé puse. Nemohla jsem se ani nadechnout. Do toho jsem začala brečet, takže super kombinace. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bléééé. 8O :lol:

jsme tady dobrá skupina. :lol: :lol: :lol: :lol:

Tak to máš super, že máš ségry takhle vyškolené. :wink: Alespon ušetříš. To já mám taky objednanou vizážistku. Nalíčí mně a učeše. Ale holt si jí zaplatím. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
22.2.06 14:09

Ahoooj, teda vy jste mě navnadily na ten Fitball! Já ho kupovala tchyni, taky má problémy se zády, ale asi ho moc nepoužívá. Že bych si ho od ní půjčila na zkoušku? :wink: Dnes mě taky pekelně bolí záda, hlavně v kříži a taky podbřišek, (že by OVU Zdeniku :wink: ?), no spíš asi ne, ale musím vám napsat, že dnes zase tak lehce „růžově“ špiním. Ale jen malinko. S Duphastonem jsem ale začala teprve dnes ráno, takže si myslím, že tím to nebude. Ježíš, to by bylo, kdyby se i přes ty negativní řeči doktora zadařilo. :lol: Nemusela bych do CARu!!! :lol: No, ale spíš tomu nevěřím, protože včera tuli nebylo, nějak jsme s manžou vytuhli a dnes sice možná bude, ale už jsem najela na Duphaston a ten by asi tu případnou OVU zhatil :(

Nikduš, tak jsem zrzka!!! A hodně křiklavá :lol: Podklad mám svůj tmavej, ale ty blond melíry jsou teď měděně zrzavé! Ale v práci se to líbilo. Sice prý vypadám starší, ale změna je občas dobrá. No, myslím, že se to časem vymeje :wink: .

Kami, ty máš jen samé dobré zprávy :lol: ! To je super!

Vítám mezi námi nové snažilky!

Agi, úplně si umím představit na těch tvých andělsky blonďatých vlasech tu pampeliškově žlutou. To musel být docela děs, viď? :lol: Ani se ti nedivím, že jsi to barvení už vzdala! :wink:

Kačko, teda ty jsi sportovec aktivní, to jsi dobrá! A toho maséra ti upřímně závidím :wink: Jinak já měla na svatbě ještě pleť super a to i na zádech, ale po nynějším braní clostilu se to rapidně zhoršilo. Ale máš pravdu, solárko vždy pomohlo. I když, teď s těma hormonama mám velkej strach na solárko jít, protože já jsem náchylná na pigmentové skvrny. Nechci být jako flekáč. :lol: Takže samoopalovák to jistí :lol: a jsem jak od móře. :lol:

Holky, víte co mě napadá, že se mi možná na měsíc zlepší pleť, protože už jsem skončila s Clostilem. :lol: Otázkou ovšem zůstává, co mi předepíšou v CARu. To bude určitě horší „dryják“. :(

Tak zatím papa LIO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
22.2.06 14:15

LIO, ahojkýýýý :lol: Teda takže zhoršení plati může být z Clostilu ??? No a já si furt říkám z čeho to mám. Kurnik !!!! :evil: :evil: :evil: To je fakt k zbláznění. Už mi ty hormony vadí. Jinak jsi 17DC.. já myslím, že by to klidně mohla být OVU. Příznaky na to máš. :wink:

Tak a já jsem se rozhodla, že jdu ten Fiball koupit ted ! :lol: :lol: :lol: Já už prostě nebudu čekat. Stejně musím něco zařídit. :lol: Když se pro něco rozhodnu, tak přes to jede rychlík. :D :D :D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
22.2.06 14:16

Ahojky Všem!!!!! :lol:
Vítá mezi námi NOVÁČKY :P Hannu a Ester.Jestli tedy chce zůstat :?: .

To jsem se zasmála při čtení.Hned jsem si vzpoměla na mého nejmladšího bráchu-v 1.třídě ho přeočkovávali proti žloutence a on přepral p.doktorku,sestřičku a i naši mamču-musel pak přijít na pomoc náš tatík,aby ho udrželi všichni!!Tak pak se to povedlo.Ale brácha se bojí celej život všech doktorů.A to mu už bude 30.Chodila mu domů pozvánka na nějaké přeočkování-asi ve 13.letech.A on tam vždycky šel,řekl kam dostal injejci.....a za pár měsíců přišla pozvánka na to přeočkování znovu…až mamče docvaklo,že tam nikdy nedošel a musel tam s ním někdo jít,ale nedostal ho do čekárny!!!!!Tak se injekce nekonala. 8O
Takovejch vzpomínek by byla spousta asi u všech. :lol:

Tak přeji krásné odpoledne :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
22.2.06 14:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
22.2.06 14:35

Musím přidat i svojí zkušenost - mám mámu zubařku a i když jsem jinde statečná, jí jsem dělala scény, když mi tak v 10 letech tahala všechny čtyřky kvůli rovnátkům…Prý jsem řvala, že ta jehla je moc špičatá a že chci kulatější :D Dodneška injekce do dásní nesnášim, ale nic jinýho mi zatím nevadilo, a to mi i koukali do žaludku - nic mi nebylo, až psycholog mi pomohl :roll: , od tý doby nedám na odborný „pokec“ dopustit :wink: Když předem vím, co mi dělají a jak, a při tom vyšetření to buď vidim, nebo mi každý krok popisujou, tak jsem v pohodě :) Což souvisí i s tim, že si každý problém prostuduju, prostě mám potřebu managovat vše, což asi může být občas dost otravný,já vim :roll: :oops:

Lio, ta barva fakt byl děs, hlavně že se to tak dlouho vymývalo. Od tý doby mi nikdo nechce věřit, že normálně si hlavu nebarvim..to mám od malička, furt se mě všichni ptaj, kdo mi dělá tak pěknej melír :D mám totiž v tom blond základu i zrzavý, i tmavý vlasy 8O

Katko, hormony jsou pěkný svinstvo. Mně poslední HA pilulky udělaly hroznou paseku - migrény, resp. migrenózní bolesti hlavy, tak 3× týdně, neustále svědivé výtoky bez přítomnosti infekce, obličej jak v pubertě a to mám suchou pleť a v té pravé pubertě jsem měla sem tam pupínek..než jsem přišla na to, že to je tou antikoncepcí, zkusila jsem vščechno možný, od mj toho psyllia po léčitele, akupunkturu…po vysazení byl okamžitě od všeho pokoj :? HA už nikdy :twisted: Jo, byly to Jeannine - jeden z posledních objevů, vychvalovaný do nebes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
22.2.06 14:43

Holky,prosím písněte sem ještě jednou tu adresu s tema testama OVU a TĚHU. :lol: Já po ní ted pátrala a nedopátrala jsem se.Díky moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
22.2.06 14:48

levnetesty.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
22.2.06 14:55

Agata-dekujííííííííííííííííí. :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
22.2.06 14:55

Misch -snaha o mimčo od 10/05
beru clostilb. od 1/06.
Tak já jsem to děvčata dostala.
Teď mám problémy ohledně bydlení.Nic prostě nevzchází.
Bydlení komplikované, mimčo nikde a teď nám budou v práci brát peníze :cry:

Tak už někdo prskněte na nás ten těhoprrrsssk.

Misch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
22.2.06 15:26

AGAT, tak jak dopadla schůzka ohledně bydlení ?? Co cena ? Povídej.

Tak holčiny a já mám Fitball ! :lol: :lol: :lol: :lol: A celkem i hezkou barvu. Takovou neutral - perleťovou. Tak se těším jak ho dneska nafouknu. :lol: :lol: A mám průměr 75cm ! na mojí výšku prý ideální. A ještě jsem si koupila malý Overball. :lol: Dostala jsem k tomu zadara knížku se cvikama. Takže se alespon zorientuju. Měli tam i knížku " cvičení pro těhotné na míči " , ale to jsem si netroufla. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
22.2.06 15:42

Noo, schůzka dopadla líp, než jsem čekala, tzn. bude další :lol: Jejich a naše představa ideálu se tady rozchází zhruba o milion…tak uvidíme :wink: Ale jsme ochotni jít nahoru až o půl mega, a myslím, že jejich představa je zase přemrštěná, a že i oni jsou ochotní jít o tu půlku naopak dolů.. Vypořádávají spoluvlastnictví, už jsou dlouho u soudu a teď hrozí, že soud nařídí prodej, na čemž by nějak extra nevydělali a navíc by se to táhlo.. Navíc to není úplně přes realitku, takže nemáme konkurenci ve spoustě dalších zájemců… Kéž by 8O Zítra jdeme prohlídnout byt k nájmu, tak snad se aspoň sem budeme stěhovat během max 2 týdnů, ať se zbavíme toho pitomýho „bytnýho“ :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
22.2.06 15:44

Holky, nejdriv vam napisu jak jsem dopadla u doktora a potom si vas doctu.
Takze rovnou vam reknu, ze nic moc :cry: Sla jsem tam pouze pro nove prasky s tim, ze mam od te doby, co beru tu druhou pulku, ten s tim 10 mg progesteron spineni. No a on mi rekl, ze ted mam mit pet dni pauzu, kdyz dneska zacala mrcha, a potom mi predepsal jine. Ale tam uz skoro zadny progesteron neni. Jenom malo. :cry: Tak ja nevim. Ja bych svym laickym rozumem rekla, ze ho potrebuju vic, kdyz mam spineni. No docela me to vzalo. Jedine co me uklidnuje, ze je to jenom na dva mesice. Potom uz dome zadne jine hormony nedostane, a kdyz tak jdu do caru nebo k odbornikum na hormony. Tady na ty tri mesice jsem se sice uvazala, ale citim se jako pokusny kralik. :cry: :cry: No mam pocit, ze pred tim mi bylo lip.
Snazim se mu duverovat, snad fakt vi, co dela 8O
Trochu me uklidnuje, ze si myslim, ze mam prece jenom jeste vlastni cyklus, takze me to nemuze zase az tak moc ovlivnit.
Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
22.2.06 15:53

holky,cajik zatim pusobi akorat na muj zaludek,ale mozna se na to moc soustredim.

agatko,s tema bytama je to desny,vid,ja si zitra kupuju tipservis a zase budu vsechno obvolavat,teda vse co se nam bude zamlouvat a uz chci taky svoje poradny bydleni,hlavne velky a s balkonem,ikdyz tady zadny problemy nemame,tak neni to nase a kdyby jsme meli mimi,tak pro mimi dohormady se psem to je male.

ja mam balon taky takovej perletovej,barva takova prirodni,bezova,kremova,a maly overbaly mam zlute,protoze bezove nebyli,pujdu si taky zacvicit,kdyz tak o tom mluvime,ty male jsou i dobre na zpevneni stehen,kdyz si lehnes,pokrcic nohy a balon das mezi kolena a stahujes a povolujes,nebo u toho muzes zvednout panev,je hodne moznosti.

agi,to ja bych se bez injekce u zubare neobesla,skemrak kvuli ni pri sebemensim kazu,dost jsem si se zubama uzila,z bolesti jako takovych mi nejvic vadi bolest zubu,ale holky,vsimla jsem si,ze cim jsem starsi,tim hur snazim injekce a tak,hlavne i.m.do svalu,do zadku,to je vzdycky neco,ted teda taky sestricka musela chvili pockat nez se uklidnim a ono to nakonec vubec nebolelo,ha,ha,pak podotkla:a to jste sestricka?a ja,no jo no :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
22.2.06 15:56

AGAT, tak to by bylo fajn, kdyby to vyšlo !!! :wink:

NIKDUS, ach joooooo. Přístupy něktrých doktorů jsou opravdu zvláštní. :cry: :cry: Už mám těch hormonu taky plné zuby. A to je beru teprve druhý měsíc. :cry: :cry:

Holky, tak kdy už se tady ukáže nějaká těhulka !!! halooo. Potřebujeme poprskat ! :oops:

Ráno jsem si objednala ty OVU testy a asi za hodinu mi přišlo na mail, že už je objednávka vyexpedovaná. Tak jsem zvědavá, kdy to dorazí na poštu. :lol:

Dneska je venku táááák hnusně ! :evil: a zima. Fakt vlezlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová