PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1477
23.2.06 11:47

LIO, JA JSEM SE ROZHODLA, ZE ZMENIN DOKTORA. UZ JSEM NA 8.3. OBJEDNANA K NOVYMU, TAK JSEM DOCELA ZVEDAVA, CO MI REKNE A HLAVNE JAK BUDE SE MNOU DAL POSTUPOVAT. UVIDIME A URCITE NAPISU. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
23.2.06 11:48

A HOLKY JAK SE TEDA POZNAJI TY CHLAMIDIE??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
23.2.06 11:50

Ahojky všichni. Nestíhám dočítat, tak se teď přesně neorientuju.
Lio, je to stejnej neřád jako ten můj.
Včera odešel na pivo na hokej a vrátil se teprve před půl hodinou. Zmetek jeden. Moje plodné dny taky naposled ztrávil v hospodě. Jsem na něj pěkně naštvaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
23.2.06 11:51

jessy - blbe… vetsinou nemaji zadny priznaky…
kaci, radiolog -UZ, Rtg, CT… a taky nesnasim fyziku a kdyby 1.LF nevydavala knizecky s testovyma otazkama, tak bych asi taky neprosla :wink: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
23.2.06 11:54

AHA, TAK TO NA TY CHLAMIDIE DR PRIJDE JEN NAHODOU?????? :?: :! NEBO JAK :?: PRI PREVENTIVNI PROHLIDCE, KDYZ BERE KREV NEBO DELA STERY????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
23.2.06 11:57

jessy, na to musi dr. myslet a stery jsou na ne specialni…
kdyz treba dlouho nejde otehotnet, nebo kdyz mas znamky zanetu, bolesti apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
23.2.06 11:58

Kami gratuluju k mrše. Že by to bylo tím čajem? Krásnej metřík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
23.2.06 12:06

Katy - jooooo Brectan!!!! :D
Lius - bordoooo, jupiii, zitra asi budu lakovat, ale ne tim hnusem co minule.
Jesse - prave ze chlamydie vetsinou priznaky nemaji :cry:
Kamco - tak ja jdu obedvat, a davam si vino na tvoje zdravi :wink:
Zdeni - mozna mate v loznici prilis vrelou atmosferu :wink: :wink: , tak se kytickam nedari.
Jofinko - mas volno?? Ja jsem mela druhy stupen, strasne me to bavilo fakt hrozne. Miluju tuhle praci, takze ti ted tezce zavidim. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
23.2.06 12:11

DIKY ZDENI,
TOHLE JE U ME DOUFAM V PORADKU :? 8)

NO, ZMENIME TEMA.
JA JSEM VCERA BYLA U HOLICE. NO A JAK TAM TAK CEKAM, TAK SE MI TAM NA OBRAZKU LIBIL JEDEN STRIH, TAK JSEM KADERNICI REKLA AT MI TO TAK OSTRIHA.......NO A VYSLEDEK????? JE TO SUPER. SICE TROCHU KRATSI, NEZ JSEM CEKALA, ALE ZATIM MI TO KAZDEJ POCHVALIL, TAKZE.............ASI DOBRY :idea:

NO A TAKY JSEM VCERA PEKLA DORT. JEDEME TOTIZ NA NAROZKY, TAK SE MUSIM NEJAK VYTAHNOUT. TAKZE TESTO JSEM DELALA ORECHOVY A NA TO JSEM DALA TAKOVOU TVAROHO-OVOCNOU SMES. NO VYPADA TO HEZKY, TAK SNAD BUDE CHUTNAT :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
23.2.06 12:20

Nikuš,dobrou chuť. Já mám teď přestávku mezi odpoledkou. Máme k obědu žemlovku, tak jsem si ho odhlásila a udělala jsem si polívku do hrnečku. Hrachovou, tu mám rád.

Lio, jsou to všichni stejný zmetkové. Jen co přijedu domu, tak toho mýho pěkně nakopu do zadku. Celou noc někde chlastá, vrátí se v poledne a ještě mi nebere telefon. Já jsem zase celou noc nespala a ráno jsem ho dokonce chtěla jet hledat, jestli se mu něco nestalo. Já mám nervy a ten dobytek někde chlastá. Omlouvám se za ty výrazy, ale jsem na něj opravdu naštvaná. Večer se bude chtít tulit, já mu řeknu že ne, že o jeho alkoholem poškozený spermie nemám zájem a už budem v sobě.

Jinak mě na deprese všeho druhu pomáhá nakupování. Jedu do obchoďáku a něco si koupim, stačí maličkost. Když se hodně pohádáme, tak taky jezdim nakupovat.

Z manžela si nic nedělej, je to teda super hnus, co ti řek, ale chlapi jsou blbci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
23.2.06 12:24

Ke kadeřnici se chystám taky. Potřebuju dobarvit a sama to nezvládnu, protože jsem čtyřbarevná.

Dortík bych si dala. Zrovna tu mám kafíčko a k němu by se hodil.

Já tedy pěču ráda, ale né moc často. U nás to nikdo moc nejí, tak si upeču, jen když mám na něco chuť nebo někomu k narozkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
23.2.06 12:40

Ahoj holky. Ja mam taky obedovou prestavku. Manzel mi zrovna volal a pry co ma obedvat (je nemocny). Ja nevim. To je porad jenom jidlo. Snidane, obed, vecere. Jedno se sni a uz aby clovek myslel co bude to dalsi. A ja zrovna moc rada nevarim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
23.2.06 12:44

To s tebou úplně souhlasim Hani. Nevím jestli jsme se už potkali? Jsem taky nováček.
Chlapi se zajímaj jenom o jídlo a hlavně aby to bylo maso. Já už jsem úplně vyvařená. Už mě skoro nic nenapadá. Jenže on je ten můj neřád pěkně mlsnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
23.2.06 12:45

JA PECU STRASNE RADA, ALE TAKY TO NENA U NAS KDO JIST :(

A JESTE K TEM CHLAPUM. TEN MUJ ZE ZACATKU NASEHO VZTAHU TAKY NECHAPAL, ZE KDYZ NEPRIJDE DO RANA DOMU,ZE MAM STRACH. ALE UZ JSEM MU TO SNAD VYSVETLILA A DALA DOST NAJEVO.
ALE TRVALO MI TO DOCELA DLOUHO, NEZ JSEM MU VYSVETLILA, ZE MI AZ TAK NEVADI, ZE JDE NEKAM CHLASTAT, ALE ZE MI VADI TO, ZE JA SE DOMA STRACHUJU A CELOU NOC NESPIM A ON SI PAK PRIJDE VYSMATEJ A DIVI SE MI, ZE JSEM NASTVANA A NEMLUVIM S NIM. ACHJOOO, TI CHLAPI :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
23.2.06 12:45

Ahoooj, vy jste toho zase napsaly :D Byli jsme se teď podívat na byt k pronájmu - jen na chvíli, ta blbá koupě se komplikuje :twisted: , vybrala jsem zrekonstruovanou garsonku, úplně v centru, za 7000..jenže to je Praha 1 a nedá se tam parkovat hned u baráku, ale až o 3 bloky dál, to už je Praha 5..a je to tmavý, protože má okna do dvora :? není to rozhodně ideál, ale je to levný, opravený, bez provize realitce..a hlavně jen na pár měsíců, na podzím chceme definitivně bydlet ve vlastním…tak musím do večera čekat, jak se miláček rozhodne :? Já už nesnášim stránky realitek :cry: chci taky pěstovat kytičky a péct dorty ve vlastní troubě :cry: Nikdo, nemovitosti mě taky baví, ale když dojde na obíhání celý Prahy v tomhle počasí, je to na nic…těšim se až na zařizování :D Já si teď připadám hrozně rozlítaná, chybí mi vlastní domov, ne, že bysme neměli kde bydlet, ale prostě už chci něco definitivnějšího :cry:

To je úplně mimo diskuzi, jen jsem potřebovala vylít si nechuť a otrávenost :?

Kamčo, mám normálně opravdovou radost z tvojí MS :oops: :D Zítra dej určitě vědět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová