PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1867
23.2.06 17:00

Myslis ted? Pracuju v jedne male financni firme. Vetsinou je tu klidek, jen dneska se sef vyznamenaval :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
23.2.06 17:01

NO JA POTREBUJU HLAVNE NEJAKY BOTICKY NA JARO, ABY SE HODILI I K SUNKI I KE KALHOTUM :wink: A TAKY BYCH CHTELA NOVY DZINY :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
23.2.06 17:06

JÉÉÉ, UZ JEN HODINU A JDU DOMUUUUU :D
A TY DELAS DO KOLIKA?? NEBO MAS NEJAKOU VOLNOU PRACOVNI DOBU??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
23.2.06 17:10

Ja si dziny koupila nedavno. A do prace je nosit nesmime, takze mi urcite dlouho vydrzi. Musim si koupit ty letni boticky, ale zase legantni na podpatku. Ted k nam prisla do firmy holka na pohovor a predstav si, ze prisla s manzelem! To je teda sila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
23.2.06 17:12

Ja delam do sesti. Ale my zijeme prechodne na Kypru a tady je o hodinu vic. Manzel uz pro me frci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
23.2.06 17:13

TAK ASI MELA STRACH, ABYCH JSTE JI TAM NECO NEUDELALI :D 8O :) CHICHCICHI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
23.2.06 17:15

Manzel je tu. Zatim pa, snad jeste nakouknu vecer. At ti o rychle utece! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
23.2.06 17:15

Hanko, co to tady ctu 8O Vy zijete na Kypru :?: :D Ty brdo. V Lefkosii? Je to hlavni mesto doufam. :wink:
Jak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
23.2.06 17:19

TAK NA KYPRU, JO??? HM :!
TO BYCH TAKY BRALA :D A JAK JSTE SE TAM DOSTALI?? NEBO MANZEL JE KYPRAN??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
23.2.06 17:24

TAK HANKU UZ JSME NESTIHLI, ALE ONA NAM TO NAPISE PRISTE, ZE??
JA UZ PRO DNESEK TADY BUDU KONCIT. DO PRACE JDU AZ V NEDELI, ALE SNAD SE DO TY DOBY DOSTANU NA NET NEKDE JINDE, ABYCH VAS ASPON POZDRAVILA :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
23.2.06 17:27

Ahoj berušky.
Tak už jsem ho pořešila. Celkem v klidu. Já mám praxi ze školy. Hrozně se mi omlouval a je jak milius. Obíhá okolo mě jak nějaká planeta. Teď tedy leží, protože je mu špatně.
Jsem ráda, že jsem v tomhle fóru. Původně jsem koukala na čekatelky, ale tady je to lepší.
Botičky taky potřebuju. Mám jich sice asi milion, ale to nevadí. Tchýně už mi dokonce vymezila můj vlastní botník. Nemám ale žádný boty na klínu. A letos mi praskly troje kozačky, tak si budu muset koupit nový, zkusim asi nějakej výprodej.
Já jsem prostě na boty úchyl.
Jo a už mi dneska přišli ty testíky. Docela fofr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
23.2.06 17:33

JOFINKO, TY TESTIKY TO BYL FAKT FOFR. TAKZE UZ MUZES ZACIT TESTOVAT :D :P
NA BOTICKY ZAS AZ TOKOVEJ UCHYL NEJSEM, ALE NA KALHOTY JO. TECH MAM PLNOU SKRIN. NEJAKY SI KOUPIM,PAK PRIBERU 2KILA A UZ SE DO NICH NEVEJDU, TAK JDU KOUPIT NOVY. TY MI JSOU PAK TREBA ZA 2MESICE ZASE VELKY A TAK TO JE PORAD DOKOLA 8O :lol:
TAKZE MAM SATNIK PRO OBDOBI, KDY MAM 54KG A PAK SATNIK KDYZ MAM 50KG :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
23.2.06 17:44

No tvoje kila bych chtěla mít. Já jsem takovej malej vepřík. Teda spíš holka krev a mlíko. Teď mám65 kilo. Možná budu mít víc, protože se blíží mrcha. Na kalhoty moc nejsem. Hlavně proto, že mi málokterý padnou. Mám totiž dost široký boky. Ne tlustý, ale mám širokou pánev.
Jinak oblečení mám spoustu. Zdůvodňuju to tím, že vlastním příkladem musím vést žáky ke kultuře oblékání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
23.2.06 17:44

HOLKY PRO DNESEK PAPAPAPAPAPA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
23.2.06 18:26

Halooooo. Je tu jeste nekdo? Odskocila jsem si od plotny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová