Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
teda lio,taky nechapu,jak muzes jmenovite odpovidat i vy nekteri,ja zapominam co kdo psal ![]()
chlamidie jsou vetsinou bez priznaku,ale ja mela bolesti uz dlouho,kdyz mi na podzim zacaly,nemohli nic najit a chlamidie tam nebyli!!pak to nak ustalo a ted vlastne jak me znovu delala ty specl stery kvuli bolestem tak uz tam byli,za chvili jdu volat tak jsem zvedava.
holky,diky za veskere gratulece k mrssseeee!!!
jinak ten muj mam stesti,ze on sam bere ruzne vitaminy musi byt zdravi a fit kdyz je profesionalni sportovec,i atb spokl bez problemu,takze v tomhle to mam dobry.
a do hospody nechodi,jen kdyz maji s tymem akci nebo s klukama na pivko,ale vraci se brzo a v pohode,jemu je lito davat prachy za chlast a vysedavat tam porad,obcas ho musim i vyhnat ![]()
uz nevim ani kdo jste co psal
jdu si to znovu procist
Jojo devcata, to jsme dopadli. hahaha, Jofinko ty jsi me rozesmala. ale mas pravdu: chlapi jsou proste blbci ![]()
Jo Hani, sami jidlo. Co ma clovek furt varit. Ja kdyz mel manzel pred vanocema dovolenou tri tydny. TAk uz jsem z toho byla uplne zoufala. Kazdy den vymyslet neco noveho. On teda tvrdil, ze mam vymyslet na tyden a potom to jet furt dokola
ale zatim jsem to tak nepraktikovala.
Jo Jessy ucesy to je moje, ja mam tak blby vlasy, ze musim vymyslet furt neco noveho
![]()
JOJO, KDYZ JE CHLAP NEMOCNEJ A JE CELEJ DEN DOMA, TAK TO ABY ZENSKA STALA JEN U PLOTNY. MUJ BYL TAKY PRED MESICEM NEMOCNEJ A UZ ME Z TOHO JIDLA BRALI VSICHNI CERTI
PORAD NECO VYMEJSLET A NAKUPOVAT A FAKT PORAD DOKOLA.......
ahoj agi,neboj urcite neco sezenete me to taky moc stve,dneska jsem mela koupit tipservis,ale nekoupila jsem protoze stejne budu obvolavat a zadny termin prohlidky nenajdeme,protoze je play off a pritel ma skoro kazdy den zapas,takze neni kdy se jit na byt podivat,mozna mi to neda a koupim ho ted odpoledne nebo se na to vyprdnu a koupim ho pristi ct.
takze te chapu protoze me to obihani taky nebavi vzdycky kazdy byt kam se jdeme podivat moc chci a pritelovi nevyhovuje(vetsinou cena neodpovida stavu)a ja brecim a za deset minut my dojde ze ma pravdu a ze by byla blbost ho vzit,jen uz proste chci zarizovat neco vlastniho ![]()
jofi,me to taky napadlo,rozesmalo me to,skoro 4mesice nic,homrony nepomahaji pak si dam salek bylinkoveho caje a za par hodin je mrcha na svete
![]()
NO, minulý týden jsem tady toho mýho miláčka pěkně zpucovala, tak teď ho zas musím pochválit
Do hospody moc nechodí, skoro vůbec, taky mu je líto peněz, protože šetříme na byt… Ale zmastit se taky umí… Pak mi naopak volá a plácá mi do telefonu blbosti, předá mi kamaráda, aby mě taky pozdravil
A taky nechápe, že když nezavolá, že se o něj hrozně bojim,nespim.. Jednou slíbil, nezavolal, jenže já byla v Chebu, vrátil se normálně, ale nechal si telefon v bundě v předsíni…peklo
Umí být vzteklý a i se porvat, skoro jsem nespala, protože jsem si představovala, jak někde leží zmlácený
No, to jsem ho moc nepochválila
Skoro nechodí a jsme skoro pořád spolu
![]()
Ten můj nechodí do hospody často, ale když už jde, tak to stojí za to. Závidim ti Kamčo sportovce, který nechlastá a ještě jí dobrovolně prášky! To je docela unikát.
Ten můj je nechce vůbec. Jednou jsem mu je roztloukla do čaje. On na to přišel, protože se nerozpustili. Pak mě podezíral, že ho chci otrávit a teď všechny čaje kontroluje, jestli tam není něco na dně.
Agatko - no pokud chces neco definitivniho, tak tohle moc definitivne nevypada
Nevyplati se vam teda radeji do zari nebo do kdy bydlet, jak bydlite ted. Ja vim, o cem mluvim, dvakrat se stehovat v tak kratke dobe, to je teda des. Ja jsem se stehovala 2 x v jednom mesici, to bylo … ![]()
JOFI, teda to je taky síla. Holky, včera bylo asi fakt něco ve vzduchu !!
To se vrátil teprve před půl hodinou ?? To bych mu dala pěstí hned ve dveřích.
Jsem po včerejšku taky pěkně vzteklá. Vůbec se Ti nedivím.
Holky, já si občas říkám, zda to máme zapotřebí.
Jestli mi za to ta svatba stojí. Jenže pak se uklidním a řeknu si, že je to všude stejný a zvykat si na něco znova od začátku, to by mě asi kleplo.
A po 7 letech se mi znova začínat nechce.
Navíc, když chce, tak umí být milionovej. Jenže musí chtít.
Včera mi řekl, at ho radši nechám bejt, že je ve stresu z práce a že ve stresu nebude zase o víkendu. No to je fakt fajnový.
ZDENIKU, nooo, tak já jsem to nepochopila ani dle těch příruček s testama.
Jsem prostě na fyziku levá ! ![]()
hihihi, ten muj ma zase uz tyden rymu, tak jsem ho vcera donutila, aby si vypil Echinaceove kapky. NO taky to byla docela drina
![]()
Jofinko, asi jsme se jeste nepotkaly. Jsem skoro uplne nova ![]()
Libi se mi, ze manzel vola co ma jist. Predstavuju si co by rekl kdybych mu zavolala ja a ptala se co si mam dat k obedu.
Tak jsem mu jeste rekla at vytahne z mrazaku maso na vecer. On sel, otevrel mrazak a pry kde to asi je. Rikam ve spodnim oddeleni. A on: Tady je jenom neco dlouhyho a taky zelenina a kridla, ale maso tu neni. Trvalo nam to asi 5 minut, ale podarilo se! ![]()
A jinak do hospody taky chodi. Ale vetsinou se vrati vcas. Kdyz se vic napije tak desne chrape. Obcas ho vystrnadim do obyvaku a obcas si tam ustele hned sam ![]()
Kačko, to měl štěstí, že jsem doma nebyla. Ale musel mi do telefonu půstit CD co jsem poslouchala včera večer, abych měla jistotu, že je doma. Já do večera učim, ale až přijedu domu, tak bude rozdílení cen.
Stokrát jsem mu řikala, že je mi jedno, když jde do hospody, ale ať se vrátí jako člověk.
jofi,ono uz to ze je sporotvec tak te nuti nepit,musi byt fit,vydelava tim penizky!ale ani tam na tu hospodu proste neni,jak on rika,radsi si zajdeme na veceri se znamyma dame sklenicku,ale kdyz na pivo jde,tak taky nevola,taky nechape ze o nej muzu mit strach,kdyz se dostali do extryaligy,nebo zapijeli dite jednoho,holky,to se ozral,on totiz ani moc pit neumi,ha,ha,je snim vzdycky strasna sranda,je mu blbe,zvraci,keca blbosti,ale ma veselou opici,to je dobre.a on celkove se snazi zit zdrave,ono kdyz kazdy den maji trenink a zapasy,tak ani nemuze nikde sedet po hospodach,plati za to pokuty a pak s ena lede sotva plazi ![]()
volala jsem na ty vysledky,pry jsou uz dobre,ale stejne gyn chce abych za tyden prisla pro vysledky,to nechapu teda,hlavni je ze atb uz nemusim a oznamila jsem ze zitra prijdu na odber ![]()
holky loucim se,pritel chrni,maji zase zapas,ja jedu k mamce s hafikem a pak jedu za kamoskou a jdeme fandit,pak na vecu.
Jofinko, to CD to je super
Ale nebojte, už jenom tak 50-60 let a budeme mít klid
Tohle je morbidní, já vim ![]()
Nikdo, když ten byt, kde teď bydlíme, chce ten náš kámoš v březnu rekonstruovat a u toho být nechci. Zůstat tam ještě můžeme, ale… Navíc se s nim furt dohadujeme a už je protivnej. Bude dělat novou kuchyń, podlahy, v tom pokoji, kde máme ložnici, bude šoupat i dveře, takže budou řezat do panelu.. kdepak, to radši 3× stěhovat
![]()
Kačko, to je zajímavý. Ti naši chudáčci jsou ve stresu a my co? My se asi celý dny válíme, nic neděláme a ve stresu nejsme. To mě dokáže dorazit. Kolik má starostí a že je toho na něj moc. A pak se takhle sežere a celej den je k nepoužití a zítra taky.
Hani a orientaci v mrazáku. No to je pro chlapa nadlidský výkon. Natož ho třeba poslat do špajzu nebo do skříně. To je o nervy. Jediný, kde se spolehlivě vyzná, je lednice.
Agi,To je dost morbidní. Jestli takhle bude pokračovat, tak to přizabiju daleko dřív.
Já se taky loučím. Bude zvonit. Ještě sem skočim navečer z domova.