PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1961
23.2.06 13:17

Agat, tak to chapu, to je fakt blbe, kazdopadne ti to nekolikanasobne stehovani nezavidim :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
23.2.06 13:17

Jofinko, kdyby aspon v lednici :D
Teda to je den. Sef hned zrana serval sekretarku a ted postupuje od jednoho ke druhemu a pokracuje. Za chvili budu na rade :D
Ja mela obdobi, kdy jsem se stehovala 2× rocne a bylo to sileny. Ale zase uz jsem mela praxi v zabalovani a vybalovani. I ty krabice jsem mela porad pripraveny. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
23.2.06 13:20

Teda já jsem nějaká zadřená v práci. To je hruza ! A už jsem zase ztratila nitku, kolik jste toho napovídaly. :lol: :lol:

JOFI, hihihihiihi. tak správně ! Hezky se přesvědčovat. :lol: :lol: :lol: Já jsem zvědavá, jakej budeme mít dneska večer. :?

Ted si jdu ohřát papu a pak budu reagovat ! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
23.2.06 13:21

holky jdu se s váma jen rozloučit…
vy jste teda fakt povídálky… :) to je fajn :wink: pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
23.2.06 13:56

Tak jsem tady. Ještě teda dojídám, ale píšu u toho :lol: :lol: Jsem prostě závislák. :?
Jelikož jsem včera vařila véču, tak jsem si vzala dnes i do práce. Miláček to měl totiž pojištěné a začal prudit a vztekat se až po večeři. Protože moc dobře ví, že kdyby začal dřív, tak by večeři za to, co předvedl fakt nedostal. :twisted: :twisted: Takže jsem měla hovězí polívku - fakt se mi povedla. Krásně hustá,nudlová. :wink: A pak vepřové masíko jako čínu se žampionama a k tomu velkou mísu salátu. Nějak jsem si řekla, že to zkusím bez přílohy, takže jsem rejži dala večer jemu. :lol: Pak hekal, že je přejedenej. :lol: POtřebuju se stravovat trošku pravidelně a hlavně zdravěji. Tady kolem se vaří dost hrozně. :x

AGAT, teda to máš fakt lapálie s tím bytem. :cry: :cry: Já pracuju v centru. Taky na Praze 1 u Staromáku. :? Ale bydlíme na Praze 6 a tam je fajn. Moc držím palce, aby jste se brzo rozhodli a nějak to řešili.

JOFI, plně s Tebou souhlasím. Já mám v práci taky hromadu stresu, ale nějak se ho snažím zvládat. A rozhodně si to netahám domů. Jenže on byl věčnej student. Studoval práva asi 8 let !!! :evil: :evil: To jsem myslela, že mě trefí. Takže pracuje asi 2 roky a holt se to ve 30ti hůř snáší, no. :D :D Navíc dělá doela náročnou práci a na vysoké pozici. Ovšem nejvíc mě dorazil tím, když konečně vystudoval práva, tak mi řekl, že je stejně nebude dělat, protože ho to nebaví. Myslela jsem, že se neudržím ! :! :!

MACI, kampak ??? :o :P Ahojkýý

KAMI, tak to je super, že jsou výsledky dobré a že už nemusíš brát ATB. :wink: Ty máš dneska vyloženě uspěšný den ! :lol: :lol: :lol: Uvidíš, že ted se už vše otočí k lepšímu !!!! Tak ty máš doma hokejistu ? Hezkýýýý :wink: :D

Tady furt lehce sněží. Už mně to fakt neba !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
23.2.06 15:14

Teda Jofi, ty máš taky pěknýho neřáda! Úplně kopie mého manžela! 8O Tohle on taky umí!!! To je ale fakt síla!

Maci, papa. :wink:

Já tu taky zítra nebudu, mám dovolenou a jedu do Prahy, opět :lol: . Se ségrou na školení a pak si uděláme prima den. Už se moc těším. :lol:

Tak doufám, že se tu v sobotu dopoledne neutopím ve vašich písmenech! :P

Tak se mějte holky moc hezky a ať vás břicha nebolí, beďary zalezou, návaly nepřicházejí a mrcha zůstane radši doma (kromě teda Kamilky, ta si jí zaslouží v plné parádě)!

Jsem ráda, že tu máme tak skvělé fórum! No, zkrátka dobré baby! :lol:

Tak zatím pápá LIO :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
23.2.06 15:16

LIO,

užij si zítra krásně volný den v Praze !!! :wink: A přeji Ti i krásný víkend ! :lol:
Papa :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
23.2.06 15:21

TAK JSEM ZASE TADY. TED JSEM CHVILKU PRACOVALA, ALE UZ MAM VSECHNO HOTOVY, REDITEL SE PRAVE ROZLOUCIL A JEDE DOMU, TAKZE TED UZ BUDE KLID :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
23.2.06 15:23

NO JINAK JSEM TAKY MOC RADA, ZE JSEM TUHLE DISKUZI NASLA. OBCAS JSEM CHODILA NARODINKU, ALE TAM JSEM SE NEJAK NECHYTLA. PRISLO MI , ZE SI TAM MEZI SEBOU PSALI VZDYCKY JEN TREBA 2HOLKY. A NAS UZ JE TADY FAKT PEKNA TLUPA :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
23.2.06 15:32

JESSY, je to tady fakt super. Navíc, když se sejde banda dobrejch holek, tak tím líp :lol: :lol: hihihi , tak říďa odešel, tak máš klídek ? No super ! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
23.2.06 15:39

A TAKY MI DOST POMOHL TEN SEZNAMEK, KTERY UDELALA MACELI. VYTISKLA JSEM SI HO A TED V TOM MAM ASPON JASNO A VZDYCKY DO NEJ MRKNU A VIM ............ 8)
TY JSI TED NA CLOSTILU?? TAK SNAD VAM TO TENTO MESIC VYJDE. KAMOSCE HO DR TAKY PO PUL ROCE MARNEHO SNAZENI NASADIL A BYLA HNED V TOM. ONA JE ALE ASI TROCHU JINY PRIPAD NEZ MY :roll: :wink: :? 8) :( :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
23.2.06 15:48

JESSY,

kéééž by jsi měla pravdu. :lol: Dělám i OVU testy a zatím negativní. Ale jsem teprve 13DC. Minulý cyklus při Clostilu jsem měla ovu 17DC. Tak jsem byla ráda, že se alespon ukázala.

Jinak seznámek je fakt super. taky jsem si konečně udělala jasno a vím, kdo jak na tom je. A ty metříky taky nemají chybu ! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
23.2.06 16:00

NAPISU TI PERLICKU OD NAS Z PRACE. PRACUJU NA HOTELU JAKO RECEPCNI. A MINULEJ TYDEN SEM PRIJEL INVALIDA NA VOZIKU A ZE SI ZAJEDE NA WC. NO MAME TADY SPECIALNI WC PRO INVALIDY, ALE MINULEJ TYDEN SE TADY DELALI VSUDE NOVY DVERE A ZARUBNE A CHUDAK INVALIDA SE NEVLEZL S VOZIKEM NA ZACHOD. JSOU PROSTE UZKY DVERE 8O 8O :P :roll: :wink: TAKZE SI SAMOZREJME STEZOVAL :evil: A BYLO KOLEM TOHO DOCELA RUSNO. NO JO, KDE ASI SOUDRUZI UDELALI CHYBU :?: :?: :idea: :!
ALE BYL TO TEDA DOCELA TRAPAS. NASTESTI TADY BYL REDITEL A CELY SI TO VYZRAL SAM. :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
23.2.06 16:05

JESSY,

tak to je síla !!!!! 8O 8O Chudák invalida ! Já čekala, že na konci bude, že ho tam ředitel musel odnést ! :lol: :lol: Na to WC ! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
23.2.06 16:08

Ahoj bando :)
Ja delala taky recepcni, 5 let. A taky delegatku. Reknu Vam, obcas to byla sila. Ted se smeju, ale vzdycky behem ‚akce‘ jsem byla na prasky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová