Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no nastesti tady na hotelu mame jeden specialni pokoj pro invalidy, takze jsme ho pustily tam, ale je to docela síla. a takovych perlicek tady mame posledni dobou docela dost.
takze se nenudim ![]()
ted se tady nic nedeje, lidi se zacnou ubytovavat az vecer, takze ted uz to tady do sesti musim jen odsedet a pak me tady vyzvedne tem muj milacek a jedeme na rodinou navstevu
![]()
jojo, obcas mi tady z tech lidi hrabe
ale jinak je to pohodova pracicka.
ja jsem chtela byt letuska, ale to az na stredni. Jinak muj sen uz od malicka je, stat se veterinarkou. Nesla mi ale chemie a fyzika, takze jsem se sveho snu vzdala
![]()
Jessy, to mate dvanactky? Sluzby? To az budes tehu tak budes doma, vid? Od nas, kdyz nejaka kolegyne otehotnela tak uz vetsinou ani neprisla do prace a byla na neschopence.
ano, delam dvanactky a nocni dokonce trinactky. Takze kdybych nahodou nekdy v budoucnu
otehotnela, tak bych asi ze zacatku delala jen denni a pak bych byla urcite na neschopence
![]()
Nocni trinactky? To musis unavena. Ja nocni nesnasela. Ale slouzily jsme po dvou tak si vzdycky jedna zalezla a trosku si pospala a pak jsme se vystridaly ![]()
no jam jsem tady sice sama, ale tak o pulnoci zamknu hotel, zhasnu a jdu se taky natahnout. Na dverich je zvonek, takze kdo prijde po pulnoci, tak na me zazvoni a ja jdu odemknout. Takze je to takove spani na pul oka, ale aspon neco. Ale obcas si nezdrimnu vubec, takze to pak celej nasledujici den prospim ![]()
Holky, to Vám věřím, že to musí být s těma lidma občas pěkně na budku ! ![]()
Tak já se pro dnešek loučím. Jedu zase na aquaaerobic. ![]()
tak zase zítra se budu mooooc těšit ! ![]()
Papa
A ty tam v noci nemas vubec nikoho? Ani ochranku ne? Tak to my byly dve recepcni, portyr a ochranka. Vetsinou byla legrace. Tuhle jsem si vzpomnela jak jsme hrali na schovavanou
Je to velkej hotel, celkem, tusim 150 pokoju.
jeste vam musim napsat, ze jsem si vcera po dlouhy dobe udelala radost. Sla jsem do mesta a koupila jsem si kabelku a triko s dlouhym rukavem
![]()
kabelku jsem si chtela koupit uz dlouho, ale zadna mi nikdy nepadla do oka. AZ VCERA
![]()
HANKO, MY TADY MAME POKOJU CCA 35.TAKZE TAKOVEJ MENSI HOTYLEK, ALE JSEM TADY SAMA, TAKZE JE TO DOCELA O HUBU
OBCAS MAM STRACH, ZE ME NEKDO PREPADNE, MAME TADY JEN POPLASNE ZARIZENI, ALE NEZ BY NEKDO PRIJEL, TAK UZ BY BYLO DAVNO PO ME ![]()
A KABELKA JE CERNA, HADROVA / PROSTE NE KOZENA/, HODNE PROSTORNA, 2USI, UVNITR SPOUSTA KAPSICEK A JE PROSTE SUUPER ![]()
Pa pa Kacko.
Jessy, to teda o hubu je. Ja se obcas bala i s ochrankou, protoze oni museli obchazet celej hotel a meli jen vysilacku. Ja bych taky chtela kabelku, ale jak poznamenal manzel, mam jich uz dost. A ma pravdu
Tak treba uspeju aspon s botickama na leto ![]()