PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1477
23.2.06 16:11

no nastesti tady na hotelu mame jeden specialni pokoj pro invalidy, takze jsme ho pustily tam, ale je to docela síla. a takovych perlicek tady mame posledni dobou docela dost.
takze se nenudim :D
ted se tady nic nedeje, lidi se zacnou ubytovavat az vecer, takze ted uz to tady do sesti musim jen odsedet a pak me tady vyzvedne tem muj milacek a jedeme na rodinou navstevu :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
23.2.06 16:14

jojo, obcas mi tady z tech lidi hrabe :? ale jinak je to pohodova pracicka.
ja jsem chtela byt letuska, ale to az na stredni. Jinak muj sen uz od malicka je, stat se veterinarkou. Nesla mi ale chemie a fyzika, takze jsem se sveho snu vzdala :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
23.2.06 16:15

Jessy, to mate dvanactky? Sluzby? To az budes tehu tak budes doma, vid? Od nas, kdyz nejaka kolegyne otehotnela tak uz vetsinou ani neprisla do prace a byla na neschopence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
23.2.06 16:18

ano, delam dvanactky a nocni dokonce trinactky. Takze kdybych nahodou nekdy v budoucnu :D otehotnela, tak bych asi ze zacatku delala jen denni a pak bych byla urcite na neschopence :P :D :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
23.2.06 16:21

Nocni trinactky? To musis unavena. Ja nocni nesnasela. Ale slouzily jsme po dvou tak si vzdycky jedna zalezla a trosku si pospala a pak jsme se vystridaly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
23.2.06 16:24

no jam jsem tady sice sama, ale tak o pulnoci zamknu hotel, zhasnu a jdu se taky natahnout. Na dverich je zvonek, takze kdo prijde po pulnoci, tak na me zazvoni a ja jdu odemknout. Takze je to takove spani na pul oka, ale aspon neco. Ale obcas si nezdrimnu vubec, takze to pak celej nasledujici den prospim :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
23.2.06 16:27

Holky, to Vám věřím, že to musí být s těma lidma občas pěkně na budku ! :twisted:

Tak já se pro dnešek loučím. Jedu zase na aquaaerobic. :lol:

tak zase zítra se budu mooooc těšit ! :lol:

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
23.2.06 16:30

jéé, ja taky chodim na aguaaerobik :D
tak si to uzij,pappapapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
23.2.06 16:32

A ty tam v noci nemas vubec nikoho? Ani ochranku ne? Tak to my byly dve recepcni, portyr a ochranka. Vetsinou byla legrace. Tuhle jsem si vzpomnela jak jsme hrali na schovavanou :D Je to velkej hotel, celkem, tusim 150 pokoju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
23.2.06 16:35

jeste vam musim napsat, ze jsem si vcera po dlouhy dobe udelala radost. Sla jsem do mesta a koupila jsem si kabelku a triko s dlouhym rukavem :D :)
kabelku jsem si chtela koupit uz dlouho, ale zadna mi nikdy nepadla do oka. AZ VCERA :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
23.2.06 16:37

A jaka? Povidej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
23.2.06 16:37

HANKO, MY TADY MAME POKOJU CCA 35.TAKZE TAKOVEJ MENSI HOTYLEK, ALE JSEM TADY SAMA, TAKZE JE TO DOCELA O HUBU :cry: :x :evil: OBCAS MAM STRACH, ZE ME NEKDO PREPADNE, MAME TADY JEN POPLASNE ZARIZENI, ALE NEZ BY NEKDO PRIJEL, TAK UZ BY BYLO DAVNO PO ME :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
23.2.06 16:39

A KABELKA JE CERNA, HADROVA / PROSTE NE KOZENA/, HODNE PROSTORNA, 2USI, UVNITR SPOUSTA KAPSICEK A JE PROSTE SUUPER :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
23.2.06 16:41

A CO DELAS TY HANKO???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
23.2.06 16:45

Pa pa Kacko.
Jessy, to teda o hubu je. Ja se obcas bala i s ochrankou, protoze oni museli obchazet celej hotel a meli jen vysilacku. Ja bych taky chtela kabelku, ale jak poznamenal manzel, mam jich uz dost. A ma pravdu :cry: Tak treba uspeju aspon s botickama na leto :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová