PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2605
21.2.06 22:05

Ajajo - díky (jsi připsaná) :wink:
a ještě prosímtě všimla jsem si CLOMHEXALU…prosím přibliž mi tvoji situaci, ty jsi přirozeně neovulovala a tak ti na:,–(ily Clomhexal? A zabírá ti teď? Já kvůli kamarádce, má to tak.
Promiň, určitě jsi to tady psala, ale já se občas trochu ztrácím a chci se zorientovat.
Tak až budeš mít čas tak písni
pa a holčiny dobrou tulivou noc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
21.2.06 22:19

Macelina-já měla stále různé poruchy cyklu,bud jsem to neměla bez vyvolávačky a nebo jen na 1.den-naposledy minulý týden!!!A to jsem po 3.měsíční kůře CLOMHEX.,ale ted ho beru znovu a příští týden jdu poprvé na folikulometr.-nebo tak nějak :?: Dělali mi krev,stěry a manželovi spermio-vše v pořádku a tak mi jen tak na zkoušku co kdyby se náhodou zadařilo??? a ono néééééé :! :cry: ,dali ten CLOMHEX.A ted už ho mám znovu,abych to měla pravidelně a nenastala nějaká porucha ,která by nám zhatila IUI.Ale uvidíme co ty folíci vůbec.Jen jeden měsíc jsem byla bez prášků a dostala jsem to 22.den cyklu :! ,na 1.den,takže odběr krve na HCG-negat. a už beru CLOMHEX. Během násled.3.měsíců bychom mohli jít na to 1.IUI.Ale jak říkám,nikdo neví jak budu na tom s těma folíkama.A jinak pak na laparku,když neotěh.při IUI.Ale jen jeden pokus. Tak dobroooooou :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
21.2.06 22:23

ahojte , tak ja jsem taky pro GEORGE :) :lol:
jinak manzel se ted prekonava, takze se tulime tak 5-6× za tyden, predtim tak 2-3×…

Lio, dr. mi rikala, ze ovu po clostilu byva spis pozdeji, takze jeste mas sanci :wink: :lol:
zdenik/ cerstve 27/ snazeni od 7/05, stimulka clostilbegyt 1/06 + utrogestan 2/06/ vdana 1.5 roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
22.2.06 07:22

dobre rano,drzte mi palce u vrchni,at dobre pochodim!

nevim jestli to napisu dobre :oops:

kamila/23let/obcasna stimulka/super dlouhe cykly/snaha od 1/06/zatim svobodna :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
22.2.06 07:33

Dobré ráno všem. Raní ptáče dál doskáče. Kamčo, držím ti palečky.
Všera jsem si udělala ten kontryhelovej čaj a neni to zas tak hrozný. Je spíš takovej bez chuti a nebo jsem si ho udělala moc slabej.
Jinak abych taky přispěla do debaty něčím podnětným. Nevím jestli jste už prodiskutovali prstíkovou metodu. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
22.2.06 07:34

kamilo, palce drzim…
ahoj jofinko? my uz jsme tu prodiskutovaly asi skoro vsechno :) ,ale cas od casu se k tomu vracime :) vitam te mezi nami :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
22.2.06 07:42

Ahoj Zdeníku. Tak to joooo.
Za chvíli jdu na to. První hodinu máme angličtinu a děťátka píšou písemku. Myslím, že se sem dostanu o velké přestávce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
22.2.06 07:42

Dobré ranko holky :! :)
tak pište pište vizitky ať to dáme dohromady :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
22.2.06 07:43

nj vlastne, ty jsi ucitelka :)
tak at te deti moc nezlobi… ja jsem taky v praci, cekam az mi prijdou lidi… byli objednani na pul osmou a nikde nikdo :(
ale urcite jsem te nechtela odradit, promin, jestli to tak vyznelo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
22.2.06 07:54

holky a koukaly jste na ty stránky co posílala Lioness?
ty levné ovu a těhu testy? Přemýšlím, že si objednám tu :,-(u 12ovu+3těh...... jsou fakt za super cenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
22.2.06 08:49

Ahojky,

tak to jsem ráda, že jsem vám trochu udělala radost těma „levnýma testama“. :lol: Pro mě to zatím není, nechám to všechno do CARu, co mi tam řeknou…

Takže taky připíšu na seznámek:

Lioness, 25 let, snažení od 08/05, stimulka Clostilbegyt (4 cykly - neúspěšně), Duphaston (2. cyklus), 7. 3. 06 - 1. návštěva CARu, vdaná.

Tak si to Maceli připiš :lol:

Přeji hezký pracovní den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
22.2.06 09:33

Lio díky za ty stránky. Už mám taky objednáno. A jak dopadl tvůj experiment s barvou (doufám, že jsi to ty).
Zdeni, já jsem ten anonym, co se mu nedařilo se přihlásit a teď už mi to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1544
22.2.06 09:39

A ještě pro Marceli ten deníček
Jofinka 24 let/snažení 01/05/ nestimulka/svobodná (vztah 7 let)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
22.2.06 09:55

Dobré ráno :D Už jsem zas ve studovně… To jsem ráda, že se můj seznámek chytil, říkala jsem si, že jak je nás víc, začneme se ztrácet :wink: Četli jste na idnes o holčičce z dvojčat, co jí máma dala do babyboxu? Chudák ženská, to muselo být hrozně těžký. Tak jsem myslela, že v Aši je babybox, ale asi jsem si to spletla - je tam azylový dům a praktikujou tam anonymní „odkládání“.
Kamčo, držím palce, ať to s vrchní dobře dopadne.

Kontryhel není tak hrozný, dá se to pít každý den. Manžel mi ho teď závidí, taky chce bylinky na podporu spermíků :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.2.06 10:06

Ahojte holky - obcas vas procitam a mela bych dotaz:-) jestli dovolite:-)

I ja se radim mezi snazilky… vcera jsem tu narazila na tema, ktere se tyka CLOMHEXALU. I ja jsem ho dostala na dva cykly… pravidelne mivam cyklus 29DC, OVU poznam i podle teplot, pred MS teplota klesa…a presto mi ho lekar dal, ze tomu zkusime napomoci - ma s tim nekdo zkusenosti? - snazime se vice jak pul roku - dekuji predem za odpovedi! Ester-Pardubice

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová