Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ajajo - díky (jsi připsaná) ![]()
a ještě prosímtě všimla jsem si CLOMHEXALU…prosím přibliž mi tvoji situaci, ty jsi přirozeně neovulovala a tak ti na:,–(ily Clomhexal? A zabírá ti teď? Já kvůli kamarádce, má to tak.
Promiň, určitě jsi to tady psala, ale já se občas trochu ztrácím a chci se zorientovat.
Tak až budeš mít čas tak písni
pa a holčiny dobrou tulivou noc ![]()
Macelina-já měla stále různé poruchy cyklu,bud jsem to neměla bez vyvolávačky a nebo jen na 1.den-naposledy minulý týden!!!A to jsem po 3.měsíční kůře CLOMHEX.,ale ted ho beru znovu a příští týden jdu poprvé na folikulometr.-nebo tak nějak
Dělali mi krev,stěry a manželovi spermio-vše v pořádku a tak mi jen tak na zkoušku co kdyby se náhodou zadařilo??? a ono néééééé
,dali ten CLOMHEX.A ted už ho mám znovu,abych to měla pravidelně a nenastala nějaká porucha ,která by nám zhatila IUI.Ale uvidíme co ty folíci vůbec.Jen jeden měsíc jsem byla bez prášků a dostala jsem to 22.den cyklu
,na 1.den,takže odběr krve na HCG-negat. a už beru CLOMHEX. Během násled.3.měsíců bychom mohli jít na to 1.IUI.Ale jak říkám,nikdo neví jak budu na tom s těma folíkama.A jinak pak na laparku,když neotěh.při IUI.Ale jen jeden pokus. Tak dobroooooou ![]()
ahojte , tak ja jsem taky pro GEORGE
![]()
jinak manzel se ted prekonava, takze se tulime tak 5-6× za tyden, predtim tak 2-3×…
Lio, dr. mi rikala, ze ovu po clostilu byva spis pozdeji, takze jeste mas sanci
![]()
zdenik/ cerstve 27/ snazeni od 7/05, stimulka clostilbegyt 1/06 + utrogestan 2/06/ vdana 1.5 roku
dobre rano,drzte mi palce u vrchni,at dobre pochodim!
nevim jestli to napisu dobre ![]()
kamila/23let/obcasna stimulka/super dlouhe cykly/snaha od 1/06/zatim svobodna ![]()
Dobré ráno všem. Raní ptáče dál doskáče. Kamčo, držím ti palečky.
Všera jsem si udělala ten kontryhelovej čaj a neni to zas tak hrozný. Je spíš takovej bez chuti a nebo jsem si ho udělala moc slabej.
Jinak abych taky přispěla do debaty něčím podnětným. Nevím jestli jste už prodiskutovali prstíkovou metodu. ![]()
kamilo, palce drzim…
ahoj jofinko? my uz jsme tu prodiskutovaly asi skoro vsechno
,ale cas od casu se k tomu vracime
vitam te mezi nami ![]()
Ahoj Zdeníku. Tak to joooo.
Za chvíli jdu na to. První hodinu máme angličtinu a děťátka píšou písemku. Myslím, že se sem dostanu o velké přestávce.
Dobré ranko holky
![]()
tak pište pište vizitky ať to dáme dohromady ![]()
nj vlastne, ty jsi ucitelka ![]()
tak at te deti moc nezlobi… ja jsem taky v praci, cekam az mi prijdou lidi… byli objednani na pul osmou a nikde nikdo ![]()
ale urcite jsem te nechtela odradit, promin, jestli to tak vyznelo ![]()
holky a koukaly jste na ty stránky co posílala Lioness?
ty levné ovu a těhu testy? Přemýšlím, že si objednám tu
u 12ovu+3těh...... jsou fakt za super cenu…
Ahojky,
tak to jsem ráda, že jsem vám trochu udělala radost těma „levnýma testama“.
Pro mě to zatím není, nechám to všechno do CARu, co mi tam řeknou…
Takže taky připíšu na seznámek:
Lioness, 25 let, snažení od 08/05, stimulka Clostilbegyt (4 cykly - neúspěšně), Duphaston (2. cyklus), 7. 3. 06 - 1. návštěva CARu, vdaná.
Tak si to Maceli připiš ![]()
Přeji hezký pracovní den!
Lio díky za ty stránky. Už mám taky objednáno. A jak dopadl tvůj experiment s barvou (doufám, že jsi to ty).
Zdeni, já jsem ten anonym, co se mu nedařilo se přihlásit a teď už mi to jde.
A ještě pro Marceli ten deníček
Jofinka 24 let/snažení 01/05/ nestimulka/svobodná (vztah 7 let)
Dobré ráno
Už jsem zas ve studovně… To jsem ráda, že se můj seznámek chytil, říkala jsem si, že jak je nás víc, začneme se ztrácet
Četli jste na idnes o holčičce z dvojčat, co jí máma dala do babyboxu? Chudák ženská, to muselo být hrozně těžký. Tak jsem myslela, že v Aši je babybox, ale asi jsem si to spletla - je tam azylový dům a praktikujou tam anonymní „odkládání“.
Kamčo, držím palce, ať to s vrchní dobře dopadne.
Kontryhel není tak hrozný, dá se to pít každý den. Manžel mi ho teď závidí, taky chce bylinky na podporu spermíků ![]()
Ahojte holky - obcas vas procitam a mela bych dotaz:-) jestli dovolite:-)
I ja se radim mezi snazilky… vcera jsem tu narazila na tema, ktere se tyka CLOMHEXALU. I ja jsem ho dostala na dva cykly… pravidelne mivam cyklus 29DC, OVU poznam i podle teplot, pred MS teplota klesa…a presto mi ho lekar dal, ze tomu zkusime napomoci - ma s tim nekdo zkusenosti? - snazime se vice jak pul roku - dekuji predem za odpovedi! Ester-Pardubice