PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5525
21.2.06 16:53

agatko mohl… ono ne vsichni VS dr. byli ok, taky nas nektery dost stvali, ale zrovna ta gyndarka je v pohode :) nastesti :) … nevim, kde bych koho slusnyho bez doplatku za „nadstandart“, o kterej se neprosim, shanela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
21.2.06 17:00

agi,mylsis,ze ten cipek jinak proste nemuze neco ovlivnit aby vypadal jako kdyz je ovulace nebo se blizila a pritom nebyla?ja uz jsme z toho totiz dost zblbla,ale predevcorem vypadal jinak vcera se zacal zkracovat a dneska uz je hodne vzadu,ach jo a jak se jmenuje ten ovu test,normalne ovulacni test?nebo maji vic druhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
21.2.06 17:07

kamilo, zkracovani cipku muze byt i bez ovu :(
zpusobuje to totiz zvysena hladina estrogenu, ktera je v tele normalne tesne pred ovu…takze to, ze ovu pak neprobehne uz ten cipek nijak neovlivni…
jedina „spolehliva“ metosa je mereni BT, protoze tim se zjistuje progesteron, ktery se uvolnuje az PO ovu… ostatni znamky - cipek, hlen, jsou zpusobeny tim estrogenem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
21.2.06 17:11

No, já nevim, co jinýho by to mohlo ovlivnit..Zdeni? Nikdo? Osobně si myslim, že to ničim jinym být nemůže…

Já si kupovala test, který se jmenuje Test99 - za 49,–, ještě clear blue mají, ale tam jich 5 a stojí 600,–.. Měly by se dělat každý den, dokud nemáš //.. Kup si třeba 3 a uvidíš. Jo, píše se tam, že na rozdíl od těhutestu ta kontrolní / musí být tmavší, ale já jí měla trochu světlejší a ovu jsem druhý den měla :wink: Já z toho taky blbnu, mám toho všeho plnou hlavu :wink: Když jsem kamarádce vysvětlovala nějaký její problém, o kterym se náhodou zmínila, koukala na mě jak na blázna :oops: :roll: No, jsem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
21.2.06 17:13

Aha, ale změna čípku prostě znamená, že se množství estrogenu mění a dokonce zvyšuje..i to je nějaká zpráva, nebo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
21.2.06 17:14

Teda uffffffffffffffffffffffff!
Ze se nekde plati jsem taky nevedela. Ja jsem nikdy za nic neplatila. Ale kdyby to bylonutne, tak si radsi priplatim :?
Jo Kamco, toho se taky vzdycky bojim, at si tam nezavlecu nejakou infekci, ale na druhe strane melo by to neco vydrzet, ne? :wink:
Na korzice jsem nebyla,ale klidne bych jela, myslim, ze to musi byt krasne. Ostatni jako vsechny Stredozemni ostrovy.
Vitam mezi nami novou ucitelku :! :D
Ajajo, no tak nic, ale jeden den mrcha, to je teda divne :evil:
Holky pamatujete si jeste na doby, kdy jste vubec neuvazovaly nad ms, ovulaci, estrogenama, atd. atd. To byla kraaaaaaasa. :! :D Proc mi neni o 10 let min :cry: :roll:
Jo Agatko, k tomu tvemu drivejsimu doktorovi uz by me nikdo nedostal ani heverem :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
21.2.06 17:16

Ja myslim, ze Zdeni myslela, ze ani ta zvysena hladina estrogenu NEMUSI NA 100% vest k ovulaci.
Ale rozhodne by to melo znamenat narust foliku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
21.2.06 17:20

zdeniku ja jsem zase cetla ze BT muze ovlivnut hodne veci(na strankach risina a virtuaoni porodnice)a ze cipek je nejspolehlivejsi,ze kdyz ti blbe kolisa bt nebo nepoznas hlen tak ze se polohou cipku ujasnis kdy teda ta ovu je,pak uz to teda vubec nechapu,v jednom na moji gyn dam a to v tom ze na mereni bt kaslu,protoze se tim akorat stresuju uz si prijdu jako otrok vsech tech bt,cipku,hlenu,ovulaci,mrch........ale to jsem my vsechny,ach jo,holky,proc nemuzeme byt jako ty co si jednou vrznou a hned jsou v tom a v pohode to donosi a porodi,ach jo,uz me ta nespravedlonost a nejistota stve!!!uz at ta mrcha potima prijde at mi aspon odebere tu krev a vi co tam je a neni!! :twisted: :evil: :twisted: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
21.2.06 17:22

holky ja uz bych po tech vsech pitomej hormonech a injekci musela mit ve vajecnikach melouny :twisted:

no to jsem se zase nastvala a ten pitomej estrogen a progesteron uz me taky leze na nervy mam v nich porad maglajs :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
21.2.06 17:22

Jeee Kami, tak presne na tohle taky nadavam :evil: Nekdo se nekde s nekym… a hned je tehu, v pohode si to odnosi. To je NESPRAVEDLIVOST

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
21.2.06 17:25

jojo, s tím estrogenem jsem to od Zdeni takhle pochopila :D Ale jak jsem pak psala, je to dobrý, že se člověk dozví, že to tělo „nespí“ úplně :? A daj se podle toho načasovat ovutesty.. Ale taky bych strašně chtěla na TO nemyslet.. Jen už nevim, jak na to :?

No, s těma dr - já si připadám vybíravá, jakože nemůžu mít takovou smůlu, ale fakt jsou oba trotlové.. Ten staronový snad menší.. Ale čím víc o tom přemýšlím, tím víc si řikám, že zkusím tu Ž… no prostě od Káti :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
21.2.06 17:27

no ja jsem to myslela hlavne tak, ze kamila ted dostala nejakou injekci, kde klidne mohl byt i estrogen a to mohlo ovlivnit ten cipek…
BT je spolehliva v tom, ze kdyz neni ovu a neovlivnujou to zevni faktory jako zmena teploty v mistnosti, ponocovani, alkohol, nemoc, pritomnost/nepritomnost partnera v posteli, tak se proste nezvedne… zatimco ty ostatni metody sazeji na zvyseni hladiny estrogenu PRED ovu, sice asi vic spolehlive, ale jaksi neni stopro, ze ovu po tom vzestupu bude nasledovat… na krivce BT se by takova vec ukazala jako vzestup s nalsednym rychlym poklesem… uz jsme se s tim taky setkaly - webovy stranky to vyhodnoti ajko ovu a zapr dni to zase seberou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
21.2.06 17:27

nikdus,hlavne kdyz to vidim v praci,treba cikanky,ale jsou to i nektere bile,vyprdnou to jako by se nechumelilo,bud nam to tam nechaj(maji prece doma dalsi 4,kdo by se jim o to staral)a za 5dni si pro nej prijdou,to je v tom lepsim pripade,nekdy neprijdou a jede to do kojenaku,skoda mluvit,provedla bych jim sterilizaci,vsem temhle,co si toho neumi vazit!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
21.2.06 17:29

sorry za preklepy :) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
21.2.06 17:29

Ja si bohuzel taky myslim, ze je BT spolehliva. Kdyby nebyla, tak mam tento mesic nadeji… :wink: ale bohuzel na ni dost dam. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová