Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No a když budeš chtít počítat, tak po 4 měsících, co jsme byli spolu jsme se začali snažit.. Já vim, že to je fofr, ale my to takhle cítíme.. Blbě se to vysvětluje, já bych si myslela, že takový lidi jsou blázni ![]()
je,tak to je moc hezky,vis,podle me je vzdycky pro nekoho urcen nekdo kdo k nemu patri,jen ho najit ![]()
ja taky s timhle pritelem prozivam to co s jinym ne a doufam,ze nam to vydrzi az do smrti ![]()
ted jsem zase zapomnela jak dlouh ze se snazite o mimi?
takze 11mesicu jste spolu,3mesice jako menzele a o mimi se pokuousite… ![]()
Jo, a ještě poslední věc na tohle téma - mě, když to s bývalým nebavilo, tak to bylo tak 2× měsíčně a s přemlouváním.. A to skoro celou dobu.. Nevim, co jsem si od toho slibovala
Ale toho svýho prince jsem potkala ![]()
tys me predbehla s odpovedi ![]()
ja si nemyslim,ze je blbost,ze to tak citite,ja treba kdyz jsem poprve videla sveho pritele,jsem hned vedela,ze to je ten pravy pro me a ze se k sobe hodime a nikdo mi to nevymluvi a myslim ze je to spravne verit vztahu ktery mezi sebou mate.
to se hlavne divim ze to ten byvaly vydrzel,teda pokud nechodil jinam,promin,ale znam dnesni chlapy,bohuzel se mi to prici a jsem stastna ze ten muj je z tech ktery to nedelaj,rodina nerodina,manzelka nemanzelka,proste chodi jinam,ale asi takhle,kdyz to ten hclap bude chtit udelat,udela to i kdyz mu snesem modre z nebe.tak a dost o tomhle hnusnem.
![]()
To je super, že to cítíš podobně
Takže věříš na lásku na první pohled? U nás to bylo rozhodně velká sympatie na první pohled a láska přišla rychle.. Náš dobrý kamarád a teď už bývalý kolega se dobře bavil, když nás pozoroval, do dneška tvrdí, že to všechno věděl dřív, než my dva
Sranda je, že je manžel podobný jednomu chlapečkovi, který se mi líbil ve školce
Líbily se ti požád stejný typy chlapů? Nebo jinak: Brad Pitt, nebo George Clooney??
tak to je blby vyber,protoze tyhle chlapi se mi libi oba dva ![]()
Ten bývalý je hrozně hodný a spolehlivý chlap… Nemyslím, že měl jinou/jiné… Hádali jsme se jen kvůli tomuhle, on byl jinak dost poddajný.. A já potřebuju rozhodnýho a ambiciózního chlapa
Manžel takový rozhodně je, ale je i moc hodný a pozorný, stará se o mě, opečovává mě..ale umí si i pořádně postavit hlavu
![]()
Znám notorický podváděče z okolí…takovýho chlapa nepředěláš, máš pravdu
nemají k tomu důvod, jen je to baví ![]()
Ten bývalý je hrozně hodný a spolehlivý chlap… Nemyslím, že měl jinou/jiné… Hádali jsme se jen kvůli tomuhle, on byl jinak dost poddajný.. A já potřebuju rozhodnýho a ambiciózního chlapa
Manžel takový rozhodně je, ale je i moc hodný a pozorný, stará se o mě, opečovává mě..ale umí si i pořádně postavit hlavu
![]()
Znám notorický podváděče z okolí…takovýho chlapa nepředěláš, máš pravdu
nemají k tomu důvod, jen je to baví ![]()
A to já jednoznačně Georgíka
Prostě tmavovlasý, co vypadaj trochu starší a seriózní… A mám to tak celý život
Je to sranda, na těhle dvou „testujeme“ s kamarádkou holky
Ona je na Brada ![]()
jinak muj vysneny chlap(no driv to bylo spis takovy pubertalni a hodne jsem podle toho volila)je vysoky,tmavy,hnedooky,takovy jak mi muj nynejsi rika-teplousek,proste ty nagelovany frajirci,je fakt ze moji dosavadni takovy byli,no a muj zivotni pritel je spinavej blondak,o hlavu vyssi,a nesnasi gelovani vlasu…ale stejne je pro me nejkrasnejsi a nejhodnejsi a… proste nej ![]()
a na lasku na prvni pohled verim,my jsme po sobe koukali asi mesic predtim chodili jsme kolem sebe,on kvuli me jezdil na zimak,kdyz nemel trenink(delala jsem zdravotnici malym hokejistum),proste fakt sranda,dal nas dohromady maser,bylo to trapny,ale nam by to jeste hezkou chvili trvalo nez by sjme nasli tu odvahu se oslovit ![]()
jako je fakt,ze se mi libi oba,ale prave,ja jsem spis na ty mladsiho vzhledu,nevim proc,hodne jsem i mladsi,o rok,kluky mela a ten muj je taky takovej sladkej,je sice mladej-24let,a i na to vypada,uvidis pak na fotkach.
Tak na ty „nagelovaný“ je ta moje kámoška
Aspoň jsme si nikdy nelezly do zelí.. Mně se takový kluci taky moc líbí, ale nikdy jsem se žádnym nechodila…připadali mi nespolehlivý tak nějak předem…manžel jim říká šampóni
Četla jsem někde, že pro ně sociologové vymysleli název metrosexuálové - jako od metropole - kluci z větších měst, co se o sebe starají… No, manžela jsem teda trochu do módy zasvětila a on je teď nadšený, že mu taky něco sluší ![]()