PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2109
21.2.06 17:30

ale i jsem cetla,ze mohla byt bt porad nizka a ovu probihala a ta zenska byla i tehu a hlavne doprcic me rekli ze ja ji merit nemam protoze kdyz je zanet tak je to stejne neobjektivni a muzou ji pry ovlivnit i leky a ja proste nevim,ach jo.zdeni jdu se podivat co presne mi pichla a najdu si na netu co to je,vis ja se jen branim protoze jsem nastvana a priznej ze ale mozne je vse,ja chci aspon malou nadeji :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
21.2.06 17:31

ok :wink: podle toho jak vypada Kami tvuj cipek by to mohla byt ovulace :D
Dobry? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
21.2.06 17:34

kamco, BT neni stoprocentni… samozrejme zanet ji ovlivnit muze, protoze kde je zanet je to prokrveny a tim teplejsi…
jenom jsem chtela rict, ze byva spolehlivejsi… ale nadeji jsem ti brat nechtela :(
i na fertility jsou grafy, kde se ovu neda najit ani zpetne a konci // :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
21.2.06 17:38

KAMI, JA SI MYSLI, ZE TEN CIPEK MAS TAKOVEJ PO TY INJEKCI!!!!
JA NEVIM, JA CIPEK NESLEDUJU, NEMERIM ANI BT, TAKZE SE V TOM HLAVNE AN MOC NEVYZNAM A ZATIM SE TIM HLAVNE ANI NECHCI ZATEZOVAT :wink: :idea:
NECHCI SE PORAD STRESOVAT, PROTOZE TO BYCH ASI NEOTEHOTNELA NIKDY :! :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
21.2.06 17:41

to jo kaslu na to,protoze uz me nebavi si delat porad necim nadeje,proste az to prijde,tak to prijde:)

a zdeniku ja mela spis opacny problem,merila jsem ji teda jen par dni ale mela jsem ji porad docela nizkou,ale flakala jsem to navic kdyz jsem se docetla ze to nemusi byt pri zanetu objektivni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
21.2.06 17:42

:D Tak jsme se shodly na tom, že je to všechno dost často úplně na nic, ale občas to je taky dobrý :? Já už na to sebepozorování akorát nemám psychickou energii, zvlášť když si teď myslíme, že máme špatný SPG, a protože miláček na druhý nechce, je to na pytel a já nevím, co mám dělat… No, my se stejně tulíme min 4× týdně, tak to skoro nemůžeme propásnout.. Ha, příští týden bude manžílek na firemních horách od mého 10. do 14.DC..takže ovu nestihneme…Skoro mám chuť říct naštěstí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
21.2.06 17:43

nizkou - vysokou - to behem nekolika dni nepoznas :) to musis brat jenom vzhledem k dlouhodobymu trendu a to jen u tebe… kazda mame nastavenej termostat jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
21.2.06 17:48

zdeni,aha,tak to jo,ale ja na to stejne nemam na to mereni,zbytecne bych se tim stresovala,jedine co pro sebe ted muzu udelat byt vklidu a preckat do 2.3.na kontrolu kdy to bude 14po injekci a podle toho se uvidi,podle teho jestli se menzes do te doby ukaze nebo ne.Abych rekla pravdu,nedelam si sice nadeje,ale jak jsem i psala pribeh kamaradky a nebyl jediny,tak jde otehotnet i s dlouhym cyklem bez menzes,a protoze u nas tuleni probiha kazdy vecer,maximalne obcas jednou vynechame,kdyz mam bolesti,nebo je pritel unavenej ze zapasu,takze pokud by to bylo mozne otehotnela bych,aspon kdyby pak krev byla v poho a spg taky,vedeli bysme ze pricina je v nepruchodnosti nebo necem takovem a laparo by to vyresila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
21.2.06 17:49

HOLCINY, PRO DNESEK A VLASTNE TAKY PRO ZITREK SE S VAMI LOUCIM. ZITRA MAM VOLNO, MUSIM UPICT DORT MAMINE K NAROZKAM, ZAJDU SI DO SOLARKA A BUDU SI CELEJ DEN UZIVAT :P PRITELICEK BUDE V PRACI, TAKZE V KLIDU POUKLIZIM A CEKA ME ZEHLENI :evil: :twisted: :( :evil:

TED JDU S KAMOUSKOU NA SPINNING, DAM SI TROCHU DO TELA, PRIJDU NA JINE MYSLENKY A HNED SE MI BUDE LIP SPAT :P :)

A KDE JE DNES LIO???

TAK SE MEJTE, PAPA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
21.2.06 17:51

Kami, jak jste spolu dlouho? :oops: Že vás to tak baví :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
21.2.06 18:11

agi to je hezke,ze vas to tak bavi :lol: :lol:
jsme spolu tri roky a mesic 8) ,ale ne vzdy to tak bylo,pritel je docela hodne na to narocnej,ale ja mela obdobi,porad to svadim na nedostatek hormonu,ze jsem nechtela a nemela chut skoro vubec,ale ted posledni mesice,je to zase dobry,mozna me trochu zene i to ze ted je to proto,ze chceme miminko,ale kdyz se milovat nechcem tak se nemilujem,kazdej ma proste sexualni apetit jinej,znam lidi kteri jsou treba dese tlet manzele a tulenicko u nich probiha treba i parkrat denne,vzdy zalezi na tech dvou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
21.2.06 18:37

Jeee ahoj Karotko!!! :D Docitas?? Co je noveho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
21.2.06 18:41

Kami, doufám, že ses neurazila, nemyslela jsem to zle, je jasný, že to má každý jinak..mě to jen tak napadlo :wink: My jsme spolu totiž rok a trochu nám četnost klesla na ty zhruba 4 týdně :oops: Ale mě to nikdy předtím moc nebavilo ani na začátku vztahu, natož po 4 letech, to jsem se takhle 2× rozešla, až teď s manželem si to konečně užívám :oops: Tak mě jen zajímalo, jak to má „nastavený“ někdo jiný.. Nezlob se, jestli už to byla moc osobní otázka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
21.2.06 18:47

agatko,ja se nezlobim,vubec,jen me to rozesmalo,jak byla polozena ta otazka,vis :wink:

vy jste spolu rok??po jak dlouhe dobe jste se teda brali??

je fakt,ze ja taky zadny naruzivec nejsem,ale nevim podle me tomu pomaha i to cviceni,rikali,ze to mojzisove i zvysuje prozitek pri sexu a ja jsem jsem zivouci dukaz.To vis,meli jsme treba krusny obdobi kdy jsme nechtela a bylo to tky treba 2-3do tydne,ale nastesti je to pryc,blby je kdyz si v tomhle dva nesednou,kdyz jeden by chtel porad a druhy moc ne,to je pak na rozchod.Teda ja porad tvrdim ze sex neni zas tak dulezitej ve vztahu,ale v tom by se mnou zadny chlap nesouhlasil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
21.2.06 18:56

No, my jsme spolu vlastně 10 měsíců, skoro 11 :oops: ..brali jsme se po 8 měsících vztahu..předtím jsme spolu pracovali a dost dlouho to mezi námi jiskřilo, moc jsme si rozuměli, bylo nám spolu hezky, těšili jsme se každý den do práce, protože jsme tam byli spolu, jenže jsme oba žili s někym jinym - on 8 let, já 5 let - oba vztahy úplně na nic, s dlouhodobýma problémama.. jen jsme se museli odhodlat si to otevřeně přiznat :wink: A od té doby to je pohádka…jsme si hodně podobní povahou, máme pocit, že jsme jeden pro druhého stvořeni :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová