PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
331
15.2.06 15:04

Zdeniku:No,tak to bych nechtěla být na jejím místě :? …léčit samý doktory,to asi musí být záhul… :wink: 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
15.2.06 15:06

to asi jo, musi si davat setsakramentsky pozor… ale je dost prijemna a i to, ze se se mnou nechce „zdrzovat“ na me pusobi pozitivne…
tak budu doufat, ze i neco umi :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
15.2.06 15:08

Mirul2 , minimum je 20.000.000 / ml. Manza jch ma jak hodne malo, tak o to min pohyblivych, takze u nas neni jina moznost nez IVF nebo ICSI. Nevim, podle ceho se urcuje, kdy uz je potreba jit na takove zakroky, ale me to rekla dr. v laboratori, ktera tam SPG a spermie zkouma .................
Zkus je juknout na: www.iscare.cz nebo www.gest.cz - tam by mely byt ty hodnoty, myslim, napsane !!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
15.2.06 15:38

Aluu:díky za radu.Mrkla jsem tam,ale hodnoty pohyblivosti jsem tam nenašla,k množství ano.Ale díky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
15.2.06 16:06

Mirul2, mam pocit, ze je dobre kdyz aspon 50% normalne progresivne pohyblivych nebo v nejhorsim pripade aspon nejake % pomalu pregresivne pohyblivych, aby se z roho dalo neco pouzit. Ale neboj, jak jsem nastudovala, dnes uz dokazou dela zazraky skoro z niceho - TESA, MESA ..............................atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
15.2.06 16:09

ahoj holky,nak ztracim chut i vam psat,jsem naka bez nalady,ale bude lip,verim,ze uz zitra,nedelam si nadeje,ze hcg stoupne,ale aspon ,ze mi gyndarka udela uz a uvidime co se tam za ty dny udalo a snad mi neco na:,–(i,aby uz se ta mrcha dostavila!

ach jo,nejvic me uzira ta nejistota,kdybychom aspon vedely,proc to vsechno je,ze,me uzira,ze nevim proc neprichazi menstruace,porad mi vrtaji hlavou ty srusty a vsechno mozne a pak prijde na radu i ten spg,doktorka rikala,ze prvne chce dat do kupy me,aby hned ze zacatku nestresovala pritele,ale asi na to taky dojde,on se na to tvari hrdinsky,ale vim,ze ve skrytu duse,mu to prijemne nebude.

ach jo,holciny napiste mi neco prijemneho :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

dneska jsem se aspon naucila na rehabce dalsi cviky na uvolneni svalu panevniho dna,tak aspon neco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
15.2.06 16:09

Aluu:my máme spermijek dost-62 mil/ml,ale pohyblivost právě jen 22% :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
15.2.06 16:21

AHOJ KAMI,
HLAVU VZHURU :D VSECHNO DOBRE DOPADNE A VSECHNY BUDEME DRIV NEBO POZDEJI DRZET SVE DROBECKY V NARUCI.
JA JSEM SI DNESKA PROCITALA DISKUZI O PRONATALU A BYLA JSEM PAK Z TOHO DOCELA SPATNA. KDYZ SE ZA MNOU DO PRACE STAVIL PRED CHVILI PRITEL, TAK JSEM SE ROZBRECELA, ALE ON JE TAKOVEJ MUJ POKLAD, RIKAL, ZE SI O TOM VECER DOMA V KLIDU POPOVIDAME. ASI BYCH NEMELA CIST TOLIK VECI NA NETU, JSEM Z TOHO VSEHO FAKT MIMO A MYSLIM PAK NA TY NEJHORSI VECI.........

ASI BY MI MELI ZABLOKOVAT PRISTUP NA VSECHNY WEBY O MIMINECH, TEHOTENSTVI, NEPLODNOSTI..........ATD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
15.2.06 16:22

ALE ZITRA JEDEME NA HORY, TAKZE SE TESIM AZ SE OD VSEHO ODREAGUJU A BUDU MYSLET NA JINY VECI :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
15.2.06 16:26

jessy,mas pravdu me obcas taky kdyz to vsechno ctu pak tecou slzy,ted mi navic jedna holcina co si s ni pisu chodi do pronatalu psala,ze tehu byla,ale ze to bylo mimodelozni a pak ji zjistili ze proto ze prodelala infekci z chlamydii,to me fakt nepotesilo,a ted uz tri roky se jim nevede,ach jo.ale musim myslet pozitivne.

ty se mas ze jedete na hory aspon prijdes na jine myslenky a treba se tam zadari?nejlepsi je fakt nic nesledovat zadne BT proste se porad tulit a skouset to,ale ono to tak asi nejde dlouho,vzdycky to zacne casemcloveka nahlodavat.

Jessy,ty jsi rikala,ze je ti taky 23let a jeste nejste svoji,vid?a to ty delas taky na jipu,snad kardiologickem?jsi to ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
15.2.06 16:38

KAMI, URCITE SE NEZNAME. JA NEPRACUJU V NEMOCNICI. JSEM RECEPCNI. SICE MI JE 23 A NEJSEM VDANA, ALE JE TO ASI JEN SHODA NAHOD S NEKYM JINYM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
15.2.06 16:56

ne,ja nemyslela,ze se zname osobne,ale odtud,z fora,tak jsem spletla dve holky dohormady :lol:
vim,ze je tu jedna,ktera dela na na jipu,snad kardiologickem,ale uz nevim,ktera to byla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
15.2.06 20:23

:lol: Holky, chmury pryč!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
15.2.06 21:04

kamilo, na kardio jipu dela potvurka, vetsinou prispiva do cekatelek, obcas mrkne i sem na nas :)
a ted je tehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
15.2.06 21:05

ahojky Zdeníku :D
tak co jakpak ti je?? Zítra budeš mít výsledky HCG-je to tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová