PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
795
13.2.06 16:39

Ahoj holky!
Tak jsem zvědavá kdo přijde první že už je konečně těhule.
Mě už se blíží konec cyklu tak jsem zvědavá jestli ta mrcha po clostilu přijde anebo že bych byla těhu :wink:
no necháme to osudu.
Jinak aluu - držim moc palečky.
a samozřejmě že i ostatním, nebudu se tu rozepisovat komu všemu.
Je nás tu hodně, ani nestíhám všechno číst.

http://www.wunschkinder.net/…zanzeige.php?…

Ahoj Míša

Dneska naše kolegyně přinesla neschopenku,že je těhule.
Je to už druhá v tomto roce.A u nás vždycky jsou tři.
minulý rok byly 3 v jednom měsíci.
Tak jsem zvědavá kdo zase přijde.
Jsme v práci samý mladý od 22 - 35 věku.
A skoro každý bych chtěl mimčo nebo už druhý.
Akorát naše nadřízená neni z toho moc nadšená, protože je nás v práci čím dál tim míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
13.2.06 18:03

Ahojky :lol:
Teda holky,taky tak nesnášíte pondělky? :evil: A úterky,středy,čtvrtky a pátky? :evil: Už aby byl zase víkend!!

Zdeniku: tak to byl starší Krajník,ani nevím,že měl syna tahy Dr. Tedááááá,proč bys měla být s 60 kg tlustá???!!!Neblázni!!! A kde jsi nechala tu svou OVU?No to jsem zvědavá,co ti řekne doktorka..

Aluu:ty jdeš do Podolí poprvé? Dělají tam taky IUI nebo jen IVF? O Podolí taky uvažuji jako o přípdaném CARu.Tak pak nám tady poreferuj,jak to probíhalo…Držím palce,ať jde vše v pohodě..

Lio:tedááá,ta tvoje mamča měla taky zajímavý průběh snaženíčka,hlavně že to takhle dopadlo :lol: a jseš tady ty :lol:

Agáto:ten tvůj příběh,to je teda už spíš zázrak :! :)

Nikduš:teda ten botník musí stát za to,když už jste s ním měli takový nervy.Tak snad si ho už konečně vybojujete :wink:

Macelino:tak jak to vypadá a jak se cítíš? :wink: Já dnes 34.DC a podle minulých cyklů by mrška měla dorazit zítra,ale podle grafu až o víkendu,takže čekááááááámmmmm :?

Mysh:no tak ta třetí těhulka v práci už musíš být jenom ty!!!!! :lol: Držím palečky!!! Já mám v práci taky jednu těhu kolegyni,tak snad dost kolem sebe prskala,když odcházela,když už jsem po ní zdědila spisy,tak by mi taky mohla předat něco z těch těhubacílků,ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
13.2.06 18:58

zdravim,u nas na oddeleni vlastne taky otehotnely dve,tkaze zbyva jeste jedna :lol:

odbery uzu mam vysledky,crp mam v norme,krevnak taky jde a hcg jsem si nemela jeste odebirat,ach jo,holky,mam ho hranicni,je fak,tze se nechranime 14dni,takze kdyby se stalo,byla bych v zacatku a to hcg by bylo jeste nizke,doprcic,ted mi to neda spat,ne kaslu na to,reknu to ve ct doktorce a uvidime,vysetrime jestli vubec ovu probehla a zopakujeme odber za 14dni a bud to bude vyssi nebo nebo to zase spadne na minimum,jen me to nahlodalo :twisted:

jaky jste jinak meli den?ja parada,jen jsem ted utahana,boli me brisko,zada a chce se mi porad zvracet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
13.2.06 19:07

holky napiste mi nekdo,potrebuju nekoho nazor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
13.2.06 19:20

Kami :! Kolik hcg je hraniční??? Kdy se v těle může vyskytovat bez těhulenství???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
13.2.06 19:24

to ja prave nevim!hranice je 0-5,ja mam 5,vzdycky jsem mela nulu,ale cetla jsem ze 5-20je kdyz jsi 14dni tehotna,takze zase to asi muze tehot i znamenat a navic mi to zkousime od 30.1.takze kdybych byla byla bych teprve tyden nebo par dni,takze me to akorat nahlodalo a ted budu treba 14dni zit v nejistote a pak budu akorat zklamana :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
13.2.06 19:27

ale nedelam si nadeje,nechci byt zklamana,byla by to sranda,kdyby se to povedlo hned prvni mesic,navic bez menzes(ale folikuly byli treba dozraly a praskly)ale radsi budu nohama na zemi,vetsinou kdyz si nekdo odebira hcg tak treba kdyz ma 14dni zkozdeni to znamena ze treba ve tritim tydnu nebo i vic je takze ty hodnoty jsou velke jenze ja jelikoz nemam menzes tak nevim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
13.2.06 19:52

holky,vy tady zadna nejste :?: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
13.2.06 19:58

Kamčo:tady máš odkaz na hodnoty hcg.Já jsem slyšela ačetla názor,že těhotenství se počítá jako pozitivní až od hodnoty hcg 100,ale pokud bys byla ještě brzo,třeba je to možné,záleží jestli se bude zvyšovat.Tak držím palce!!!!

http://www.miminka.cz/disp_art2.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
13.2.06 20:00

Ty jo, to bys klidně mohla být 8O Já se někde dočetla, že snad jen cysty na vaječnících můžou způsobit objevení hcg kromě těhu :! Tak jen aby se případné mimi udrželo…takhle po pár dnech bývají tak zvaně falešně pozitivní těhu testy, já měla slabounkou // minulý měsíc a den na to jsem to dostala, gyndr říkala, že to mohlo být těhu a nemuselo, ale kromě té cysty, kterou nemám, jsem z ní jiný důvod pro zvýšené hcg nevytáhla… no to by ale bylo super :wink: my budeme nervózní s tebou :D mně se třeba furt motá hlava, ovu jsem měla, takže jsem taky nervózní min do pátku… tak si nabírej krev na test každý den, to nemůžeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
13.2.06 20:05

to je zbytecne nabirat si ji kazdy den,prave pockam treba 14dni a pak se uvidi vlastne uvidim co mi rekne gyndarka ve ctvrtek ale ted jsem se docetla ze priznaky pocatku tehot,je i caste moceni,cos ja asi treti den curam treba 5× za hodinu,moje rehabilitacka rikala ze je to tam asi prekrvene a tlaci to na mocak ale taky na mocak muze tlacit neco jineho:)no uvidim nechci si delat zbytecne nadeje

tehotenstvi muze byt od 5,asi zalezi v jakych jednotkach to zase je,takze s tim 100 to muze byt mozne ale asi v jinych jednotkach nevim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
13.2.06 20:06

jo a falesny pozitivni test muze byt ale ten z moce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
13.2.06 20:09

mirule,podle toho jsem na to taky koukala,tam to dava nadeji na tehu,ale nechci se zbytecne radovat a pak byt zklamana,budeme brat,ze se nic nestalo a budeme to resit bud ve ct podle slov gyndarky nebo za 14dni az si necham opet nabrat krev a podle toho co tam bude ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
13.2.06 20:26

kamilo, v zacatku tehu se hodnota hCG kazdy 2 dnz zhruba zdvojnasobi, takze, kdyz se naberes ve stredu nebo ve ct rano, mela bys to uz poznat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
13.2.06 20:29

je ted jsem ti zdeniku psala na icq,tak ja to reknu gyndarce a ona me ve ctvrtek nabere znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová