Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Áááááá,rodí se nám zde nové básnické hvězdy!!!!!
Bravo,Macelino a Dacanko ![]()
ahoj holkyyyy ![]()
ze vam tady tak nabouram tu nemedicinskou atmosferu. Vcera jsem zacala s Utrogestanem a ted jsem objevila takove slaboucke spineni, myslite si, ze to muze byt tim?
Ja ted bydlim nove v baracku, vlastne poprve v zivote, a je to fakt parada ![]()
holky,ja uz se z toho zblaznim,ted jsem byla dva dny naprsto vklidu ale uz to na me zase pada,to cislo na tom metriku me desi,snad uz bude brzo pryc ![]()
Ahoj Nikduš … tak k tvému dotazu ti nic nepovím. Tyhle bobule jsem ještě nebrala. Ale taky dnes řeším zdravotní dilema - teda v tomhle cyklu už asi 20té, ale co naplat. Dnes 19DC jsem začala taky špinit. Tohle jsem měla naposledy asi před 6lety, kdy jsem brala HA. Tak taky přemýšlím, co tohle zase má být.
Možná jsem to nějak přehlédla … trochu jsem tento týden nestíhala … jak jsi dopadla s tou zkouškou nanečisto?? ![]()
Kami, neboj, nejsi v tom sama. Navíc jsi fakt mladinká, takže máš dost času všechny tvé problémky odstranit! Vždycky si řekni, že jsou na tom holky ještě hůř!!! Je to sice blbá útěcha, ale pomáhá to. A to si buď jistá, že jsou!
![]()
Ještě nás jednou trumfneš a budeš mít metřík uplně jiný
![]()
ahoj Abbey ahoj Kami,
Abbey, to se dozvim v utery, jo na spineni jsem expert, ja jsem docela pravidelne spinivala kolem ovu, a potom i pred mrchou. Ale ted uz nic.
Ty beres jenom Clostil, ze? v druhe pulce neberes uz nic`?
Kami, koupili, a ted si ho predelavame k obrazu svemu ![]()
a v Nemecku?Ja jsem trosku mimo,jak jsi se vubec dostala do Nemecka?ty tam zijes?Asi jo vid ![]()
Jak jsem se dostala do Nemecka? No nasledovala jsem sveho budouciho ![]()
Nikduš … jj, jen Clostil. Jsem z toho fakt paf. Důvod vůbec netuším. Dnes mi bolelo ráno břicho, ale tak trochu jinak. Teď špiním. Čekám, zda přijde mrcha takhle brzo?
Teploty se mi stále drží nahoře - teda dnes klesla neobvykle nízko na 36,7
takže jestli tohle byla OVU i přes tu vysokou teplotu - tak jsem fakt unikát do muzea zdravotních věd
![]()
aha a on je nemec?vim,ze mam blbe otazky,ale zajima me to ![]()
Abb,ja vim,ze jsou na tom holky hur a ze ma vyhoda je ze jsem mlada,jen me nebavi to cekani a nejistota,ale drzim se.A kolik je tobe?omlouvam se jestli jsem se te uz ptala,ja si zatim pamatuju jen Lio,Agatku a Zdenika a Nikdus,ty uz jsi mi rikala kolik ti je? ![]()
Abbey, jestli nebyla ovu, tak uz to muze byt spineni pred mrchou. Pokud byla ovu, tak by to bylo trochu divne. Hod sem graf ![]()
Kami, me je tricet. Jo, ale ptal se me na ulici jakysi hoch, jestli uz jsem mela 18
Coz potesi, ze?
no holky ja jsem expert,chci ulozit do alba pripravy na svatbu zatim aspon fotky naseho hafika,abyste se na nej mohly podivat a ukazuje mi to,ze jsou ve vetsim formatu,nez se tam vejde,nebo co a ja jsem opet v koncich ![]()
Kamčo … neptala ses mi, teda spíš ten den, kdy jste tady o tom diskutovali, jsem tu nebyla. Mně je 35, takže vím o čem mluvím!! Buď ráda, že jsi takhle mladá!