PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
624
11.2.06 09:10

A jak se jmenuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
11.2.06 09:11

No my ještě tancujeme oba dva. Odkud se znáte :-) To jsou náhody :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
11.2.06 09:12

to sem raději nebudu psát, určitě mě neznáš, já tě podle fotky taky neznám…asi je lepší, když to takhle necháme…může sem kdokoliv nahlédnout..
ale určitě si můžem předávat zkušenosti, co se týče naší gyndy, ale raději SZ, holky by to asi moc nezajímalo, ju?
Teda to je náhoda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
11.2.06 09:13

Já jsem tam zatím byla jen jednou na kontrola, ale měla jsem z ní a z prostředí velmi příjemný pocit :-) Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
11.2.06 09:14

Nevím co je zkratka SZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
11.2.06 09:14

pošlu ti SZ, to je soukromá zpráva - nahoře
ať tady nezatěžujem holky čtením :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
11.2.06 09:17

DANDO, MOOOOOC PEKNY A MANZA JE SYMPATAK. MOC VAM TO SLUSELO :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
11.2.06 09:18

Dík a jaké fotky tam kdo ještě máte, ať se podívám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
11.2.06 09:21

MY SVATBICKU TEPRVE PLANUJEME, TAKZE PRO ME JE TO ZATIM JEN DOBRA INSPIRACE.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
11.2.06 11:24

Krásnou sobotu!
I tobě Jessy - přesto že jí trávíš v práci. Neboj, nejsi v tom sama - dnes můžu pracovat z domova, ale zítra bohužel musím do kanceláře. Ale mně tohle vůbec nevadí, zase si vybírám volno v týdnu.

Krásné fotky!!! Fakt že jo. Koukám že jste tady všichni prckové - teda z mého pohledu. Moje mamka měří 161cm a my jsme si z ní vždycky když nám za něco nadávala, dělali legraci … že musí víc kříčet, že tam nahoře už není slyšet. Já měřím 176cm

Maci … kam do Rakouska jezdíte? My se tam chystáme na konci tohoto týdne … snad mi to moje práce dovolení. No přinejhorším budu pracovat tam odtud.
Jak jsem pochopila, tak ty jezdíš na lyžích, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
11.2.06 13:26

Lio,Agáto a Dando:krásný princezny jste byly!!!! :lol: Nádherný fotečky. Tak mě ty vaše fotky rozněžnily,že jsem si hned musela jít prohlédnout ty naše a řeknu Vám,že to je docela dobrý uklidnění na nervy,asi to budu provozovat vždy,když mě manžílek naštve,ty fotky mi hned zklidní ,,hormony" :lol:

Jinak vidím,že výška kolem 160 cm je asi standart této stránky :lol: .Kromě Abbey,ta by nám mohla kousek své výšky půjčit, co ty nato Abbey :wink: Já se k vám přidávám se svými 162 cm a (po Vánocích o 3 kila těžší :cry: ) s 55 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
11.2.06 13:41

Miru … nikomu nepůjčím ani centimetr. Co bych pak dělala s kalhotama? Strašně nerada je zkracuji. Teda pravda je, že sehnat dlouhé tak, abych nevypada že čekám velkou vodu, je fakt docela fuška. Takže si je raději šiji sama.

Hele holky, je tu ještě nějaký čahoun … teda mám dvě kámošky a ty měří 180cm. To si i já připadám vedle nich jako prcek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
11.2.06 14:21

Abbey:no jo,to máš pravdu,co bych pak já zase dělala s krátkýma kalhotama,tak to necháme tak jak je…Jéé,ty si šikulka,že si umíš ušít kalhoty,já tak přišít knoflík… :(

Zdeniku:tak jsem skouklaái tvé svatební fotečky,když už jsem byla v tom ,,svatebním rozjímání" .To muselo být krásný v tom kostele nebo chrámu či co to bylo???Fakt nádherný,romantika.....jste asi super partička, s tím vaším souborem,viď? Taky jsem si vzpomněla,když dělaš v té Roudnici,nedělá tam ještě chirurg MUDr. Krajník? Ten mě učil na zdrávce, takovej správnej kolík to byl,teda kdysy.Taky tam dělá pár mých spolužaček,ale již neznám jejich současný příjmení a asi stejně nemůžeš znát všechny sestry z celé nemocnice,že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
11.2.06 14:29

Ahojky,

tak to je legrace. Máme tady klub žen kolem 160 cm :lol: , akorát jen Abbey nás trochu přerostla :D .

Dandi, musím ti pochválit fotečky! Moooc vám to spolu sluší a měla jsi opravdu nádherné šaty! A manžílek měl opravdu fešný oblek! Jak jsi se ptala, kdo tam má ještě fotky, tak tam má fotky ještě Agátka, vdávala se 10. prosince, tak to najdeš. Měla hodně netradiční šatičky, moc pěkný!

Jessy, tak se aspoň můžeš inspirovat. Ty se máš, že tě to teprve čeká :lol:

Maceli, koukám, že svět je malej, co? Takhle se tady sejít na jednom fóru! :wink:

Jinak já jsem dnes do svatebního alba přidala ještě pár foteček ze svateb. cesty. Jde tam vidět náš obrovský výškový rozdíl s manžou :D . Tohle určitě nikdo doma nemáte :lol: :D

Mirulko, nechceš nám tam taky přidat fotečky? A všechny ostatní, co?? :lol:

To je fakt sranda s těma našima výškama! A já si vždycky myslela, že nás není moc :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
11.2.06 14:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová