Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kamči, supeeer!!!! Sice tvůj metřík trochu vypadá jako unikát, ale to se brzy spraví!
Poznala jsi správně, máme mezonetový byt (2 patra) a vrchní je půdní vestavba.
Přeju všem, aby už taky měly své vysněné bytečky, je to fakt pohoda.
No, i když vlastně většina už tu má svůj vlastní baráček
. Já chci takyyyy!
Do budoucna to taky plánujeme. ![]()
Maceli, děkuji za opravu mého překlepu
Jinak my jsme právě v tom Krumlově taky byli vloni v září!!!!! A taky to byl „romantický víkend“. Město je to nádherné! Tak možná jsme se někdě potkali a ani to nevíme! ![]()
Jessy, chudáčku, ty dnes zase pracuješ, viď?
Nějak nám tu prořídly řady! Kdepak máme Zdenika, Nikduš, Karotku? ![]()
To jsem byla já, LIO. Zapomněla jsem se přihlásit!
Na večer jsem nám půjčila DVD - film Zrůda s Charlize Theron, tak se těším. Snad to bude fajn. ![]()
Tak já jdu vařit večeři! Zatím pa pa.
proc unikat?nelibi se ti muj metrik,nebo myslis ten den cyklu? ![]()
zrudu jsem videla na me je to docela drsny.ja za chvili taky zacnu varit,abych, mela hotovo nez dorazi.ahojky
Ahoj Lio … vůbec se ti nedivím,že bys chtěla baráček. Můžu ti říct, že já jsem v bytě nikdy nebydlela. Ale stačilo mi těch několik nocí, které jsem tam přespala. To je úplně něco jiného, to se s barákem na venkově vůbec nedá srovnat. Nejkrásnější je to v létě, když si můžu vylézt na dvoreček - vlastně tam v létě bydlím! Teď je to tam taky krásný - jenže narozdíl od bytu se tu musí hrabat sníh - dnes jsem byla už 2×.
Kamčo, teda popravdě, chvíli jsem myslela, žes zapomněla předělat metříček na nový cyklus … pak mně ale došlo, žes psala o tom jaké máš „pravidelné cykly“. Ale metříček je vskutku krásný!!! Tak si ho měň třeba po 50ti dnech, abys neměla pocit, že máš pořád stejný!!!
![]()
no jo Abbey,ale kazdy nema to stesti,ze baracek zdedi,nebo na nej hned usetri ![]()
ja jsem v baracku zila 20let,vlastne nez jsem zacla bydlet s pritelem a byte jsem si zvykla docela rychle,samozrejme barak je nas sen a poridime si ho,az se teda dohodnete na miste,kde ho postavime ![]()
ale neni nad to vyjit ze dveri a koukat do zahrady a ne na ulici,na auta,na dalsi panelak…
Holky-přečtěte si básničku
čáry máry spermijka,
ať je ze mě maminka.
A z mazlíka tatínek,
kočár plný miminek.
jo a Lio, my byli v Krumlově 11.-12.9.05 ![]()
spali jsme v hotelu „U Vltavy“-ale nedoporučuji, jinak vše ostatní bájo
![]()
to se meni po kazde na zacatku noveho cyklu?tak to doufam,ze ho zmenim brzo ![]()
Tohle jsem čmajzla z nových snažilek
čáry máry spermijka,
ať je ze mě maminka.
A z mazlíka tatínek,
kočár plný miminek.
Kamčo:krásný metřík,jen to čísílko dole vylepšit a bude to super,nebo radši aby tam už byly jiný údaje,viď? myslím tím, aby si tam už psala počet týdnů těhotenství a my ostatní už konečně taky.
Lio: k těm fotečkám-sice svatbu jsme měli skoro před 2 lety,ale pár foteček bych tam dát mohla,ale nemáme na CD ty originál od fotografa,jen ty ,,amatárský".Jen mě odrazuje to psaní k tomu,to tam musí být?Já si už ty podrobnosti nepamatuju
Ale moc opilá jsem nebyla,to nééé,to není tím ![]()
holky pardó mě se ta básnička moc líbí tak jsem ji chtěla citovat do čekatelek na // a teď jsem to na sebe práskla - móc se omlouvám nebudete se zlobit moc že ne
![]()
Maci - teda nestačím zírat. Ta se ti fakt povedla. Máš přímo básnické střevo!!!
Kami - je úplně jedno, kdy si změníš metřík. Většina holek si ho meni vždy s počátkem cyklu.
přiznám se, obšvihla jsem ji ![]()
holky já se s vámi dneska loučím, jdeme ke kamarádům na návštěvu
tak ahoj zítra
![]()