PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2109
11.2.06 17:46

mam ho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.2.06 18:49

Kamči, supeeer!!!! Sice tvůj metřík trochu vypadá jako unikát, ale to se brzy spraví! :lol: Poznala jsi správně, máme mezonetový byt (2 patra) a vrchní je půdní vestavba. :wink: Přeju všem, aby už taky měly své vysněné bytečky, je to fakt pohoda. :wink: No, i když vlastně většina už tu má svůj vlastní baráček :( . Já chci takyyyy! :D Do budoucna to taky plánujeme. :wink:

Maceli, děkuji za opravu mého překlepu :lol: :! Jinak my jsme právě v tom Krumlově taky byli vloni v září!!!!! A taky to byl „romantický víkend“. Město je to nádherné! Tak možná jsme se někdě potkali a ani to nevíme! :lol:

Jessy, chudáčku, ty dnes zase pracuješ, viď?

Nějak nám tu prořídly řady! Kdepak máme Zdenika, Nikduš, Karotku? :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
11.2.06 18:51

To jsem byla já, LIO. Zapomněla jsem se přihlásit!
Na večer jsem nám půjčila DVD - film Zrůda s Charlize Theron, tak se těším. Snad to bude fajn. :lol:
Tak já jdu vařit večeři! Zatím pa pa.

• Citovat
  • Upravit
2109
11.2.06 18:56

proc unikat?nelibi se ti muj metrik,nebo myslis ten den cyklu? :cry:

zrudu jsem videla na me je to docela drsny.ja za chvili taky zacnu varit,abych, mela hotovo nez dorazi.ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
11.2.06 19:00

Ahoj Lio … vůbec se ti nedivím,že bys chtěla baráček. Můžu ti říct, že já jsem v bytě nikdy nebydlela. Ale stačilo mi těch několik nocí, které jsem tam přespala. To je úplně něco jiného, to se s barákem na venkově vůbec nedá srovnat. Nejkrásnější je to v létě, když si můžu vylézt na dvoreček - vlastně tam v létě bydlím! Teď je to tam taky krásný - jenže narozdíl od bytu se tu musí hrabat sníh - dnes jsem byla už 2×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
11.2.06 19:03

Kamčo, teda popravdě, chvíli jsem myslela, žes zapomněla předělat metříček na nový cyklus … pak mně ale došlo, žes psala o tom jaké máš „pravidelné cykly“. Ale metříček je vskutku krásný!!! Tak si ho měň třeba po 50ti dnech, abys neměla pocit, že máš pořád stejný!!! :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
11.2.06 19:03

no jo Abbey,ale kazdy nema to stesti,ze baracek zdedi,nebo na nej hned usetri :?

ja jsem v baracku zila 20let,vlastne nez jsem zacla bydlet s pritelem a byte jsem si zvykla docela rychle,samozrejme barak je nas sen a poridime si ho,az se teda dohodnete na miste,kde ho postavime :?

ale neni nad to vyjit ze dveri a koukat do zahrady a ne na ulici,na auta,na dalsi panelak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
11.2.06 19:04

Holky-přečtěte si básničku :D :) čáry máry spermijka,
ať je ze mě maminka.
A z mazlíka tatínek,
kočár plný miminek.

jo a Lio, my byli v Krumlově 11.-12.9.05 :wink:
spali jsme v hotelu „U Vltavy“-ale nedoporučuji, jinak vše ostatní bájo :! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
11.2.06 19:05

to se meni po kazde na zacatku noveho cyklu?tak to doufam,ze ho zmenim brzo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
11.2.06 19:06

teda macel,z teba je hotovy basnik :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
11.2.06 19:10

Tohle jsem čmajzla z nových snažilek

čáry máry spermijka,
ať je ze mě maminka.
A z mazlíka tatínek,
kočár plný miminek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
11.2.06 19:11

Kamčo:krásný metřík,jen to čísílko dole vylepšit a bude to super,nebo radši aby tam už byly jiný údaje,viď? myslím tím, aby si tam už psala počet týdnů těhotenství a my ostatní už konečně taky.

Lio: k těm fotečkám-sice svatbu jsme měli skoro před 2 lety,ale pár foteček bych tam dát mohla,ale nemáme na CD ty originál od fotografa,jen ty ,,amatárský".Jen mě odrazuje to psaní k tomu,to tam musí být?Já si už ty podrobnosti nepamatuju :oops: Ale moc opilá jsem nebyla,to nééé,to není tím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
11.2.06 19:11

holky pardó mě se ta básnička moc líbí tak jsem ji chtěla citovat do čekatelek na // a teď jsem to na sebe práskla - móc se omlouvám nebudete se zlobit moc že ne :?: :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
11.2.06 19:12

Maci - teda nestačím zírat. Ta se ti fakt povedla. Máš přímo básnické střevo!!!

Kami - je úplně jedno, kdy si změníš metřík. Většina holek si ho meni vždy s počátkem cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
11.2.06 19:12

přiznám se, obšvihla jsem ji :wink:
holky já se s vámi dneska loučím, jdeme ke kamarádům na návštěvu
tak ahoj zítra :arrow: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová