PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2109
11.2.06 19:49

to potesi :lol:
takze si musim zapamatovat:nikdus 30!!jezis to jsem zvedava kdy ja popleta se te na to zeptam znovu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
11.2.06 19:51

aha Abb,tak to jo,potom to chapu,ale neboj neni pozde,znam to,teda delam na novorozeneckem oddeleni,takze vim v jakem veku zeny rodi a muzu ti rict,ze jich tam je hodne i pres tricet a skoro vse lecena sterilita,co je to za dobu,ze je ted tolik vseho negativniho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
11.2.06 19:55

Nikduš, tak tady je přihazuji můj grafík - mám ho na fertility. Tak se na ten můj skvost mrkni!
 http://www.fertilityfriend.com/home/10f3da

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
11.2.06 19:59

abb,a kdyz jsi po ovu a spinis,muze to taky znamenat ze jsi tehu,nevim teda jak do toho zapada tvoje krivka bt,tu ja se nikdy nenaucim a ty neberes zadne leky?menstruaci distavas,nebo proc nemuzes otehotnet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
11.2.06 19:59

Abbey ja tam teda ovu nevidim, je mi lito. :cry: Ty nechodis na ultrazvuk, kdyz mas clostil?
Kami prosim te na jakem oddeleni delas? Na novorozeneckem? Ty jsi treba i u porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
11.2.06 20:02

aha,tak uz vim,ze abb,ma clostil :oops:

ano delam na novorozeneckem jipu,chodim i k porodum osetrovat miminka i ke spatnym porodum,malym tydnum,cisarskym rezum… proc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
11.2.06 20:04

Nikduš, já tam nevidím vůbec nic! Na UZ nechodím. Zato ale půjdu příští týden zase otravovat mého dr. Jediné co se mnou Clostil udělal je bordel v těle! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
11.2.06 20:08

Abbey, pokud Clostil podporuje zrani folikulu, tak nechapu proc ti dela bordel v druhe pulce. Fakt nechapu. Tobe delali hormonalni hladinu?
Kami, jen tak, musi to byt nekdy drsne, ne? Kdyz je nejaky tezky porod nebo tak.
Holky omlouvam se, ze jsem zase zavedla to nase „oblibene“ tema. Fakt sorry :! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
11.2.06 20:18

Ahoj,
Kamila: no to jsem já na těch fotkách Daniela a David.
Hledali jsme nějaký zámek tady v Mostě moc výběr není, chtěli jsme nějaký pěkný interiér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
11.2.06 20:21

Nikduš - dělali a vyšla OK. Měli by se testy teď zase opakovat. Je naprosto zbytečné dedukovat, co se ve mně odehrává … zkrátka, vezmu si moje výkresy křivulí a vyrazím k Dr!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
11.2.06 20:24

OK :D Jsem zvedava, co ti rekne.
dandy - bylas fakt krasna nevesta. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
11.2.06 20:27

Děkuju za kompliment :-))))) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
11.2.06 20:33
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
11.2.06 22:47

holky,mám za sebou náročnou návštěvu tchýně s tchánem(budoucíma)plánovali jsme svatbu :lol:

teď nevím co kdo psal,takže: jo,porody jsou někdy drsný,na to,že jsme vyhlášený a máme neonatologické centrum,tak se toho docela teď dost nepovede,až mě to děsí,ale myslím,že na to mají vliv i ti nový mladí doktoři,můžu vám řít,že při prvním špatným porodu,kdy se sekla hlavička a fakt to nešlo,jsem přišla ze sálu celá bíla a bylo mi dost špatně,pak jsem musela jít k hezkému porodu abych si zpravila náladu,horší je,že nikdy nevíš,jak to bude probíhat!

Dandy,to jste jeli až z Mostu do Velkáče?a hostinu jste měli kde?

jste tu ještě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
11.2.06 22:49

jé,holčiny,ješte jeden dotaz,jak jste si daly ten obrázek ke jménu?Vlevo u toho autora jak máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová