PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1773
10.2.06 17:27

To je jasný, že ti to bude slušet :!
Teď bydlíme ve 3+1, ale pronajatém a navíc od manželova kamaráda, což vůbec nedělá dobrotu :twisted:
Tenhle je fakt předražený i na Prahu. Ale ta zahrádka :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
10.2.06 17:32

Ahoj holky, všem přeji krásný páteční podvečer.
Jsem fakt hrozná - ještě jsem si dnes ani nestihla přečíst vaši diskuzi. Teda teď jsem si to začala pročítat a hned jsem narazila na odpověď Agátky na můj včerejší příspěvek …
Agátko … tak to jsi mi fakt rozesmála. Takovéhle stavy mám totiž taky. Začnu bulet kvůli hovadinám. Stejně jako tebe Merci, mě rozbrečela reklama na Unicef … k televizi si beru rovnou krabici kapesníků. Rozbrečí mi už i naprosto blbá kriminálka, stačí když jen někoho zachrání.
Tak jsem si řekla, že pláč čistí mysl a je to!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
10.2.06 17:43

snad mi to sluset bude,teda myslim,ze jo :lol: ale kez by se to hlavne vyvedlo,mam z toho docela strach,ale tak strasne se tesim :!

holky,me taky lecos rozbreci,spis vsechno,serialy hlavne taky kdyz nekoho zachrani,nebo romantika,ale poseldni dobou staci i kdyz mi nekdo rekne neco hnusneho,nebo ani to byt hnusne nemusi,ani to tak nemusi ten clovek myslet,ale hned se me vsechno dotyka a brecim jak zelva

aha,my ted bydlime ve 2+1,zatim by nam to stacilo,i s nasim prerostlym stenetem,ale az prijde mimi,tak by to neslo,chci aby dite melo svuj pokoj a hlavne aby byl balkon,tady neni,a aby pes smel jen do vyhrazenych mistnosti.my jsme taky v pronajmu a alese uz nebavi cpat penize do ciziho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
10.2.06 17:45

jo a ta zahradka,to verim,ze te laka,ja jsem v baracku vyrostla jeste ted se tam rada valim na zahrade,v lete opaluji a tak,nastesti to mame k nasim kousek,potiz je jen v tom ze nas hafan se rozhodl mamce zlikvidovat vse co tam roste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
10.2.06 17:45

za chvili budu stalice :P :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
10.2.06 18:02

Lioness a Agátko :D
nezlobte se, ale já jsem si vás obě v těch fotečkách taky našla (vypátrala), nezlobte se… :oops: :wink: byla jsem zvědavá :wink:
ale stráááááááášně vám to tam oboum slušelo
minula jsem se povoláním, měla jsem být detektiv :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
10.2.06 18:14

Ahoj Holky!

Aluu -moje kámoška brala nejdřív Myfalston a nic. Teď brala dostinex a dopadlo to dobře.Zřejmě jí to zabralo, měla 42 dní zpoždění a menstruace nikde a včera jsme jí odebrali HCG a měla nad 1000.Tak jsme rádi i za ní, protože se pokoušeli už přes dva roky.Ale neví jestli jí to neuškodí když ho brala dále než se dozvěděla včera HCG.

Já jsem zřejmě měla už OVU. Konečně mi to ukázalo na němec.stránkách
 http://www.wunschkinder.net/…zanzeige.php?…

Tak jsem zvědavá jak to dopadne.
Ahoj všem a přeju příjemně strávený víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
10.2.06 18:19

hplky,ale ja maceline nic neprozradila :!
macelinko ty tam mas taky fotky?nechces se mi pochlubit :oops: ?sbiram inspirace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
10.2.06 18:22

nevím nic od Kamči :!
já jsem si to vypátrala sama, podle toho co jsem se od vás dozvěděla :)
nevadí to, že?? Nebojte, neznáme se :) no vlastně jo, ale jen odtud :)
já tam fotečky nemám,ale je to výborný nápad, jsou to skvělé stránky pro inspiraci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
10.2.06 18:25

holky,tak ted jsem si slibila,ze hned jak mi bude dobre,tak zacnu chodit zase cvicit a myslet pozitivne,budu zit pripravama na svatbu a koupi bytecku a pak rekonstrukci a zacnu mit zase,doprcic,raodst ze zivota,jinak se z toho zblaznim a miminka stejne nedosahnu.Nejezdite nektera do Ústi,ze byste me kdyztak prisly proplesknout,kdybych to zase nedodrzela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
10.2.06 18:27

ha,ha,uz jsem jsem STALICE!! :lol:
oni me urcite ani nepodezrivaly,ze bys to mela ode me :lol: ,ale vazne jim to tam slusi vid,tak tam koukej taky fotky dat,at se muzeme podivat :wink:
a ja teda i z toho co holky psaly,bych je nenasla,snazila jsem se,ale bylo to nad me sily. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
10.2.06 18:44

Ahojky povídálky :lol:

Jéé,já chci taky vidět princeznovský nevěsty!!…no,asi se taky pustím do pátrání :wink: To je škoda,že jsem o takovéto stránce nevěděla před svatbou,sbírala bych dobré rady.Jedině,že bych si to zvopákla jako v Německu.....

Ani nestíhám dočíst, co jste tu vše napovídaly,odbíhám při tom k troubě,peču medovník.....to bude pošušňáníčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
10.2.06 18:48

Maceli, jsi rozený detektiv :wink: Dokážu si představit, jak tě muselo bavit, takhle pátrat, a ta radost z úspěchu :D Jen kontrolně, jsem tam pod jiným nickem - barva mých šatů??? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
10.2.06 18:50

Mirule, nám se to oběma tak líbilo, že jsem si říkali, že se necháme pokřtít a dáme si to ještě jednou v kostele :D Ale pochybuju..jedině při křtu prcka, že bysme to vzali jedním vrzem :?: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
10.2.06 19:03

Agátko:dobrý nápad!!!Taky nejsme křtěný.Tak spíš,že bysme se nechali pokřtít rovnou s mimi a pak ještě jednou svatba 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová