Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No,holčiny,žádné smutnění
(já vím,že se to lehce řekne,ale nemylet na to je už horší..) Za chvíli tady bude jaro a to se přece všude rodí mláďátka,tak snad nás to už konečně taky čeká (teda alespoň to početí) Už by bylo na čase,nemyslíte? ![]()
Dnes mi došlo,že mě močák asi pobolívá už delší dobu,ale já jsem si pořád myslela,že to je děloha, od toho jak piju ty bylinky.Tak snad se to srovná ![]()
Zdeniku:ty jsi z Roudnice? Já myslela, že jsi z Prahy.Nebo tam jen pracuješ ?
Mimiku:no ty jsi šikulka,že se dokopeš do posilky,já se tam taky furt nutím,ale vždy si najdu nějakou ,,důležitou " výmluvu.Hlavně pořád spoléhám na to,že bych teda jako už konečně mohla být těhu a pak těch pár kil navíc skryju
Ale plánuju si,jak budu pěkně cvičit v těhotenství,takže teď už ,,jen" to mimi… ![]()
K těm rodinkám,já jsem ze tří dětí,mladší brácha a starší ségra,ta už má doma velkýho puberťáka.Takže by to v rodině už nějaké to mimi chtělo!!
Ahoj holky,
tak já mám jednu ségru, mladší o 5 let. Manžel má taky sestru. Z mé strany by to taky bylo první miminko v rodině. Manželova sestra už 2 děcka má.
Mirulko, jak vůbec bolí děloha? ![]()
Zdeni, taky jsem myslela, že jsi z Prahy! ![]()
Ajajo, s tím autem, to je ale pech, viď? Ještě že máte dvě! ![]()
Miniku, tvoje čeština je naprosto perfektní! I někteří Češi by se mohli stydět. Jsi jednička!
Opravdu perfektní!
Maceli, tvůj brácha je teda pěkněj cucák ![]()
Agáti, tak si představ, že my dvě už jsme spolu „diskutovaly“ na beremese!
Sice jen jedna věta, ale přece! A myslím, že sis tam mezi nás přišla pro inspiraci. Taky nám svatbu fotil Hubatka! A moje kamarádka noelle ti tam myslím radila kameramana Míru Ťupu!
S touhle holčinou jsme se seznámily právě na beremese a dodnes se scházíme i s manžílky!
. Akorát oni měli větší štěstíčko. Hned po svatbě otěhotněla, vlastně hned po vysazení antikoncepce. Právě minulý víkend u nás byli na návštěvě, už má pěkné bříško! No, v březnu rodí… Hezké starosti…
A jinak ti musím napsat, že vám to opravdu moc slušelo a měla jsi nádherné šatičky!! Našla jsem si tě podle datumu
, tak snad se nezlobíš… Akorát mi prosím tě poraď, jak se ti tam podařilo natáhnout fotky od Hubatky? Mně to pořád nejde, vždy mi to hlásí, že jsou moc velký
, takže tam mám jen amatérský fotky. ![]()
Přidávám sem jeden obrázek, abychom si, ty, které to máme už za sebou, trochu zavzpomínaly
http://www.gify.nou.cz/…ory/d203.gif
Lio:krásná fotečka,já mám po svatbě už 1,5 roku,ale pořád prohlížím svatební šatičky ve výkladech
Když jsem myslela, že jsem těhu,tak jsem měla takový tlaky v podbřišku,trochu jako na mrchu.A teď se mi občas stane během cyklu,ale asi je to ten močák,takový slabý pichlavý tlak
Tak nevím…
ja jsem z prahy, lae dojizdim do prac do roudnice…
dneska jsem se dozvedela ,ze dalsi doktorka u nas chce vy:,–(it prasky a poridit si mimi… jedna uz tehotna je, nevim teda kdy vysazovala, ale pocitam tak max. 2-3 mesice pred otehotnenim
…nastejno se mnou ![]()
no a ta druha chce vy:,–(it za 3 mesice, az si udela staz na infekci, aby to nemusela absolvovat, az bude mit miminko… tak jsem zvedava, jestli bude tehu driv nez ja ![]()
holky, ja ji to vuubec nepreju
![]()
Mirul, no........skoro jsme to my dva s manžílkem
![]()
Taky vyhlížím pořád šatičky. U nás v ulici je svatební salon, takže kolem chodím každý den! A teď tam má paní opravdu skvosty. Nechápu, proč je neměla v srpnu?
Ale ty moje šatičky měly taky něco do sebe.
Myslím, že každá má prostě v srdci ty svoje. A já mám to potěšení, že je často vidím na figuríně, stačí, když juknu do výlohy. Takže je mám zatím na očích téměř každý den ![]()
Zdeniku, tak to je teda manža dobrej, když se za tebou jede tulit i těch 50 km do práce.
Tak to smekám, to by to toho mého asi ani nenapadlo!
A nevěš hlavu, třeba zrovna ta doktorka bude mít problém otěhotnět, to nikdy nemůžeš vědět a asi ani ona. Vsaď se, že doteď neví, co je luteální fáze, prstíčková metoda, bílkový hlen apod…
![]()
no, obavam se vi, co je lutealni faze
![]()
jirka za mnou jezdil do sluzby i pred tim, kdyz neni vylozene hnusne , tak jede na kole a to on rad… uz to tak mame zavedeny, ze prijede v sobotu a prespi ¨tady , kdyz slouzim vikend ![]()
Minik-tak piš a piš a při 50.příspěvku se směníš na STÁLICI
jako já dneska!!!!!!!!!
Jinak jsem prubla OVU test a je tam docela slušná druhá čárka,takže to bude to špiněníčko.Aspon to je ok,že nějaká ovu je.Papoapapapap a zítra ![]()
ahojky holky,tak mam za sebou slusnou migrenu,asi z tech silnych atb.
chtela jsem se zeptat ,co je to ta prstikova metoda?i kdyz mi ted budeme muset absinovat po dobu brani tech atb ![]()
je tady jeste nekdo?
kamilo, dej si to vyhledat - vyhledavani je v menu vlevo ![]()
je to nekde tady na emiminu jako clanek ![]()
dobré ranko holčiny ![]()
tak jak se všechny máte? Jak jste včera vzpomínaly na svatby,tak jsem si taky zavzpomínala
my jsme se brali skoro před 2 lety, to to letí, ale bylo to krásný..........
![]()
tak už jsem zase trochu nervozni, mrcha tetka by měla příští týden dorazit, tak zamknu dveře a nepustím jí dovnitř
![]()
Lio-nevíš co ta známá s laparkou?Jsem zvědavá..
Kamčo - tobě na gyndě neřekli, jak dlouho teď máte počkat, jestli máš nějaký silný antibiotika, tak bych cyklus počkala.
Nikdo,Lioness,Karotko,Agátko,Aluu,Ajájo,Mirule,Zdeníku, atd, halóóó jste tu někdo?
ahoj mrcel,jelikoz se ma doktorka ani neobtezovala se mnou mluvit a recept mi dala pouze sestra,tak vim jen to ze,si mam tyden vkladat jedny a druhe musime brat ja i pritel,ale jelikoz je to pohlavne prenosna nemoc,nedeste se,neni to nic zavazneho,tak by sme ted asi po dobu do kontrolnich vysledku meli tulenicko vynechat,aby jsme to s pritelem na sebe porad nevraceli,vic se dozvim ve ct.to jdu na kontrolu,to uz s doktorkou budu mluvit ![]()
jinak s tou svatbou,me to ceka 17.6.uz se moc tesim
,pripravy jsou v plnem proudu,mam nadherne saticky…
jake je u vas pocasi?tady hodne nasnezilo a porad chumeli a ja se ted musim dokopat k tomu,abych se oblekla a sla se psem ven ![]()
Ahojky,
Maceli, ta známá se zatím ještě neozvala
Ale taky jsem zvědavá, co jí zjistili a jak to dopadlo.
Zdeni, můj manža taky miluje ježdění na kole, takovéhle štreky
. Tak to máte dobře zařízený. A ta vaše doktorka sice asi ví, co to je lutefáze, ale třeba neví jiný věci
. Nemysli na to. Aby ses nedivila, jak jí předběhneš!
Kami, tady taky chumelí, naprostá kalamita! Dnes ráno jsem měla úplně zahrabaný auto
, tak jsem se rozmýšlela, jestli nejet radši busem, ale autí dnes bohužel potřebuju, protože si chci vzít na víkend domů pár šanonů a něco odkontrolovat v klidu. Manža bude v práci, tak aspoň zabiju čas.
Jo, holky, svatba je hezká věc. Škoda, že to je jen jednou za život (teda snad), ale asi právě proto je to tak úžasnej zážitek! ![]()
Jdu něco zase dělat. Tak pište, ať jsme stálice už všechny!
Zatím pa pa Lio. ![]()