Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Macelino:no jo,asi jsem tu chytla nějaký tvůj bacílek
Ta bylinkářka si brala do dlaně postupně různé přípravky a čajíky a zjišťovala,který mi půjde a řekla mi,že mám problém s močovým ústrojím a psychikou a že mi na laprce nic nenajdou.Nevím,jak to dělá,ani semně nedotkla,ale určila i manžovi problémy se zádama.Nechápu
Buď to typla nebo nevím jak to dělá,asi nějaký 6. smysl.Ale takhle podobně poznali ségře problém s krční páteří,když chtěla čaj na kašel.Tak jsem zvědavá,jestli jí to vyjde s tou laparkou
Zatím mám jen časté močení a pobolívání (slabé) v močáku,tak uvidím a když si skáknu k Dr.
Ahoooj
Včera mi doma nešel internet
Byla jsem tak zvědavá, co se tu děje
Kami, mému manželovi se taky nelíbí, že se pozoruju a čtu si tady všechno a furt něco hledám - jenže já prostě chci vědět, co se mi děje ve vlastnim břiše. A nemyslim, že mě to nervuje, kdybych jen pasivně čekala, jestli se nějaký dr uráčí se mnou něco dělat, bylo by to pro mě horší…takhle vím, na co ho upozornit ![]()
Lio, jsem ráda, že někdo tady je stejnej chatovej závislák, jako já..taky jsem podzim strávila na beremese
Akorát jsem moc nepsala, spíš jsem jen nakukovala… A všichni nám svatbu hrozně chválili a i my jsem si ji skvěle užili, takže to k něčemu bylo ![]()
Kamilo, někdy dřív jsem tady v diskuzi sáhodlouze (jak je mým zvykem
) popisovala cvičení podle Mojžíšový…najdi si to a uvidíš, třeba se ti to zalíbí..cvičit můžeš klidně i sama, špatný provádění cviků ti nemůže ublížit..akorát je po cvičení třeba to odblokování a na to si už musíš najít někoho, kdo na to má školení.
Maceli, mně ty lidi v kurzech angl začnou lézt po pár lekcích na nervy
Jsou dospělí a často se chovají jak malý parchanti… Ale fakt je to dobře placený, takže teď učím aspoň jedno odpoledne v týdnu..4×90minut po sobě…docela to vycucává ![]()
Aluu, manžela čeká SPG příští čtvrtek, tak mám trochu strach, ale na druhou stranu - v carech fakt dělají zázraky a ten váš počet nění zas tak tragický. Zkus mu dávat ty vitamíny a uvidíš - jen jedna rada - zinek dávej s vit A - jinak se nevstřebá, a nemá se zapíjet, ale zajídat… Chodím občas k chlápkovi, co je mistr reiki a „fušuje“ i do vitamínů a tohle mi říkal. I kdyby to tak nebylo, nic tím nezkazíš, když to zkusíš ![]()
Misch - já si kontroluju i čípek a funguje naprosto přesně a spolehlivě
Ten rozdíl je u mě obrovskej, až mi to přijde trochu k smíchu…napřed je tvrdej a dlouhej a pak měkkoučkej až mám občas problém ho najít ![]()
Tak a je to vše, napsala jsem si totiž radši všechno, co mě při čtení těch 6 stránek, který jsem neviděla, napadalo ![]()
Dobre rano holky,
tady je to jak v pohadce, od rana snezi a snezi, obrovske vlocky, uz jsem musela odmetat, ale je to fakt nadhera ![]()
Agatko - tak tomu rikam ucebnicova krivule
Jak to, ze uz davno nejsi tehu? ![]()
Mirulko - dej si metrik do laparky
, co mocak lepsi?
Lio - my jsme vcera vybirali na ebay botnik, znate ebay, je to vlastne jako na aukci, uplne nadherny botnik, presne nase barva mi unikl o 0,50 eura, no to jsem se teda nas… ![]()
Mimochodem ta barva - bordo ![]()
Miniku - ty jsi Madarka
Z ktereho mesta pochazis? Mluvis SUPER cesky, fakt perfektne. Gratuluju.
Marceli - kdy budes testovat??? ja jsem tak napjata!!!
Abbey - kde jsi??
A kde je Karotka a Zdenik ?
A Ajaja a Kami a Jessy ?
![]()
A minulý měsíc jsem jí měla ještě předpisovější, v první fázi žádnej výkyv…akorát ovu už 9.DC…a pak ten možná // těhu test…uvidíme, co bude teď ![]()
Vám tam sněží? Sem jde všechno od západu, takže zítra to tu bude taky
Já už chci jaro ![]()
AHoj Holky ![]()
tak vcera bylo tulenicko
ANi jsem moc manzilka nemusela nejak zvlast premlouvat, nebo svadet, nastesti na to mel i on chut, dokonce byl hoodne zvrusenej
(snad jsem to psala spravne!) Dala jsem nohy nahore a taky jsem pouzila POPRVE
prstikovou metodu. Pro jistotu…
Pouzivate ji nekdo?
Agato - priste asi taky skusim kontrolovat čípek, uz jsem o tom dlouho uvazovala tak snad to bude jednoduche i pro mne
. Takze funguje to tak, ze cipek kdyz je tvrdej a dlouhej tak to znamena neplodne obdobi a kdyz pak měkky tak je OVU??? Snad ten cipek nejak najdu i ja
CHce to asi praxi vid?
Nikdus - diky moc, jsi mila!! Vim, ze bych jeste mela co pylovat na svoji cestine, ale uz to asi lepsi nebude, at se snazim sebevic
Ziju v CR pres 7 let. Jinak pochazim z Komaroma, je to blizko hranic Madarska a SLovenska.
je naprosto přesně a spolehlivě Ten rozdíl je u mě obrovskej, až mi to přijde trochu k smíchu…napřed je tvrdej a dlouhej a pak měkkoučkej až mám občas problém ho najít
Omlouvam se za ten konec: „je naprosto přesně … atd“. Nikdus, to jsem si vykopirovala z tveho odpovedi abych si pomohla napsat presne muj dotaz ![]()
Zase omyl, Agato byl to z tveho odpovedi ![]()
Holky ja vas jeste porad tak pletu…
MINIK - koukni na mojí křivku - dole je řádka MUMU - kde je W, jako weich, byl měkký. Zkoumám ho, když sedím na bobku s koleny od sebe..když ležím, většinou na něj prstem nedosáhnu - prostě tam ruku tak nezkroutím
![]()
Ahoj HOLČINY ![]()
tAK TED MUSÍME UDĚLAT SEZNÁMEK-KDO JE Z JAK VELIKÉ RODINY-JÁ JSEM TOTIŽ TAKY Z 5.DĚTÍ!!!
Ale já jsem prostředníček,naši nás chtěli hrozně moc…jsme holka,kluk,já,kluk a kluk.Takže snad nejsme zakleté!!!KAMILO A ZDENÍKU
To jsem valila očka.My jsme všichni max.s odstupem roku a půl.Ségra teda s otěhotněním problémy nikdy naštěstí neměla-naopak.Byla těhule-a ani se nesnažili.Jojo,to se někdo ale má.Říká mi furt,že to mám po těch antikoncepcích-co jsem do sebe leta rvala a že to tělo se nemůže dlouho srovnat a začít fungovat tak jak před tím.
Snad má pravdu a srovná se to vše. ![]()
ZDENÍK-omlouvám se za metřík,vybrala jsem si ho nevědomky,já miluju chodit do lesa na houby,takže má volba byla rychlá a i ten šneček mi ten les připomíná
Jéééé,at už je to jaro a my si tady dopisujeme a podáváme rady jak na naše těhu nevolnosti
![]()
MINIK 3-JÁ ZNALA JEDNU HOLČINU-TAKY MADARKU–ještě do ted umím dost slovíček ,ona vždycky nechápala,že si to tak pamatuju.Akorát teda nevím co se jak píše.Taky pěknejch pár ošklivejch slov mám naučenejch
Ona se vždycky hrozně smála-když jsem to po ní opakovala.Takže-sía,mičinás???Fakt nevím jak to napsat. ![]()
ajajo, ja jsem nejstarsi, pak segra za 2 a 3/4 roku a dalsi za 3, pak bracha za 2 a posledni za 10 ![]()
moje segra /2./ uz ma taky mimi, 2 mesice od seznameni
, a to jeji ted uz manzel ani nemoh mit deti, aspon mu to dr. potvrdili par let predtim, dokonce se kvuli tomu rozvedl…
ja osobne teda vim, ze z HA to nemam, to bych si musela rvat vlasy
, podobny potize jsem mela uz predtim, akorat jsem se tim nezabejvala, nikoho jsem nemela, deti jsme tenkrat nechtela a vyhovovalo mi, ze mam ms jednou za 2 mesice /hooodne +-/, protoze pak trvala 10-12dni…
Můžete mi některá prosím napsat,jestli jste neměla stejný problém-brala jsem 3 měsíce clomhexal,ted jsem přesně v půlce prvního cyklu bez něj-no a včera jsem začla trochu krvácet???
Dneska to pokračuje a předevčírem si vzpomínám na bolesti v podbřišku-jako bych to měla dostat!!!Ale je to jen krev,né klasika jako při MS.A né silně,já už fakt nevím co si myslet,jeden měsíc nemám prášky a zase nějakej problém.
Říkala jsem si jestli to nemůže být spojeno s ovu,ale nikdy se mi to nestalo.Mám toho svýho rozházenýho těla plnýýýýýý zuby.Díky předem za zkušenosti a rady.
![]()
ZDENÍK-je pravda,že já měla kdysi-někde do 19.let taky pěkné potíže s MS.Byla jsem vyzáblá,nemohla jsem přibrat a furt jsem chodila na
vyvolávačky,pak to p.dr.vyřešila antikoncepcí a byl klid od potíží. ![]()
Takže i já tam budu mít souvislost s těma cyklama z kdysidávna určitě.
pri ovu byva spis spineni a nema trvat dele nez 3 dny… tolik teorie…
ja jsem to zazila 2× po tydnu… a nejspis to nebylo nic jinyho, protoze skoncilo ten den, co mi vylezla teplota…