PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
331
8.2.06 20:05

Macelino:no jo,asi jsem tu chytla nějaký tvůj bacílek :lol: Ta bylinkářka si brala do dlaně postupně různé přípravky a čajíky a zjišťovala,který mi půjde a řekla mi,že mám problém s močovým ústrojím a psychikou a že mi na laprce nic nenajdou.Nevím,jak to dělá,ani semně nedotkla,ale určila i manžovi problémy se zádama.Nechápu :?: 8O Buď to typla nebo nevím jak to dělá,asi nějaký 6. smysl.Ale takhle podobně poznali ségře problém s krční páteří,když chtěla čaj na kašel.Tak jsem zvědavá,jestli jí to vyjde s tou laparkou 8O Zatím mám jen časté močení a pobolívání (slabé) v močáku,tak uvidím a když si skáknu k Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
9.2.06 09:53

Nikdus, mas SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
9.2.06 10:13

Ahoooj :D Včera mi doma nešel internet :twisted: Byla jsem tak zvědavá, co se tu děje :! Kami, mému manželovi se taky nelíbí, že se pozoruju a čtu si tady všechno a furt něco hledám - jenže já prostě chci vědět, co se mi děje ve vlastnim břiše. A nemyslim, že mě to nervuje, kdybych jen pasivně čekala, jestli se nějaký dr uráčí se mnou něco dělat, bylo by to pro mě horší…takhle vím, na co ho upozornit :wink:

Lio, jsem ráda, že někdo tady je stejnej chatovej závislák, jako já..taky jsem podzim strávila na beremese :oops: Akorát jsem moc nepsala, spíš jsem jen nakukovala… A všichni nám svatbu hrozně chválili a i my jsem si ji skvěle užili, takže to k něčemu bylo :D

Kamilo, někdy dřív jsem tady v diskuzi sáhodlouze (jak je mým zvykem :wink: ) popisovala cvičení podle Mojžíšový…najdi si to a uvidíš, třeba se ti to zalíbí..cvičit můžeš klidně i sama, špatný provádění cviků ti nemůže ublížit..akorát je po cvičení třeba to odblokování a na to si už musíš najít někoho, kdo na to má školení.

Maceli, mně ty lidi v kurzech angl začnou lézt po pár lekcích na nervy :oops: Jsou dospělí a často se chovají jak malý parchanti… Ale fakt je to dobře placený, takže teď učím aspoň jedno odpoledne v týdnu..4×90minut po sobě…docela to vycucává :?

Aluu, manžela čeká SPG příští čtvrtek, tak mám trochu strach, ale na druhou stranu - v carech fakt dělají zázraky a ten váš počet nění zas tak tragický. Zkus mu dávat ty vitamíny a uvidíš - jen jedna rada - zinek dávej s vit A - jinak se nevstřebá, a nemá se zapíjet, ale zajídat… Chodím občas k chlápkovi, co je mistr reiki a „fušuje“ i do vitamínů a tohle mi říkal. I kdyby to tak nebylo, nic tím nezkazíš, když to zkusíš :wink:

Misch - já si kontroluju i čípek a funguje naprosto přesně a spolehlivě :! Ten rozdíl je u mě obrovskej, až mi to přijde trochu k smíchu…napřed je tvrdej a dlouhej a pak měkkoučkej až mám občas problém ho najít :D

Tak a je to vše, napsala jsem si totiž radši všechno, co mě při čtení těch 6 stránek, který jsem neviděla, napadalo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
9.2.06 10:32

Dobre rano holky,
tady je to jak v pohadce, od rana snezi a snezi, obrovske vlocky, uz jsem musela odmetat, ale je to fakt nadhera :D
Agatko - tak tomu rikam ucebnicova krivule 8O :D Jak to, ze uz davno nejsi tehu? :D
Mirulko - dej si metrik do laparky :D , co mocak lepsi?
Lio - my jsme vcera vybirali na ebay botnik, znate ebay, je to vlastne jako na aukci, uplne nadherny botnik, presne nase barva mi unikl o 0,50 eura, no to jsem se teda nas… :D
Mimochodem ta barva - bordo :!
Miniku - ty jsi Madarka 8O :D Z ktereho mesta pochazis? Mluvis SUPER cesky, fakt perfektne. Gratuluju.
Marceli - kdy budes testovat??? ja jsem tak napjata!!!
Abbey - kde jsi??
A kde je Karotka a Zdenik ?
Ajaja a Kami a Jessy ? :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
9.2.06 10:43

A minulý měsíc jsem jí měla ještě předpisovější, v první fázi žádnej výkyv…akorát ovu už 9.DC…a pak ten možná // těhu test…uvidíme, co bude teď :roll:

Vám tam sněží? Sem jde všechno od západu, takže zítra to tu bude taky :cry: Já už chci jaro :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
9.2.06 11:33

AHoj Holky :)
tak vcera bylo tulenicko :D ANi jsem moc manzilka nemusela nejak zvlast premlouvat, nebo svadet, nastesti na to mel i on chut, dokonce byl hoodne zvrusenej :oops: (snad jsem to psala spravne!) Dala jsem nohy nahore a taky jsem pouzila POPRVE :! prstikovou metodu. Pro jistotu… :) Pouzivate ji nekdo?

Agato - priste asi taky skusim kontrolovat čípek, uz jsem o tom dlouho uvazovala tak snad to bude jednoduche i pro mne :) . Takze funguje to tak, ze cipek kdyz je tvrdej a dlouhej tak to znamena neplodne obdobi a kdyz pak měkky tak je OVU??? Snad ten cipek nejak najdu i ja :D CHce to asi praxi vid?

Nikdus - diky moc, jsi mila!! Vim, ze bych jeste mela co pylovat na svoji cestine, ale uz to asi lepsi nebude, at se snazim sebevic :( Ziju v CR pres 7 let. Jinak pochazim z Komaroma, je to blizko hranic Madarska a SLovenska.

je naprosto přesně a spolehlivě Ten rozdíl je u mě obrovskej, až mi to přijde trochu k smíchu…napřed je tvrdej a dlouhej a pak měkkoučkej až mám občas problém ho najít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
9.2.06 11:40

Omlouvam se za ten konec: „je naprosto přesně … atd“. Nikdus, to jsem si vykopirovala z tveho odpovedi abych si pomohla napsat presne muj dotaz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
9.2.06 11:41

Zase omyl, Agato byl to z tveho odpovedi :D
Holky ja vas jeste porad tak pletu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
9.2.06 11:45

MINIK - koukni na mojí křivku - dole je řádka MUMU - kde je W, jako weich, byl měkký. Zkoumám ho, když sedím na bobku s koleny od sebe..když ležím, většinou na něj prstem nedosáhnu - prostě tam ruku tak nezkroutím :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
9.2.06 11:47

Ahoj HOLČINY :lol:
tAK TED MUSÍME UDĚLAT SEZNÁMEK-KDO JE Z JAK VELIKÉ RODINY-JÁ JSEM TOTIŽ TAKY Z 5.DĚTÍ!!! 8O Ale já jsem prostředníček,naši nás chtěli hrozně moc…jsme holka,kluk,já,kluk a kluk.Takže snad nejsme zakleté!!!KAMILO A ZDENÍKU :wink: To jsem valila očka.My jsme všichni max.s odstupem roku a půl.Ségra teda s otěhotněním problémy nikdy naštěstí neměla-naopak.Byla těhule-a ani se nesnažili.Jojo,to se někdo ale má.Říká mi furt,že to mám po těch antikoncepcích-co jsem do sebe leta rvala a že to tělo se nemůže dlouho srovnat a začít fungovat tak jak před tím. :? Snad má pravdu a srovná se to vše. :cry:
ZDENÍK-omlouvám se za metřík,vybrala jsem si ho nevědomky,já miluju chodit do lesa na houby,takže má volba byla rychlá a i ten šneček mi ten les připomíná :lol: Jéééé,at už je to jaro a my si tady dopisujeme a podáváme rady jak na naše těhu nevolnosti :lol: :wink:
MINIK 3-JÁ ZNALA JEDNU HOLČINU-TAKY MADARKU–ještě do ted umím dost slovíček ,ona vždycky nechápala,že si to tak pamatuju.Akorát teda nevím co se jak píše.Taky pěknejch pár ošklivejch slov mám naučenejch :twisted: :?: Ona se vždycky hrozně smála-když jsem to po ní opakovala.Takže-sía,mičinás???Fakt nevím jak to napsat. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
9.2.06 11:57

ajajo, ja jsem nejstarsi, pak segra za 2 a 3/4 roku a dalsi za 3, pak bracha za 2 a posledni za 10 :lol:
moje segra /2./ uz ma taky mimi, 2 mesice od seznameni :roll: , a to jeji ted uz manzel ani nemoh mit deti, aspon mu to dr. potvrdili par let predtim, dokonce se kvuli tomu rozvedl…
ja osobne teda vim, ze z HA to nemam, to bych si musela rvat vlasy :! , podobny potize jsem mela uz predtim, akorat jsem se tim nezabejvala, nikoho jsem nemela, deti jsme tenkrat nechtela a vyhovovalo mi, ze mam ms jednou za 2 mesice /hooodne +-/, protoze pak trvala 10-12dni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
9.2.06 12:01

Můžete mi některá prosím napsat,jestli jste neměla stejný problém-brala jsem 3 měsíce clomhexal,ted jsem přesně v půlce prvního cyklu bez něj-no a včera jsem začla trochu krvácet??? 8O Dneska to pokračuje a předevčírem si vzpomínám na bolesti v podbřišku-jako bych to měla dostat!!!Ale je to jen krev,né klasika jako při MS.A né silně,já už fakt nevím co si myslet,jeden měsíc nemám prášky a zase nějakej problém. :evil: Říkala jsem si jestli to nemůže být spojeno s ovu,ale nikdy se mi to nestalo.Mám toho svýho rozházenýho těla plnýýýýýý zuby.Díky předem za zkušenosti a rady. :( :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
9.2.06 12:08

ZDENÍK-je pravda,že já měla kdysi-někde do 19.let taky pěkné potíže s MS.Byla jsem vyzáblá,nemohla jsem přibrat a furt jsem chodila na
vyvolávačky,pak to p.dr.vyřešila antikoncepcí a byl klid od potíží. :lol:
Takže i já tam budu mít souvislost s těma cyklama z kdysidávna určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
9.2.06 12:08

pri ovu byva spis spineni a nema trvat dele nez 3 dny… tolik teorie…
ja jsem to zazila 2× po tydnu… a nejspis to nebylo nic jinyho, protoze skoncilo ten den, co mi vylezla teplota…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
9.2.06 12:09

teda ve 2 cyklech a vzdy to trvalo tyden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová