PROFI SNAŽILKY

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81
8.2.06 17:15

Holky, tak uz asi nicemu nerozumim. Dneska jsem si vsimla ze mam plodny hlen !!!!! :) Pocity při poševním vchodu mam VYLOZENE konzistence vaječného bílku (nejplodnější)!!! Ja tomu fakt nerozumim, myslela jsem ze uz mam Ovu za sebou, cely minuly týden mi strasne bolelo v podbrisku. Ted nic necitim, ale mam ten hlen???? Nevim co si o tom mam myslet! JSem 23. DC, ze bych teprve ted ovulovala? Fakt tomu nerozumim… :( :(

Tak dneska manzilek mi urcite neutece!!!! At se deje co se deje, budeme se TULIT :D :D :D :D Kdyztak ho znasilnim!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
8.2.06 17:16

Lio, mame stejny metrik! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
8.2.06 17:20

teda…nejdriv aluu a ajaja a ted i minik s lio? jak vas holky budu rozeznavat? to abych si to cetla :( :roll:
miniku, treba te bolelo brisko, jak se vajecniky pripravovaly na ovu … a i kdyby ne, tulenim se nic nezkazi :wink: meris teplotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
8.2.06 17:22

Lio, ty zacinas 4. kuru Clostilu a pak jeste mas 2??? Jak to? Takze ho mas na pul roku? Ja jsem si myslela ze CLostilbegyt se bere 3, max. 4. mesice a pak pauza! Tak to jsi mne potesila :D Jinak jsem to byla ja, kdo se te na to ptal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
8.2.06 17:43

Ahoj Zdeni, kezby to bylo tak jak to rikas!! Taky si rikam, ze co kdyz ten bolest v brisku jeste nebyl ovu?? BT jsem si nemerila tento mesic , sledovala jsem pouze hlen a pouzivala denne ten blbej mikroskop, ktery mi zatim NIC neukazal :( Asi ho vyhodim… Na UTZ mne dr. nepozvala takze v podstate vubec nevim jak Clostil u mne zabral. Vim jenom ze jsem vajecniky citila jako nikdy predtim v zivote!!!
S merenim BT nemam dobre zkusenosti, zadny vzestup jsem v minulosti nepoznamenala :( Pristi mesic to ale asi znovu zkusim i kdyz mi dr. rikala ze jak Clostil tak i Utros ma vliv na teplotu.

Holky, ja se vam strasne omouvam za moji cestinu a za gramaticke chyby, ale nejsem ceska - jsem maďarka :) Tak vas prosim o prominuti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
8.2.06 17:48

miniku a jaky vliv presne ma clostil na teplotu, nerikala?
moje dr. se o tom nezminila a me nic nenapada… utrogestan teplotu zvysuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
8.2.06 18:05

Zdeni, tak to je dobra otazka. Dr. mi nic konkretniho nerikala, pouze to ze kdyz beru te leky tak nema cenu abych merila teplotu. Moc jsem se v tom nestourala, jelikoz jsem vedela ze Bt merit nebudu. Ale priste se ji urcite zeptam, protoze chci s merenim zacit znovu, treba uz budu mit take ukazkovou krivku :) Pak ti dam vedet, co rekla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
8.2.06 18:07

ja totiz bt merim, podle ni mi dr. diagnostikovala anovu cykly a o tom, ze bych ted nemela merit, kdyz beru clostil nerikala nic…
no ale ovu stejne asi nebyla, zadnej hlen ani vetsi nebo zvlastni bolesti bricha jsem nepozorovala :cry:
tady prihodim svoji krivku http://www.wunschkinder.net/…zanzeige.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
8.2.06 18:26

Zdeni, ty jeste neberes Utrogest nebo tak, ze?
Lio - dva dny mrcha? To je teda divne, no treba se jeste rozjede, kdyz ne, tak to treba pristi mesic bude lepsi.
Tady tady nejaka holka psala, ze jsme sobecke a myslime jenom na sebe :?: 8O 8O 8O No to me teda picne. To by me teda vubec nenapadlo. Jo a Kami, ja te tady muze nekdo poznat? CR ma 10 milionu lidi. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
8.2.06 18:29

nikdo, zatim mi dr. dala jen ten clostil, takze se z ni pokusim neco dostat v pondeli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
8.2.06 18:32

Presne takovou krivku jsem mela i ja v dobe kdyz jsem nic nebrala a merila BT. Take mi podle toho dr. zjistila anovulacni cykly presne jako u tebe a jelikoz strasne chceme mimi, predepsala mi clostil+utrog. JE to celkem mozne ze tim myslela ten Utros. Ale urcite se ji zeptam.

Beres pouze clostil? Jak dlouho? Ja jsem jiz jednou byla na kuru CLostilu (pouze jeden mesic, vic jsem nevydrzela bohuzel, strasne mi palela zaha :( , tak jsem to vzdala). Tenkrat jsem take nic na sebe nepozorovala, zadny hlen, ani krivka mi nic neukazala a vajecniky uz vubec nic. Ale na utrazvuku jsem mela pekne foliky!!!! Takze to jeste nic nemusi znamenat ze nic necitis. S tou tvoji krivkou to nevim. Byla jsi na ultrazvuku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
8.2.06 18:37

miniku, UZ si delam uz 3 tydny v praci… folik mi narostl na 18mm, ale uz 14dni je to stejny :cry: .........ale moc to neresim. bude - nebude, v pondeli naklusu za dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
8.2.06 18:37

Ahojky holčiny :lol:

Zdeniku:teda kde se ti ta OVU toulá :?: ,ta tvá křivka je jak never ending story… No,snad by už mohla dorazit… Dřív jsem měla OVU taky až třeba 35.DC. Teď mi jí grafík vypočítal na 25.DC.

Mimik3:u tebe by to taky mohla být OVU takhle později,ještě není zas až tak pozdě,asi ti lentilky nazabraly tak moc a došlo k uvolnění až teď.Huráááá do tuleníčka :lol: Jinak jak ses ptala,zda Clostil působí i po dobrání,tak prý jo,stejnou dobu,jako si ho brala. Ale, že by ovlivňoval BT,mi Dr. taky neřekla 8O

Aluu: neměj obavy ze SPG,láduj manžu vitamínkama,tak jak už tady holky psaly a uvidíš,že to bude dobrý a stejně,vždyť k otěhotnění stačí jen jedna..... Záleží na více hodnotách,třeba jsou zase super rychlý :lol: .My máme dost,ale zase pomalejší :( Tady ti posílám hodnoty SPG:
Normální spermiologické hodnoty, dle manuálu WHO 1998:
Objem ejakulátu:1,5 - 2,0
PH:7,2 - 8,0
Koncentrace spermií:2O mil/ml
Celkový počet spermií:40 miliónů a více
Pohyblivost:50% a více v kategorii A+B, 25% a více A
Morfologie:30% a více normálních forem
Vitalita:75% a více živých spermií
Leukocyty: Do l mil/ml

Lio:Vzhůru do dalšího lentilkování,tak ať už konečně přinese ty očekávané výsledky!!! :)

Jo,jinak ta paní bylinkářka,co mi řekla,že mám problém s močákem,tak měla asi pravdu,dnes mě začal močák pobolívat a pořád čůrám a čůrám… Nebo jsem si tu chorobu vsugerovala :?: :? Každopádně baštím Urinal a sušený brusinky a jsou móóóóc dobrý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
8.2.06 19:17

Miniku, koukám, že máme stejnej metřík. Ale já se neopičila :wink: . Dlouho jsi tu nebyla, tak jsem ani nevěděla, že ho máš! Ale ty máš motejla a já méďu, takže je to OK :wink: Jinak já budu brát clostil půl roku. Tam to i píšou v příbaláku. Teď 4. kúra, pak ještě dvě a pak to necháme chvíli být, protože clostil působí ještě pak a Dr. mi říkal, že má zkušenost, že nejčastěji v té „pauze“ ženy otěhotní. Že už to to tělo akceptovalo a rozjelo se. Tak nevím, ale to by pak mohlo znamenat, že bych už v létě mohla zahodit piercing z pupíku, protože v pupíku bych už měla něco hezčího a milejšího :D :lol: 8O

Nikduš, mrcha se zase malinko rozjela, ale nic moc. :lol:

Mirul, nekecej že taky močáka, před pár dny tu s tím bojovala Maceli. Vy dvě jste snad domluvené, ne? Nejdřív močák a pak laparka :lol:

Zdeni, ta tvoje křivka je pěkná, škoda, že jí nerozumím. Jsem teď trochu alibistka. Říkám si, že já měřit ani nemůžu, když mám Duphaston :D Takže v pondělí asi naklusej k tvé Dr.! A nech si něco napsat! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
8.2.06 19:45

Lioness má pravdu, jsme s Mirulkou propojený, obě nás v blízké době čeká laparoskopie a ten močák.....mě to chytlo v neděli, v pondělí jsem naklusala na urologii a už je dobře :D
Mirul-nepodceňuj to, já si myslela, že to spravím urologickým čajem a houbeles, kdyžtak si zajdi na urologii taky.
A co ta bylinkářka?To mi nějak uniklo?Jak poznala, že máš problémy s močákem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová