PROFI SNAŽILKY

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
JJ
935
7.11.05 18:15

JJ

Ahoj,
Lioness, nepropadej skepsi, to bude dobré. Třeba se mimi jen před doktorem šikovně schovalo a test z moči není úplně průkazný. Ti doktoři jsou opravdu hrozní. Já zase nemám chodit na kontrolu dřív než za čtyři měsíce, z čehož dva budu brát clostilbegyt a dva nic. Dr. nechce udělat ani ultrazvuk, tak se ani nedovím, zda folikulíky rostou, prostě nic. :evil: . Zase na druhou stranu je dobré, že Tě kontroluje a Ty víš jak na tom momentálně jsi. Nechci Tě strašit, ale může to být i opožděná MS. Já dostala MS po agolutinu až za čtrnáct dnů. Věřím, že Ti to ale dobře dopadne a Ty za deset dnů zahlásíš //. Opatruj se a mysli na něco veselého. Miminka, ať jsou již v bříšku, či ta, která se tam teprve chystají, chtějí usměvavé maminky :lol: a no těmi my určitě budeme. Já tomu pevně věřím.

Pa JJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.11.05 08:18

Ahoj holky,

JJ: děkuji za podporu, ale dnes jsem již nějak přesvědčená, že prostě těhu nejsem. Prostě nakonec věřím doktorovi. Zakázala jsem si se nějak pozorovat. Počkám prostě na MS, snad se spustí. Už bych ráda, abych mohla pokračovat v lentilkách. Já jim dávám velkou naději, ale nečekala jsem, že bude takový problém s MS. Je to fakt nepříjemný. Člověk neví, kdy jí má čekat a svým způsobem se na ní těší. Tak snad do příštího pondělí dorazí. Pokud ne, svištím na další injekci. Teď mě tak napadá, že cca za 14 dní mě čeká v práci období uzávěrek, bude blázinec a nebude vůbec žádný čas ani chuť myslet na mimi, takže si říkám, že jedině líp. A pak Vánoce, taky shon, tak snad člověk trochu přepne. A to přeji i vám a jistě se zadaří. 8)
Jinak JJ, moc mě mrzí, že tě doktor nechce ani pozorovat, jestli rostou folíky, to od něj tedy není moc taktní. No, doktoři mají různé praktiky a berou to jinak než my - denně jim tam projde takových holek, oni to berou jako rutinnu, ale my to bereme dost osobně. Musíme se na to povznést. Třeba zrovna tvůj doktor má pravdu, třeba je to lepší takhle počkat, protože třeba ví, že dřív to nemá cenu. Vem si třeba mě: já byla taky po první dávce Clostilu na měření folíků a nebyly tam zatím žádné, jen se to tam startovalo, takže ono někdy počkat, je lepší, než být zklamaná. Pak tam třeba budou folíky jako kopačáky!
Takže od teď už si přejme jen ty kopačáky!!! :P

• Citovat
  • Upravit
475
8.11.05 17:14

Ahoooj holky :P

Přeju hezký den a dobrou náladičku, která se tu teď nějak vytratila :oops: .

Lioness:
haha- já a přednáška o čípku??? To jsem jen vyčetla z chytrých www.stránek.
Někteří doktoři jsou fakt šílení, četla jsem si dnes tvé řádky o návštěve gyndaře. Já bych to tvoje těhu ještě „neházela jako flintu do žita“ :idea: , nezkoušela jsi znovu nějaký testík tentokrát z ranní moči???

Já taky dávám lentilkám velkou naději 8) , něčemu, holky, věřit musíme, aby se z nás zanedlouho staly maminy :P :P :P

Já na to své těhu (se špiněním ) moc nevěřím. Často špiním i 4 dny před očekávanou MS, jednou to ale bylo i týden před 8O .uffffffffff…jako teď ,–takže je možné, že se opět sliznice odlučuje pozvolna už i teď.

Mějte se líp a konečně úsměv :wink: *Karotka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.11.05 08:53

Ahoj holky,

no, musíme si trochu spravit náladu :wink: .

karotka: já zas až tak to případné těhu do žita neházím, včera jsem si koupila 2 testy a počkám tak do neděle, možná i dýl a hlavně budu testovat z ranní moči. Říkám, nic nečekám, ale chci mít jistotu. Navíc mi pořád leží v žaludku ten rentgen, který mě čeká v pondělí :evil: . Ale zubní RTG by snad vadit neměl, ne? Teda aspoň gynekolog to říkal, ale já jsem prostě nedůvěřivka nedůvěřivá, proto jsem se ani nespokojila s jeho výsledkem testu z moči. Jsem nevěřící Tomáš. Když totiž člověk zaloví tady v diskuzích, tak se dočte, že je možná ovulace i bez MS a že už takhle několik holek otěhotnělo. A že vůbec není výjimkou mít třeba OVU 23. DC a ne 14. DC, jak mi pořád tvrdí doktor. (Vždyť my máme delší cykly). Takový jsem mu vkládala naděje, ale teď mi jedna těhotná kámoška psala SMS, že on si z ničeho nedělá hlavu (byla u něj na ultrazvuku). A je už vlastně druhá kámoška, která měla na něj trochu výhrady. Člověk si nevybere. Metody jim určovat nemůžeme. Já jsem hlavně ráda, že má milý přístup a to mi zatím stačilo a je fakt, že díky němu mám cytologii 1-2, dřív, než se mě ujal on, tak jsem měla 3-4!!! Takže proto mu nějak věřím. A taky mě potěšíl, že mi napsal Clostilbegyt už po 2měsíčním snažení. :wink: No, každopádně vás budu informovat, jak to dál pokračuje.
Včera jsem si koupila „Ženský čaj“ (namíchali mi ho v bylinkárně), stál 37 Kč a měl by upravovat nepravidelný cyklus a PMS. To je sice fajn, ale zase mě manža vystrašil, že některé bylinkové čaje nesmí těhotné. On pořád ťulda věří, že bych fakt mohla být těhu. :P Prostě asi sází na své spermijky, o kterých si myslí, že jsou bez chyby. :lol: No, uvidíme až po spermiogramu, jak miláčkovi spadne čelist. Ale samozřejmě bych si taky přála, aby byly bezchybné. :wink:
Takže holky, nevíte náhodou některá, jestli by ten čaj mohl případnému těhu uškodit? Je fakt, že jsem pak šla do lékárny a tam měli čaj podobný (podobné složení bylin) i stejný název, ale bylo tam psáno, že není vhodný pro těhotné ženy, takže manža má teda výborný pozorovací talent, nebo já nevím, kde na to přišel 8O . Takže s čajem zatím radši počkám, uvidíme.

JJ: A jak se máš ty, co je nového?

Holky, vy trpíte na PMS? Já totiž zas nikdy moc velký PMS neměla, takže já prostě skoro nikdy nevím, kdy mám tu MS čekat.

karotka: a to tvé špinění, to já taky vůbec neznám. Je to divný říct, ale já snad nikdy v životě nešpinila! Fakt. Já vůbec nevím, co to je. Já mám ze sebe problém něco dostat, ale když už mám MS, tak se rozjede hned jako rudá mrcha :P .

Holky držím pěstičky, ono to musí vyjít!!! Věřme tomu. :! :! :!

• Citovat
  • Upravit
60
9.11.05 11:15

Liness:K těm čajům,já jsem také slyšela a četla,že by těhotné neměli pít bylinkové čaje.Kámoška je teď těhotná a prý nesmí pít ani černý čaj :! Taky,že by neměla nějaké ovoce atd… Jestli mi těď nejsme v téhle době moc přecitlivělé :( Ale myslím si,že pár hrnků čaje by ti nemělo ublížit pokud jsi těhu a držím palečky aby si byla.

A Karotce to přeji také,ať je to tvé špinění jen pěkné uhnizďování mimíska.

A vlastně to tady přeju VŠEM,brzké //
Pa mirule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.11.05 12:30

Ahojky,

včera jsem se vůbec nedostala na emimino. V práci jsem nestíhala a večer doma okupoval počítač manžílek, tedy až poté co jsme se vrátili od babičky z nemocnice. Nemocnice opravdu není příjemné prostředí a navíc když tam leží někdo blízký. Znáte jaké babičky vedou řeči: „Už dlouho tu mezi vámi nebudu a tak.“ Najednou mi přišlo moc líto, že nejsem těhu. Co když doopravdy babička neuvidí naše mimi. :( No hrůza. Bylo mi z toho moc a moc smutno. Zítra si mám vzít první prášek clostilu, ale nějak se toho bojím, co když do toho prťavého prášku vkládám příliš velké naděje. :roll: Neustále musím myslet na to, že doktor neudělal vůbec žádné vyšetření, ani krve, ani jsem nebyla nikdy na žádném ultrazvuku. Když jsem se ho zeptala, co když mám cysty na vaječníkách, jestli se mi nemohou zvětšit, tak s klidem prohlásil, že ano, ale to by odstranil při laparoskopii. Zdá se mi to opravdu divné. Musím mu tedy věřit, jelikož jsem k němu v červenci přešla od svého původního doktora, který prohlásil, že mne chce vidět až za rok snažení. No a k čemu snažení když není ovu a ani MS. Přístup doktorů mě opravdu udivuje, ale jak to tu čtu nejsem v tom sama. Kdyby nám dali k dispozici přístroje, věřím, že bychom byly schopny si veškerá vyšetření udělat samy.

Lioness: Doufám, že Ti nedělní testování vyjde a budou tam //. Prosím, prosím, ať tam jsou. Už kvůli mě, dáš mi velkou naději také po prvním cyklu na //. Tak se opatruj. Moc ti držím všechny palečky.

Karotka: Zase žádný veselý příspěvek, ale já se pokusím to příště vylepšit. Nic však raději neslibuji, i když teď bych měla být veselá už kvůli snažení. Velmi bych si přála, abychom všechny seděly pod vánočním stromečkem, s těmi nejlepšími dárky v bříšku.

Tužte se a snažte se.

Pa JJ

Tak mi to opět nechce brát moje uživatlské heslo, tak zase bez.

• Citovat
  • Upravit
1719
9.11.05 15:09

Ahoj JJ,

vím, že asi máš teď trochu skepsi a věř mi, že já mám taky dnes den blbec. :cry: Nějak na mě doléhá ta stále nepřicházející MS. Připadám si jako kamna, která mají každou chvíli vybouchnout, ale nejde jim to. Taky bych byla moc ráda, kdyby jsem vám mohla zahlásit //, aby jste měly naději, že lentilky fungují :lol: . Ale i když nechci, v hlavě se mi honí milion myšlenek a právě ta nejistota je ubíjející. Není se mnou k vydržení. Ale nic nezmůžu. Před manžílkem se už radši nezmiňuju, protože on je pak divnej a nabručenej a je to ještě horší. :cry: Dnes jsem zavedla v diskuzi „Těhotenství“ nové téma - na téma „Těhotná i přes negativní test“? Jestli s tím některé těhotné holčiny nemají zkušenosti. Tak hned mi jich tak několik odepsalo. A potěšila mě jedna holčina ze Slovenska, když mi psala, že měla přesně to, co já, že jí nepřicházela MS a že šla na gyndu a doktor jí řekl, že má zvětšenou „maternici“ (dělohu) :wink: , ale řekl, že to asi nic nebude, dělala si testy a byly negativní, za týden tam přišla znovu a Dr. pořád nic neviděl, pak přišla znovu a viděl tam plodový vak a myslel si, že asi skrytě potratila, ale ejhle se tam objevilo embryjko :) :D Takže i zázraky se dějí a drží mě nad vodou. Přinejhorším se to prostě povede jindy.

JJ: buď optimista, i přesto, že tě Dr. nezkontroloval, mysli na to, že Clostilbegyt zabere a nemysli na případné vedlejší účinky. Jak jsem v pár diskuzích četla, tak je dost holek, který zabral i po první dávce! Takže hlavu vzhůru! A přála bych si, abych to mohla dokázat.
Dnes mě začaly bolet, až pálet bradavky, takže buď se na mě chystá mrcha červená (konečně), nebo že by těhu? :oops: Je fakt, že já netrpím na PMS, prsa mě před MS bolely opravdu málokdy a byla to jiná bolest (bolest prsou, ne bradavek), no nevím, pocity mám stále smíšené. Mám pocit, že se ten čas děsně vleče.

Budeme ho popostrkávat dál a pomalu se prokoušeme tam, kam všechny chceme!!! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
9.11.05 16:01

Ahoj holky,

jste tu ještě některá??? :P Já nemám v práci PC, tak se koukám na vaše-naše „klábosení“ až doma, ale to už tu někdy nejste. Nebo PC občas večer okupuje manža…
Slyšším poprvé, že těhulinky nesmí pít čaj??? Fakt???

Lioness: já na PMS nijak netrpím, nepozoruju nic zvláštního, ale poznám přicházející MS tak,– že začínám 3 dny(někdy i více dnů) špinit.......... Takže to vždycky vlastně bezpečeně poznám :!

Mirule:
díky za info o tvém čajíku,– ozvu se ti :) a přeju brzy // !!!

Jj: Já momentálně vkládám do lentilek taky velké naděje. Chci věřit, že tohle je cesta vedoucí k cíli :D

Lio:
po neděli se určo ozvi, jak testík dopadl, držím(e) pěstičky !!!
Vidíš, žei výjimky potvrzují pravidlo :wink: …myslím tu Slovenku.........z diskuse, kterou jsi zavedla.

papapa všem *Karotka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
9.11.05 18:35

Ahojte holky,
v teto „sekci“ :) jsem nova, procitala jsemsi vase prizpevky a tak nejak se uklidnuju, ze v tom nejsem sama. My se snazime od cervence.
Karotko, myslim, ze jsi to psala ty s tim spinenim. ja mam to same, a leze mi to pekne na nervy. Nekdy to mivam kolem ovulace, nekdy pred menstruaci nebo oboji.
Chtela jsem se vas zeptat, to je to ten Clostilbegyt? Me moje doktorka zatim nedala nic. Rekla, ze je zatim brzo a na nejake hormony mam vzdycky cas. Tak nevim.
Vsem preju pekny vecer. At ve dvou, ve trech, ve ctyrech atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JJ
935
9.11.05 18:50

Ahoj snažilky,

zítra ráno hurá do stimulace clostilbegytem. :)

Nikdo, já clostilbegyt beru na spuštění ovulace, jelikož dle bazální teploty žádnou ovulaci nemám, a kde není ovu, tam není mimi. Jinak jsme snažilky úplně stejnou dobu, já se také snažím od července. Bohužel od té doby jsem byla dvakrát na agolutinu, kvůli spuštění MS. První cyklus po MS byl velmi dlouhý, druhý vůbec nepřišel, až za dva měsíce po agol. Máš bez problémů ovu? Pokud ano clostilbegyt asi doopravdy nepotřebuješ. Dělala Ti doktorka nějaké vyšetření? U mne doktor pospíchá také kvůli tomu, že je mi již 32, tak není příliš času na nějaké několikaleté otálení.

Pěkné snažení.

Pa JJ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
9.11.05 18:57

ahoj JJ,
no tak ja uz taky nepatrim k nejmladsim. Bohuzel. Je mi tricet. Nevim, jestli mam ovulaci kazdy mesic, mam pocit, ze nekdy mam anovulacni cykly. Teplota mi pri nich stoupne tak nanejvis o 0,3 coz asi neni moc. Jinak mi doktorka zadne zvlastni testy nedelala. Akorat na stitnou zlazu, ta je v poradku. Ja mam nekdy pocit, ze musim vlitnout do te ordinace, prasknout do stolu a rict, tak to teda ne. Vy me ty testy udelate vsechny a hned. :D Ale potom me to zase prejde. No tak nejak dusevne jsem si dala termin do unora. Potom uz tam vletim a prasknu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
9.11.05 19:41

ahoj* :D

Ke Clostilbegytu:
S baštěním lentilek jsem začala po půlročním snaženíčku s manžou - jen tak sami jsme vychytávali OVU, ale nejspíš nevychytali :(
Na jaře mi bude 28, a tak se lékařka rozhodla „nakopnout“ a „urychlit věci kupředu“ baštěním.
Tentokrát jsem věděla, kdy je OVU, jednak jsem to cítila-bolelo bříško auuuuuuuuuu :evil: ,a jednak podle UTZ tam byl folík připravenej pro spermijky :wink: .

Jinak se špiněním jsem to byla já. Taky to je občas uprostřed cyklu a hlavně před MS. Jo a někdy i obojí. To je šílené.Ale cyklus naštěstí docela pravidellný.ufffffff.

Před chvílí jsem taky někde četla, že čajíčky nejsou v době těhu moc dobrý. To jsem netušila, já docela „ráda čajíčkuju“…
Asi záleží na každé…

Tak hezký zbytek večera, papa Karotka*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
10.11.05 09:49

Ahoj děvčata,

JJ: tak to je super, že už začínáš s Clostilem, tfuj, tfuj, ať ti přinese hodně moc štěstí. Věř mu a bude fajn.

Nikdo: Já beru Clostilbegyt, protože mám velmi nepravidelné a dlouhé menstruační cykly, tudíž se nedá ovulace zjistit, nebo ani žádná není. Máme asi stejný problém s MS já a JJ. Je to fakt peklo. Člověk nikdy neví, kdy to má čekat. :evil: Já už jsem dnes cca 46 DC a pořád nic, ale chtěla jsem napsat, že dnes od rána mám příznaky jako kdybych to měla dnes dostat, takže // čárky se asi konat nebudou. Dnes mám opravdu silné příznaky. Já na PMS netrpím, ty dané příznaky mám maximálně den předem nebo až v den začínající MS. Ale co, já to už potřebuju rozseknout! Ať vím, na čem jsem. Jinak zajímavé je, že můj minulý cyklus byl dlouhý 46 dní a dnes je zrovna 46.DC, takže bych konečně měla pravidelnou MS :o (no, ale délka 46 dní je tedy fakt pekelná)!

Karotka: to špinění si myslím není na škodu, aspoň to máš jako idikátor a víš, že tě čeká MS. To bych taky brala, já jen chodím zbytečně 50 dní s vložkou :twisted:

Jinak holky, já jsem o něco mladší než vy, mně je 25 let, ale manžovi je 32 let a on by si přál s děckem ještě řádit, takže by jsme nejradši co nejdřív, navíc jsme už spolu 7 let, takže už je načase nějaká příjemná změna, když už máme za sebou ty „dovolené v Jugoslávii“ a cítím, že je můj čas. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
10.11.05 12:13

AHOJ Lioness,
ja teda nevim, co je lepsi. Jestli dlouha menstruace nebo kratka. Radeji bych brala tu dlouhou. Ja mam nekdy pocit, ze mam menstruaci porad. Na druhe strane mam rychleji novou sanci. Ovsem jestli se o sanci vubec da mluvit. :(
Mas stesti, ze tvuj manzel ma 32 let. Muj manzel porad nechtel deti, byl o rok mladsi, porad, ze mame casu dost. A kdyz jsem mela 27, tak mi rekl, ze deti nechce vubec. No a tak jsem se rozvedla :P Dneska mam paradniho chlapa a tak doufam, ze na ty deti jeste neni pozde. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
10.11.05 12:25

nikdo:
tak to jsi udělala dobře, že jsi se rozvedla, protože jestli chlap nechce děti, tak je podle mě sobec. A nejhorší na tom je, že já znám i takový ženský. To je ale jen pohodlnost a výmluvy.

Já myslím, že na děti není nikdy pozdě a člověku to, že to aspoň zkouší to stojí za dobrý pocit, že pro to něco udělal.

Jinak my se taky snažíme cca od července. Zdravě závidím kamarádkám co vy:,–(ily antikoncepci a hned napoprvé se jim zadařilo. :roll: To je opravdu štěstí. Tím, že my to máme trochu ztížené, tak mi občas přijde, že jsem kvůli tomu na to mimčo i nějak víc nadržená. :P Občas jsem jako malé dítě, když si něco umanu, nejradši bych to měla hned. Ale je to stejně nespravedlivý, protože jsou ženský, který se na dítě ani netěší nebo to dělají jen z povinnosti, ale otěhotnět se jim podaří hned. Ale já věřím, že na nás taky jednou dojde a že se nám zadaří. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová