Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
U nás bylo schváleno do týdne jsem u OZP. A 2 týdny po zavedení embrya jsem měla zánět močáku a atb a vše ok
Holky a nevíte, jak vybírají ty hormony? teprv ted jsem zjistila, že jsou různé..Mě to tam nikdo neobjasnil..,prostě mi něco vrzli
Ale zase jsem neplatila ani korunu ![]()
@befana
to nevím a taky by mě to zajímalo.
Mě tam bylo pouze sděleno, že hormony dostanu podle stavu výsledků hormonálního profilu, co jsem byla na odběru krve
Tak mě doktorka dala na výběr buď s menším nebo větším doplatkem. S vysvětlením co je šetrnější a tak
Dnes jsem byla UTZ, v sobotu jdeme na IUI, večer si píchám pregnyl.
Byla jsem u Mudr: Vobořila, to byla zatím největší sympaťák ze všech!!!
IUI snad doktorka Paseková, tu vůbec neznám…
@befana
moc moc držím pěsti
my se teď sluníčkujeme u moře a jak se vrátíme, jdeme s vyplněnou žádostí na IVF.
U nás se to protáhlo až na květen, jen v pondělí nám konečně odevzdali závěr všech vyšetření s tím, že víc s manželovým špatným spermiogramem nezmůžou. Tak se budeme snažit z toho mála co je. ![]()
Tak mám IUI za sebou, manžel měl celkem dobrý spermiogram, tak děj se vůle boží ![]()
Ale řeknu vám, tak narváno, jak dnes v sobotu dopoledne, jsem tam ještě nezažila
Měly by si tam na víkend navýšit personál…
Za mě mohu Pronatal doporučit a poděkovat všem co tam pracují. V pátek jsem byla na ko a máme
, 16,5mm a ručičky a nožičky. Bylo to naše 1.IVF. ![]()
@LuciannaC píše:
Za mě mohu Pronatal doporučit a poděkovat všem co tam pracují. V pátek jsem byla na ko a máme, 16,5mm a ručičky a nožičky. Bylo to naše 1.IVF.
Moc gratuluju!!! ![]()
@maca36
nic zvláštního necítím
Jen mě děsně otravuje užívání toho Utrogestanu ![]()
A taky mi vadí, že mi zakázaly sportovat, jak já bych se projela na kole ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.