Pronatal Praha - podělte se prosím se zkušenostmi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14688
24.4.13 09:19

@befana tak jak dopadlo IUI? Pořád držím palce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weyna
24.4.13 10:16

Ahoj holky na velikonoce jsem byla na svém prvním neúspěšném IVF s jedním embryem - za měsíc bych ráda šla na další pokus nevíte zdali si můžu nechat zavést dvě embrya?? Jak moc jste odpočívali po transferu??je to šíleně ubíjející nic nedělat a čekat a ten utrogestan bleee :lol: Při prvním pokusu jsem chodila do práce - kancelářská myš, ale nevím zdali si u druhého mám vzít nemocenskou achjoo, poradíte mi tu někdo?

• Citovat
  • Upravit
maca36
24.4.13 10:38
@weyna píše:
Ahoj holky na velikonoce jsem byla na svém prvním neúspěšném IVF s jedním embryem - za měsíc bych ráda šla na další pokus nevíte zdali si můžu nechat zavést dvě embrya?? Jak moc jste odpočívali po transferu??je to šíleně ubíjející nic nedělat a čekat a ten utrogestan bleee :lol: Při prvním pokusu jsem chodila do práce - kancelářská myš, ale nevím zdali si u druhého mám vzít nemocenskou achjoo, poradíte mi tu někdo?

Ahoj, dvě embrya ti můžou zavést, ikdyž dr. mají raději když se zavádí jedno. Já bych se dala vypsat na neschopenku před i po, abych byla ve větším klidu. Nás to čeká koncem května, čekáme jen na schválení pojišťovnou a na dostatek zamraženého materiálu od manžela. Já mám home office, ale i tak to nebudu s prací přehánět. Raději v klidu, ať si pak nevyčítám, že jsem neměla pracovat…

• Citovat
  • Upravit
28
24.4.13 13:13
@weyna píše:
Ahoj holky na velikonoce jsem byla na svém prvním neúspěšném IVF s jedním embryem - za měsíc bych ráda šla na další pokus nevíte zdali si můžu nechat zavést dvě embrya?? Jak moc jste odpočívali po transferu??je to šíleně ubíjející nic nedělat a čekat a ten utrogestan bleee :lol: Při prvním pokusu jsem chodila do práce - kancelářská myš, ale nevím zdali si u druhého mám vzít nemocenskou achjoo, poradíte mi tu někdo?

Ahoj,
můžeš si při druhém transferu nechat zavést 2, ale přicházíš o možnost 4.částečně hrazených IVF. Když by jsi chtěla 4IVF aby částečně platila pojišťovna, tak 1 a 2 pokuss po 1embryu a 3a 4 pokus 1-2 embrya to je na Vás. Ale jak dáš na 2IVF 2 embrya tak Ti zbývá už jen 1IVF částečně hrazené pojišťovnou. Držím pěsti, jestli chodíš do Pronatalu tak další pokus IVF až po 3 menstruačních cyklech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weyna
25.4.13 16:15

Díky za info!!! Já jsem tam volala a bylo mi sděleno, že čekat nemusím pokud mám mrazíky. Tak uvidíme příští měsíc..

• Citovat
  • Upravit
8647
27.4.13 08:46

Ahoj, tak nám to nevyšlo…
Dnes jsem 14den po IUI a test jasně negativní :,(
V Pronatalu mi teda řekli testovat až po 3týdnech, ale to mi přijde zbytečný…asi už přestanu brát utrogestan, co myslíte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
27.4.13 08:55

Ahoj holky, taky chodim do Pronatalu Praha vice nez rok, mam za sebou neuspesny IUI a KET @befana - ja jsem 14 den po ovu dostala MS a test byl negativni, takze za mne to rozhodla MS, kterou jsem dostala i pres utrogestan. ale pokud chces byt klidna, zkus si skocit na krev, ktera je 100% presnejsi nez test, nekterym holkam se pozit. test ukaze klidne i tyden po termunu MS, zkusila bych tu krev at si zbytecne neprodluzujes cyklus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
27.4.13 09:02

Muzu se jeste zeptat jak jste spokojene v Pronatalu? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
27.4.13 11:51

@margotkaa
ahoj :mavam:
tak prozatím co vyšetření a přístup, je vše ok.
Dr. Zelenková je fajn, má takový lidský přístup a vše co bylo potřeba, v klidu vysvětlila.
Teď budeme čekat na ms a jdeme na první IVF.

@befana
taky bych asi zašla nejdříve na krev…
a pokud bude negat. tak co dál, zkusíte ještě IUI nebo už IVF

• Citovat
  • Upravit
975
27.4.13 11:53

@maca36 - dekuji :) Dr. Zelenkovou vubec neznam…posledni pulrok mam furt stesti na Dr. Voborila a Dr. Slamovou, pak jsem parkrat byla u Dr. Stredy, ale to tak pred rokem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
27.4.13 11:53

@maca36 drzim Ti moc palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
27.4.13 11:58

@margotkaa
já tam zase neznám nikoho jiného, za celé 4 měsíce nás měla vždy dr. Zelenková,
ale upozornila nás, že u další návštěvy to může být někdo jiný, protože to jdeme v první den ms a to bude záležet na tom, kdo tam bude :( Ale léčbu nám ona rozepsala, takže to bude spíš pouze o převzetí léků, které máme už v kartě napsané.
Ale jak jsem slyšela i dr. Slámová je dobrá odbornice. Ale to snad jsou tam všichni. D

A jak pokračujete vy? jdeš na IVF nebo..?

• Citovat
  • Upravit
maca36
27.4.13 12:00
@margotkaa píše:
@maca36 drzim Ti moc palce :kytka:

děkuji moc, já si už vůbec nevím představit, že je možné aby se cokoliv povedlo po xx letech

• Citovat
  • Upravit
975
27.4.13 12:15

@maca36 - no ja ted cekam na vysledky imuna z Podoli a chci jeste na laparku, mame jeste 4 blastocysty supr kvality, tak je nebudu placat jen tak, kdyz poprve nevysel KET 1 ackove blasty a po druhe nevysek KET 2 ack blastocyst :cert: zacatkem kvetna budu mit vysledky imuna, Ty jsi mela laparku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
27.4.13 12:26

@margotkaa
neměla.
U mě se zatím ani problém nenašel, vše bylo ok, ale u manžela je to špatné.
Teď chodí na konzervace spermií, aby se nastřádalo co nejvíc, aby bylo dost, až půjdu já k odběru vajíček.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.