Propadlá stk

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.9.19 12:49
@Lama Lama píše:
Znám lidí mraky, většinou se to sfouklo pětikilem.

Vy mě tady pokoušíte :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
23954
9.9.19 14:10
@Anonymní píše:
Stk mám nějakých 15km od tud… hrozí pokuta 10-15 tisíc a řidičák až 6m -1rok… + 5bodu… přítel má známosti na odtahovce takže nějakých 600,– už přežiju… přece jen… za chyby se plati

Odtahovka je rozumné řešení, náhoda je vůl a mohla by ses dostat do velkých problémů. Známý byl objednaný na STK, měl technickou 1 den propadlou, když na ní jel a cestou do něj z vedlejšky najel kretén, kterej nedal přednost. Díky propadlé technické zaplatil pokutu jako kráva a pojišťovna mu dala k úhradě veškeré škody, nezaviněnej drobnej ťukanec ho přišel na 60000,–… :roll: 8)
Jinak když se nestaneš účastníkem dopravní nehody, při běžné silniční kontrole se to většinou odbyde symbolickou pokutou, já párkrát prošvihl technickou o pár dní, platil jsem nejvíc 200,–Kč.
STK je jedno, kdy technickou uděláš, ale prodlouží ti ji o 2 roky od posledního razítka, takže když jsi prošvihla o 8 měsíců, dostaneš ji na 16 měsíců… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
9.9.19 14:21
@bse.pedro píše:
Odtahovka je rozumné řešení, náhoda je vůl a mohla by ses dostat do velkých problémů. Známý byl objednaný na STK, měl technickou 1 den propadlou, když na ní jel a cestou do něj z vedlejšky najel kretén, kterej nedal přednost. Díky propadlé technické zaplatil pokutu jako kráva a pojišťovna mu dala k úhradě veškeré škody, nezaviněnej drobnej ťukanec ho přišel na 60000,–… :roll: 8)
Jinak když se nestaneš účastníkem dopravní nehody, při běžné silniční kontrole se to většinou odbyde symbolickou pokutou, já párkrát prošvihl technickou o pár dní, platil jsem nejvíc 200,–Kč.
STK je jedno, kdy technickou uděláš, ale prodlouží ti ji o 2 roky od posledního razítka, takže když jsi prošvihla o 8 měsíců, dostaneš ji na 16 měsíců… 8)

To je blbost ne? Co když jí prošvihneš o 2 roky?  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23954
9.9.19 14:40
@Lama Lama píše:
To je blbost ne? Co když jí prošvihneš o 2 roky? :think:

To jsem zatím řešit nemusel, ale je to námět k zamyšlení…
Už teď mě STK šulí tím, že na prohlídku jezdím cca o týden dřív, tudíž se mi termín neustále posouvá k dřívějšímu datu, takže když pojedu se stejným autem 52× na STK, tak vlastně za 104 let zaplatím místo 52 technických 53… :zed: Šmejdi jedny zlodějský… :pocitac: :cert: :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
9.9.19 14:43
@bse.pedro píše:
To jsem zatím řešit nemusel, ale je to námět k zamyšlení…
Už teď mě STK šulí tím, že na prohlídku jezdím cca o týden dřív, tudíž se mi termín neustále posouvá k dřívějšímu datu, takže když pojedu se stejným autem 52× na STK, tak vlastně za 104 let zaplatím místo 52 technických 53… :zed: Šmejdi jedny zlodějský… :pocitac: :cert: :roll: 8)

Jo a když nepůjdeš na STK 3 roky, tak budeš muset jít 2 po sobě, ne? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23954
9.9.19 14:52
@Lama Lama píše:
Jo a když nepůjdeš na STK 3 roky, tak budeš muset jít 2 po sobě, ne? :think: :mrgreen:

To prosím nevím, ale zeptám se ti, až tam pojedu, jestli teda nezapomenu… Byl jsem na STK v pátek, takže tam pojedu zas za necelé dva roky. Pak sem napíšu… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
9.9.19 14:56

@bse.pedro blbost, mám to dva roky od poslední nebo tebe konkrétně ochcali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23954
9.9.19 15:04
@Bubla Bůčková píše:
@bse.pedro blbost, mám to dva roky od poslední nebo tebe konkrétně ochcali :mrgreen:

Asi mě teda ojeb. vají, přijdou si tím na slušný peníz, jak jsem vypočítal výše… :roll: :roll: :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.9.19 15:28

Kolegyne mela loni den propadlou STK (mela domluveny termin). Co cert nechtel, tak ji zastavil policajt a bylo to za 500,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101591
9.9.19 16:11
@bse.pedro píše:
Asi mě teda ojeb. vají, přijdou si tím na slušný peníz, jak jsem vypočítal výše… :roll: :roll: :roll: 8)

Ale houby, technicka vzdy platí 2 roky od toho, co je udelana a je fuk, zda tak jedes s jeste platnou nebo propadlou. Takze ano, když tam jedes drive, tak plati cos napsal, ale delas si to ty sam, nikoliv oni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
9.9.19 16:59
@FreeLady12 píše:
Kdybych byla chlap tak je pro mě auto víc než nevim co a nikdy bych neměla propadlou technickou :mrgreen:

A přítelkyně by tě prudila s tím, že řešíš pořád jen to blbý auto a ani si neuděláš čas na ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23954
9.9.19 18:53
@j.a.n.i1 píše:
Ale houby, technicka vzdy platí 2 roky od toho, co je udelana a je fuk, zda tak jedes s jeste platnou nebo propadlou. Takze ano, když tam jedes drive, tak plati cos napsal, ale delas si to ty sam, nikoliv oni.

Asi jak kde… Já když jel na tu mou o 14 dní později, napsali mi platnost 2 roky od posledného „legálního“ termínu. Ale nestěžuju si, prošel jsem v pohodě emisema s dieslem, kterej je sice naprosto v pohodě, ale má vyšší kouřivost, normálně bych neprošel a musel zbytečně dělat servis za 30-40 táců a nebuzerujou s opakovanou prohlídkou, závady, které by bránily razítku nedali do protokolu, jen mi je vypsali bokem na papír, abych si to dal do kupy. Nejsou to teda nijak extra vážný vady, s opravdu vážnýma by mě nepustili. Jsou to prkotiny jako vybledlý žárovky v blinkrech, čelní sklo prasklý do gumy, atd… 8) Ale znají mě, ví, že se na to nevykašlu… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
10.9.19 11:04
@Tomkins píše:
A přítelkyně by tě prudila s tím, že řešíš pořád jen to blbý auto a ani si neuděláš čas na ní.

Spíš, že si neuděláš čas na to její.

Jako jsem já sprdla tenkrát toho mýho :mrgreen: Že za tu mojí propadlou technickou může vlastně ON. Však je to chlap - já vařím, uklízím, peru, nakupuju, zařizuju doktory, doklady…a on má na starosti barák a auto! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
10.9.19 12:57
@FreeLady12 píše:
Spíš, že si neuděláš čas na to její.Jako jsem já sprdla tenkrát toho mýho :mrgreen: Že za tu mojí propadlou technickou může vlastně ON. Však je to chlap - já vařím, uklízím, peru, nakupuju, zařizuju doktory, doklady…a on má na starosti barák a auto! :mrgreen:
:D :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová