Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dnes jsem byl venku a šlápl jsem na feťáckou stříkačku, byla zavřená a já šlápl jenom na ten plast ne na tu jehli která byla zavřená. Kontroloval jsem se a žádné zranění nemám. Ale jsem z toho docela v šoku. Žádné píchnutí ani žádný tupý předmět jsem necítil.
Ty chodíš v únoru venku bosky? ![]()
Mmch, doufám, že jsi nález stříkačky aspoň ohlásil na MP, aby ji mohli odklidit.
@Marty 066 píše:
@Jahru nenahlásil a ne měl jsem boty
a co teda jako řešíš?
@Marty 066 píše:
@stinga jestli se mi něco mohlo stát mám z toho úzkost
Nemohlo se stát nic. Jak by mohlo, když nedošlo k žádnému poranění?
@Marty 066 píše:
Jako že by ti nemoc přelezla z boty do krve? ![]()
@Marty 066 píše:
@Jahru nenahlásil a ne měl jsem boty
Tak pokud není žádné zranění určitě není důvod k vyšilování. Mně se před lety stalo něco mnohem horšího. Čekám na tramvaj u metra a kde se vzala tu se vzala zanedbaná osoba a začala mi z ničeho nic plivat do obličeje. Lidi kolem samozřejmě nic. Šokem pro mě bylo, že ani policii to následně příliš nezajímalo. Takže následující 3 měsíce pro mě byly skoro peklem. Jediné, co mě dokázalo trochu uklidnit byl můj skvělý doktor, který dával největším hrůzám malou pravděpodobnost.
@Marty 066 píše:
ty jsi ty boty pak olízal?
@Marty 066 píše:
Dnes jsem byl venku a šlápl jsem na feťáckou stříkačku, byla zavřená a já šlápl jenom na ten plast ne na tu jehli která byla zavřená. Kontroloval jsem se a žádné zranění nemám. Ale jsem z toho docela v šoku. Žádné píchnutí ani žádný tupý předmět jsem necítil.
Můžeš požádat doktora o profylaxi. Má to význam jen do určité doby - pár hodin, max. dnů.
@Jahru @kemeny13 @pikola zkoukněte jeho další diskuse a bude vám to jasné, další hypochondr na emiminu
@Takco píše:
Můžeš požádat doktora o profylaxi. Má to význam jen do určité doby - pár hodin, max. dnů.
profylaxi pro boty?
@kemeny13 píše:
Tak pokud není žádné zranění určitě není důvod k vyšilování. Mně se před lety stalo něco mnohem horšího. Čekám na tramvaj u metra a kde se vzala tu se vzala zanedbaná osoba a začala mi z ničeho nic plivat do obličeje. Lidi kolem samozřejmě nic. Šokem pro mě bylo, že ani policii to následně příliš nezajímalo. Takže následující 3 měsíce pro mě byly skoro peklem. Jediné, co mě dokázalo trochu uklidnit byl můj skvělý doktor, který dával největším hrůzám malou pravděpodobnost.
tak to je jiná liga, to bych vyšilovala také
@Marty 066 píše:
@stinga ježiž to ne 😅 😂
tak znova stejná otázka, co jako řešíš?