Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny čtenářky.
Nemáte některá tip na dobrý román? Mám ráda „netuctové“ romány, u který si člověk třeba i pobrečí (možná sem masochista
)
Můj nejmilejší autor je Nicholas Sparks, pak mám ráda Cecilie Ahernovou, teď sem objevila Katharine McMahonová.
Může být i jiný žánr, nemusí být prvoplánově milostný. Ráda si počtu historické romány, blízké je mi období z druhé světové (nemyslím teda přímo válečnou literaturu, spíš běžný život v té době- např. Jozova Hanule). A tak vůbec, co dobrého jste poslední dobou četly? ![]()
Za sebe dávám dva tipy na supr knížky:
Zlodějka knih od Marcuse Zusaka
Srdce netvora od Andrewa Davidsona.
Všem moc díky! ![]()
Za sebe ůžu doporučit Nebezpečnou lásku od Kateřiny Petrusové. Opravdu hodně dobrá knížka ![]()
Naposledy jsem četla Paolo Coelho-Alef, můžu jenom doporučit.
Já četla Mrtvá z Nevady od Harlan Coben, je to teda detektivka, ale výborná. Opravdu mě dost překvapila ![]()
Nevím jestli je tuctový (asi jo)
, ale já mám ráda knížku Ptáci v trní
Zrovna čtu od Kenna Foleta, Pilíře země. Je to teda bichle, ale čtivá.
Precti si trilogii milenium od stiega Larsona, je to fakt narez, jinak od Ahernove jsi cetla vsechno? Ja ted od ni precetla Dekuji za vzpominky nebo jak se to jmenovalo a bylo to fajn:)
Díky holky. napíšu si seznam. ![]()
milénium si nepřečtu, pač pujčuji jen z knihovny, a pořadník bude asi delší než do domova důchodců
takových knih je holt víc, ke ktr. se nemám šanci dostat.
jo Ptáci v trní- to je s tím knězem jak to bylo zfilmováno?
to sem nikdy neviděla (jen nějaký úsek) tak to si půjčím! ![]()
@Janichka joa od Ahernové asi opravdu vše. nebo min. vše co máme v knihovně. stejně tak od Sparkse. ale snad brzy vyjdou další ![]()
Milenium -
![]()
@Janichka píše:
Precti si trilogii milenium od stiega Larsona, je to fakt narez, jinak od Ahernove jsi cetla vsechno? Ja ted od ni precetla Dekuji za vzpominky nebo jak se to jmenovalo a bylo to fajn:)
Já osobně jsem velká fanynka Jane Austenové a Charlotte Bronteové, proto se mi asi líbily tyhle knížky (psané „jejich stylem“, takže ne prvoplánové romance, ale čtivé knížky, kde ta romantika nakonec přeci jen je
):
Clare Boylanová- Emma Brownová
Diane Setterfieldová- Třináctý příběh
Colleen McCulloughová- Bouřlivé vody (na napsala i Ptáci v trní- taky super).
Pak jsou v tomhle směru fajn knížky Barbary Woodové, všechny jsou čtivé, napínavé.