Nintendo wii

230
27.11.12 13:04

prosím, Nintendo wii, poraďte!

Dobrý den, manžel chtěl k vánocům ps3,ale ten je moc drahý, tak bych mu chtěla koupit nintendo wii, jsem úplný lajk, takže nevím, jestli je to srovnatelné. Doma máme ps2 a trojku chtěl proto, že se může připojit přes wifi k netu atd.jde to u nintenda také? prosím vysvětlelte mi to jako blbce, snažila jsem se to najít na netu, ale všude to na mě mluví nějak nesrozumitelně, jen samý čísla a písmenka :lol: doufám že mi rozumíte. tak prosím, všechno hezky dopodrobna a česky… děkujiiii :oops: :kytka: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
bohemund01
27.11.12 13:20

Nintendo wii je primarně určeno na hry s pohybovym čidlem, nehraje se tam klasicke hry jako na PS3, ale pouzy hry u kterých se musiš hýbat, snima pohyb ovladače…

• Citovat
  • Upravit
36556
27.11.12 13:27

Já jsem stará bába, takže tomu rozumím, jak koza petrželi. Ale wii doma mám a cvičím na podložce (pohybový čip), ale můj vnuk si přinesl své cd a normálně hraje klasické hry, leží u toho na pohovce, má klasický puf puf ovladač s hejblátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
27.11.12 13:52

@ilonaajirik já si myslím, když pro manžela, tak PS3 :roll: Máme obojí a wii využíváme více na hry ve skupině ;) Na PS3 je větší výběr her. Wii jde taky připojit k internetu, ale já to nezkoušela. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
27.11.12 14:55

A dají se na tom také pouštět filmy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
27.11.12 15:24

@ilonaajirik Bohužel ne :,(