Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Piškotka byla jsem v Brně, v Prenatalu, minulé to s tím jejich chováním nebylo nic moc, ale byli aspon profesionální, ted už ani to ne
žádný slovo utechy, nic ![]()
@veronika67 no v Brne si chválí doktora co dělá na Veveří
( tam to znám chodila jsem tam na školu )mudr. Vlašín..zkus tam zavolat a poptat se a vylíčit svou situaci..no vlastně prenascan je odebraný..tak snad objednat aspoň na ten 20tt je to odborník…
@Piškotka u Vlašína jsem byla minulý těhu, to je ten Prenatal, ted jsem byla u dvou doktorek, který byly příjemný jak trn někde…takže další UTZ už půjdu jinam, nenechám se ještě víc deptat.
ten 20.tt půjdu přímo k dětskému kardiologovi do Heliosu, byla tam kámoška a je to prej největší kapacita na srdce. Vlašín je jen gynekolog, takže ne přímo srdcař. Bohužel mě přišlo že v Prenatalau jim jde hlavně o peníze ![]()
@veronika67 aha, tož to jsem nevěděla, určitě se zařiď tak jsi napsala, já jsem měla taky problém s jedním vyhlášeným genetikem, takže jsem se obrátila na mou lékařku z genetiky a ta mi vše zařídila v Ostravě ve fakultce a nemůžu si stěžovat, fecho jsme taky měli ve fakultce na dětském a ok, minule právě tam poznali srdeční vadu a v Motole ji potvrdili…je hnus, že nekteří doktoři nemají jednání, sakra dali se na toto povalání dobrovolně tak at se netvfáří, že je pacienti otravují..
@Piškotka tak jsem byla na gynde a dr.me zase posila na to Veveri, ach jo ![]()
@veronika67 ale ty si můžeš vybrat, zkus zavolat ten Helios…mě gyndařka říká, že mi může doporučit svou známou ke které posílá, ale je to na mě kam půjdu, já chtěla nakonec tu fakultku..
Moje dcera byla dnes. Riziko na Downův syndrom jí vyšel 1: 262,sono, nosní kůstka, projasnění super dobře, tak doufáme, že bude vše v pořádku.
Ozivuji diskusi ![]()
Uvazujeme s manzelem o Prenascanu. Minuly tyden jsem byla na screeningu - celkove nam dr rekl negativni ale doma jsme si ve zprave vsimli nt 2,5mm. On to nijak nekomentoval
Jsem z Prahy, tak bych chtela nekde v Praze, ale nasla jsem jen Gennet a z toho se mi neozvali. A pak jeste nejaky jiny test co se posila do Ameriky a to by meli delat i v Motole, ale k tomu jsem nenasla zadne info. Mate nekdo zkusenosti? Jak dlouha je cekacka v Gennetu? Neni lepsi tam zajit osobne? A potrebuju doporuceni? Diky za odpovedi ![]()
@Danca7 já mela 1. screening pozitivní, dělal se v Podolí a hned z toho screeningu jsme šli na pohovor ke geneticce do dveří naproti UTZ, hned jsme to domluvili, nabrali mi krev, zaplatili jsme 12500,– Kč a za 8dni přišel výsledek na e-mail ![]()
@Danca7 píše:
Ozivuji diskusi
Uvazujeme s manzelem o Prenascanu. Minuly tyden jsem byla na screeningu - celkove nam dr rekl negativni ale doma jsme si ve zprave vsimli nt 2,5mm. On to nijak nekomentovalJsem z Prahy, tak bych chtela nekde v Praze, ale nasla jsem jen Gennet a z toho se mi neozvali. A pak jeste nejaky jiny test co se posila do Ameriky a to by meli delat i v Motole, ale k tomu jsem nenasla zadne info. Mate nekdo zkusenosti? Jak dlouha je cekacka v Gennetu? Neni lepsi tam zajit osobne? A potrebuju doporuceni? Diky za odpovedi
Gennet se na tohle specializuje, jezdí tam maminky z celé ČR. Zkus tam zajít nebo znovu zavolat. U nich máš jistotu kvality.
Ahoj. Dělá to plno center po ČR, posílají to všichni na stejné místo, takže kvalita stejná. Všechno najdeš na www.prenascan.cz
@Ellusa To jsem netušila. Já test absolvovala před třemi lety úplně v začátcích a stál nás 14 tisíc. Takže už jeden a půl tisíce dolů je příjemné.
@Ellusa Přesně, aby to dobře dopadlo. Já se odpověď dozvěděla 14 dní po odběru telefonem, zrovna jsem seděla na návštěvě. Byla jsem v sedmém nebi.
Diky vsem za odpovedi. Zitra jdu jeste na jeden uz, ale do toho Gennetu stejne zavolam. Trochu me mrzelo, ze se na mail vubec neozvali, ale jsem rozhodnuta jit tam, tak bude nejlepsi tam zavolat.
@Ellusa presne, zaplatime to klidne cele, hlavne at je to v poradku ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.