Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@truelly píše:35, nemela jsem na neho cas, byla to moje vina, tim je to asi o to horsi
Proč? Znáš důvod rozchodu? Kolik je ti let?
@Anonymní píše:
35, nemela jsem na neho cas, byla to moje vina, tim je to asi o to horsi
O ou…Tak od 32 let…to už bych asi dělala maximum proto,.aby byla svatba a dítě
Chápu, že máš strach, že to už nestihneš ![]()
@Anonymní píše:
35, nemela jsem na neho cas, byla to moje vina, tim je to asi o to horsi
Nikdy to není vina jenom jednoho, teď ti to tak možná připadá, ale časem uvidíš, co dělal špatně i on. 3 měsíce jsou krátká doba, aspoň pro mě ano, to jsem se v tom vždycky plácala téměř v nezměněném stavu, úleva začala přicházet tak po půl roce. A po delším čase jsem vždycky pochopila, proč to mělo skončit ![]()
@terien píše:
Nikdy to není vina jenom jednoho, teď ti to tak možná připadá, ale časem uvidíš, co dělal špatně i on. 3 měsíce jsou krátká doba, aspoň pro mě ano, to jsem se v tom vždycky plácala téměř v nezměněném stavu, úleva začala přicházet tak po půl roce. A po delším čase jsem vždycky pochopila, proč to
Taky jsem si tím prosla.. 3 měsíce jsou brzy, chce to více času… i smutek bohužel k životu patří
@Beckyttine5 píše:dekuji za podporu, ja vim, ze ano. Kdybych vedela, ze to prejde, popripade je to nejak casove ohraniceno, bylo by to lepsi. Desi me, ze se to nezmenilo ani o pid
Taky jsem si tím prosla.. 3 měsíce jsou brzy, chce to více času… i smutek bohužel k životu patří
Zažil jsem něco podobného - ale to mi bylo 26. Rada je jediná - vykašli se na něj. I když chápu, že ti tikaji biologické hodiny. U mě ta známost trvala tři měsíce a dalšího půl roku jsem se z toho dostával. A pamatuji si slova svého otce, který řekl:„Ale ženských je.“ A ty si musíš toto říkat o chlapech.
![]()
@terien píše:dekuji
Nikdy to není vina jenom jednoho, teď ti to tak možná připadá, ale časem uvidíš, co dělal špatně i on. 3 měsíce jsou krátká doba, aspoň pro mě ano, to jsem se v tom vždycky plácala téměř v nezměněném stavu, úleva začala přicházet tak po půl roce. A po delším čase jsem vždycky pochopila, proč to mělo skončit
Moje kamarádka po rozchodu 4 letého vztahu říkala, že první půl rok byl hrozný, pak se to začalo postupně lepšit, takže tvůj stav je normální, chce to čas. Málokdo se dokáže rychle otřepat a jít dál. Děláš, co můžeš, chodíš na terapie, děláš změny, to je dobře. A i když se ti to ted nezdá, tak věř, že bude líp ![]()
@mrav píše:problem je, ze napadniku mam dost, ale vubec nikdo me nezajima. Fakt se snazim a nejde to
Zažil jsem něco podobného - ale to mi bylo 26. Rada je jediná - vykašli se na něj. I když chápu, že ti tikaji biologické hodiny. U mě ta známost trvala tři měsíce a dalšího půl roku jsem se z toho dostával. A pamatuji si slova svého otce, který řekl:„Ale ženských je.“ A ty si musíš toto říkat o chlapech.![]()
@Anonymní píše:
dekuji za podporu, ja vim, ze ano. Kdybych vedela, ze to prejde, popripade je to nejak casove ohraniceno, bylo by to lepsi. Desi me, ze se to nezmenilo ani o pid
Se mnou se rozesel jen jeden kluk, al stálo to za to. Chodili jsme spolu jen rok, já v největší zamilovanosti a on to ukončil. Přesně půl roku jsem byla chodící neštěstí. Brecela jsem, neměla chuť k životu a s kamarádkama jsem nemluvila o ničem jiném. Pak jednoho krasného dne, jsem si řekla DOST. Sbalila jsem jineho super kluka a ten mě z toho dostal. Byl to sice jen převozník, ale fakt to pomohlo. 3 mesice po trech letech jsou nic. Dej tomu minimálně půl roku až rok. A co nejdřív se budeš cítit, tak to chce někoho jinýho.
@verujan píše:dekuji
Moje kamarádka po rozchodu 4 letého vztahu říkala, že první půl rok byl hrozný, pak se to začalo postupně lepšit, takže tvůj stav je normální, chce to čas. Málokdo se dokáže rychle otřepat a jít dál. Děláš, co můžeš, chodíš na terapie, děláš změny, to je dobře. A i když se ti to ted nezdá, tak věř, že bude líp
Prosim o radu ty, kteri zazili. Je to tri mesice, co se se mnou rozesel pritel po 3 letech, neco pres mesic kdy jsme byli naposledy v kontaktu a co vim, ze ma novou holku. Byl to nejlepsi chlap, co jsem poznala, nemuzu se z toho vyhrabat. Fakt jsem zkusila kde co, pripada mi to jako zavislost, chodim i na terapie. Po 3 mesicich necitim ani sebemensi ulevu, zmenu k lepsimu, desi me to. Dnes jsem videla jeho novou fotku a srdce se mi rozskocilo na tisic kusu a brecim a brecim. Chci z toho ven, jsem fakt zoufala, predelala jsem svuj zivot, mam novou praci, kamarady a nic nepomaha. Ja uz fakt nevim
kdyby aspon zmena o milimetr, ale tri mesice brecim v kuse. Prosim prosel si timto takhle nekdo? Nikdy se mi to nestalo
ja uz fakt nevim co delat. Prosim vsechny, co si potrebuji rypnout: dnes prosim ne
kazdy jsme jiny a vim, ze tohle neni uplne v pohode, ale nevim jak z toho, jsem z toho desne vycerpana. Jak dlouho to muze jeste trvat?