Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj, pište prosím ověřené tipy jak zvýšit laktaci, děkuji
Za mě jednoznačně pít kojící čaje, když mám pocit, že je mléka fakt málo, tak si koupím homeopatika.piju Caro, nutrimama a obrovské množství vody. ![]()
@AlenaSu píše:
Za mě jednoznačně pít kojící čaje, když mám pocit, že je mléka fakt málo, tak si koupím homeopatika.piju Caro, nutrimama a obrovské množství vody.
ta nutrimama je prosím na co?
@aduska912 píše:
Hovězí vývar z morkových kostí, hodně pít vodu i kojící čaj, občas černé pivo, a snažit se být bez stresů…
@aduska912 to dodává vitamíny a minerály. Nevím jestli je to přímo na tvorbu mléka, ale zkusit se má vše ![]()
@AlenaSu píše:
@aduska912 to dodává vitamíny a minerály. Nevím jestli je to přímo na tvorbu mléka, ale zkusit se má vše
máš to ve formě nápoje nebo tyčinek? kolik to stojí?
@aduska912 je to napoj. Ale existují i tycinky. Ja to kupovala za cca 110kc. Je to teda pěkný humus, má to rybí pachuť, ale co bych pro malou neudělala…Pry lepší než toto je Gravimilk z lékárny ![]()
@aduska912 píše:
Hlavně hodně přikládat - v klidu, zalézt s dítkem do postele nejlépe a na pomoc s domácností poprosit muže, babičku apod..to je rada č. 1
Dále jak už tu padlo - čaje na podporu kojení (Leros, Weleda aj.), tak 2-3 šálky denně podle návodu, ale i jinak hodně pít, 2-3 l denně.
A nepropadat frustraci, když se ti mléko nezvýší těmi opatřeními z hodiny na hodinu, někdy je to se zpožděním třeba i 2 dny..říkáš si přikládám pořád, piju atd. a furt nic a ono ejhle, další den máš prsa najednou k prasknutí.