Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Potřebuji poradit abych si nedělala falešné naděje. Snažíme se o mimčo. Ale 15.6. Jsem dostala MS trvala jsem tři dny. Pak jeden den nic a potom dva dny slabé špinění. dnes mě strašně
začalo bolet v podbřišku, píchání a mám strašně nafouklé břicho. Nevíte co by to mohlo být? Myslíte, že bych si měla udělat test a že by tam možná něco bylo? Děkuji za rady
@Terrka22 test určitě udělej! Jakmile není menstruace obvyklá nebo jsou po ní stále “příznaky” není na co čekat. Myslím, že už by i mělo jít něco vidět ![]()
Jestli jsi 15. 6. měla menstruaci, tak teď se blíží tak maximálně ovulace. Test si samozřejmě udělat můžeš. Nic bych od něj nečekala, ale aspoň budeš mít jasno. Bez testu je to stejně jen věštění z koule.
@Terrka22 já vím, že ano. My to tady nemůžeme nijak posoudit. Pokud máš pochybnosti nebo existuje nějaká šance být těhotná udělej si test a budeš vědět hnedka
pokud tě to uklidní, jednou jsem si dělala test i když jsem predtim neměla 3 měsíce sex a brala antikoncepci a ještě měla menstruaci (kdybych náhodou byla panna Marie
)
@Piggi píše:
@Terrka22 já vím, že ano. My to tady nemůžeme nijak posoudit. Pokud máš pochybnosti nebo existuje nějaká šance být těhotná udělej si test a budeš vědět hnedkapokud tě to uklidní, jednou jsem si dělala test i když jsem predtim neměla 3 měsíce sex a brala antikoncepci a ještě měla menstruaci (kdybych náhodou byla panna Marie
)
A byly tam dvě?
![]()
Prosim te, je potreba stale dokola zakladat podobne diskuze? Pouzivej prosim uz existujici. ![]()
Pokud to byla pseudomenstruace mohla bys být těhotná ale to už by v klidu ukázal test pokud jsi menstruovala tak teď ovulujes a těhotná nejsi.
Řešení udělej si těhotenský test.
Jezis, ty jsi fakt už nemocná. Každý týden diskuze, zda jsi těhotná, promiň ale fakt to není normální. Takže podle mě je takhle divná ms a příznaky jen způsobené tvým smýšlením.