prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2870
17.4.07 12:31

Tak mladá už chrní na balkóně. Dala jsem jí jen body s krátkým rukávem a lehounký lacláčky bez ponožek. Snad jí vedro nebude…
A konečně jsem objednala slunečník na kočárek :wink:

Holk,y kde ty čísla berete? 8O 8O 8O Já jsem dneska ráno malou vážila a má cca 6,3kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4454
17.4.07 12:48

No my jsme zatím spíš drobci - ve srovnání s většinou tady - ale na svoje možnosti je Fífa špekáček, při narození 2250 g, teď už mu nezbývá moc do 6kg, takže dle doktorky pašák :)

Alinko, Toník taky šíleně rychle přibíral - měl porodní váhu 2700g a pak to šlo rychle nahoru, a to byl taky jen výlučně kojený!
Navíc všechny děti nejvíc přibírají a rostou do 6m, pak se to zpomaluje… proto není takový váhový rozdíl mezi půl ročním a ročním dítětem, jako mezi novorozencem a půl ročním dítětem :wink:

krystin , já už mám ta homeopatika taky - na sluneční alergii - až zase bude potřeba, mám to po ruce.
Jinak u nás jsou taky na objednání, ale během jednoho dne není problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
17.4.07 12:52

Ciperko a jaké máš ty? Já mám ty ruce fakt hnusný a ještě jak to svědí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4454
17.4.07 12:55

Já mám HYPERICUM PERFORATUM 15CH - našla jsem si to na jedné diskuzi a Sajsa mi to schválila :) :wink:

Minulý týden jsem měla puchýřky ve výstřihu, svědilo to jak blázen… nemohla jsem celou noc spát :evil: 8O Tak jsem se pídila. Protože panthenol a spol. moc nepomáhají, uleví jen na chviličku - no to jistě znáš.
Snad to s jarním sluníčkem přejde a v létě už bude kůže zvyklá! :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
17.4.07 12:57

Ahojky,
kolik vážíme, nevím (radši :oops: :lol: ), před 3 týdny měl skoro 7 kg :wink:
Náš malej teda pěkně pase a drží hlavu, taky chce být jen na bříšku, v kočárku ani jinde už odpoledne skoro nespí 8O 8O , ale jinak - když mu podám prsty, vůbec nemá tendenci se přitáhnout a sednout, o stoupání nemůže být vůbec řeč, nějak se mu poslední dobou nechce ani mluvit :( , tak by nejradši jen koukal a nosil se :roll: :twisted: Přetáčení taky nic, teda občas z bříška na záda a pak brečí, že tohle NEE, ale to je spíš náhoda :?
Doufám, že je to jen přechod do další fáze a brzy se začne něco nového dít. :wink:

Mňam, květák bych si taky dala 8) :o

K Anonymní se snad ani nějak vyjadřovat nechci, svůj názor jsme všechny napsaly, ale právě to, že jsme kamarádky, neznamená, že budeme jiného tlačit do toho, co si myslíme, že je nejlepší.
Každý má právo na SVOJE rozhodnutí a SVUJ život :wink:

A jdeme ven, dokud je tam krásně. Mějte se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
17.4.07 13:02

A ještě - ssluničko , držíme palce, ať tě brzy pustí domů :wink:

Holky, přišel mi mail z Rodiny, že se má Honzík chechtat, když ho lechtám - a ono nic :lol: , vaše mimča už jsou lechtivý :?: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
17.4.07 13:05

Handah, mne taky prisel dnes stejny mail z Rodiny :lol: (nevis, cim to je??? :lol: ) Mateo se chechta, kdyz se ho lechta, ale sam od sebe se nahlas nesmeje. Jen na Michalka, kdyz dela opicky :-)))

Ciperko, snad po tom pul roce uz nebude tak hodne pribirat.

Jdeme ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
17.4.07 13:20

Hlásím, že ještě žiju, i po vyměnění PC - ale nevím, jak dlouho mi to vydrží, protože mě čeká ještě fůra instalací a to je dost dobře možné, že buď rozbiju nějaký HW :twisted: , nebo spáchám harakiri :evil: .

Dnešní ranní akce mi opět připomněla, že by stálo za to tu diskuzi zamknout , pakliže to je možné, nikdy nemám dobrý pocit z toho, když tu někdo cizí, kdo ve skutečnosti vůbec nemá potřebu zapojovat se do nějakých komunit, takhle ŠMÍRUJE :evil: :evil: :evil: Internet vypadá anonymně a tvoří tím jakousi iluzi bezpečí, ale ta je setsakra křehká. Jdu vyzkoumat, co a jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
17.4.07 13:45

Vážené dámy,,, to se chodí na kalmetizaci jen v Práglu?????? Já nebyla ani s Michalem ani s Matějem… jen na to vždycky koukne praktická.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
17.4.07 13:47

Mako: nás tam dětská poslala, protože se jí to nějak nezdálo, už jsme tam byli dvakrát a pořád to není na očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4454
17.4.07 13:50

Mako, zrovna jsem se taky chtěla zeptat :) Brno to asi „nevede“ :)
Jinak u nás naposledy ramínko doktorka chválila, prý krásné… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
17.4.07 13:57

Mako , my jsme z Berouna a jdeme taky , sice nechápu , že jdeme teprve teď až 26 týho 8O , když nám už bude půl roku 8O 8O a tím pádem by jsme měly mít očkování už dávno za s sebou :lol:

Noono , nezapomeň , že Zůze je skoro o měsíc míň jak Sofi a vy v našem věku budete mít váhu stejnou , ne- li větší :lol:

Handach a Alinko , tak naše Sofi se už řechtá nahlas jako o závod , úplně čeká až bude mít tu možbost se zařechtat a stačí jí k tomu velice málo :lol: , tak nebojte ono to dorazí i k vám :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2172
17.4.07 14:00

No anonyma komentovat snad radši nebudu, NOONINĚ MIMÍNKU FANDÍM, BYLA BYCH MÓÓC RÁDA, KDYBY ŽILO, ale tak se kua podepiš, holčino!

Tak, a teď jsem zapomněla, proč jsem sem šla. Tak já jdu užívat sluníčka, poslouchám nějaký romantický sračky a budu to muset jít vychodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2446
17.4.07 14:04

Taky jsem pro mimi , za blbost se platí , jak tu už někdo psal :evil: , je to , ale věc Noony a Dana , my jí s tím pak nepomůžeme :roll:

Sofinka spí na balkoně jen v bodýčku s krátkým a dokonce máme rozbalenou pipinu :oops: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
17.4.07 14:09

tak jsem tu ted měla tu mojí berušku. nakrmila jsem si jí,pochovala. když přišli i jsem brečela.
je to hrozný,neviděla jsem ji 2dny a mám pocit,že se hrozně změnila.

leni,objednali jsme dnes ty brejličky pro malou. nakazila jsem jěště další 2kamarádky,tak jsme objednaly společně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí