Poradna duly
Jana Čurdová
Popelka
To mi příjde od toho doktora pěkně hnusný
Zkus se poohlídnou po jiným, tomuhle asi moc na těhulkách nezáleží ![]()
Jo a s tou neschopenkou, záleží kde a v jakém prostředí pracuješ. Mě doktor říkal, že s tím problémy nedělá, pokud bych na ni chtěla, ale vzhledem k tomu, že pracuju v kanclu, jsem tu se šéfem sama a nic mě netrápí (ťukťukťuk), tak bych tu chtěla být co nejdýl to půjde.
Noono : věřím, že jste oba s mimínem v pořádku, buď na sebe opatrná !!! Ony ty hormony s náma teď dost cvičí, já to úplně cítím, jak mně rozčílí věci, co nad nima normálně mávnu rukou…
Holky, já jsem včera spadla v koupelně, chtěla jsem umýt malé zadeček a nějak se mně zatočila hlava, trochu jsem se bouchla do zadku a hlavy, naštěstí jsem naspadla na Nikolku…Ale nic mně jinak nebolelo, tak snad bude plaváček v pohodě.
Popelko : Držím taky pěstičky, ať špinění brzy přejde. Určitě bych aerobic necvičila…A možná taky změnila doktora.
Dneska se chystáme na výlet, máme taťku doma z práce, tak se zatím mějte fajn !!!
Díky vám všem za rady a podporu. Naštěstí jsem si sama říkala, že aerobik nebude to pravý ořechový a od začátku těhu přestala chodit. Uvidím, co mi dr. řekne zítr a budu doufat, že to krávcení brzy přejde a budu zase dobrá. Mám totiž na květen a červen nasmlouvaný nějaký taneční vystoupení, tak doufám, že se mímous umoudří a nebudu to muset odříct.
Jo a ještě k tomu aerobiku - dr mi řekl „že prý to vyklepat nemůžu“
No jo, to je těžký, každý doktor řekne něco jiného. Ale zrovna o tom aerobiku jsem četla i na netu a doporučován rozhodně není.
Ahoj,
zajímal by mě váš názor, co si myslíte o ježdění na kole v těhotenství - s manželem jsme si nedávno koupili kola a chtěli bysme jet někam na víken dob širák, tak newim, jestli tím něco neriskuju. Samozřejmě bych se šetřila a dávala na sebe pozor, ale tak se ptám, jestli nevíte… Díky
Ahoj,
já počítám, že taky budu na kole jezdit po skončení třetího měsíce, až půjdu na gyndu, tak se na to zeptám, ale mamka říkala, že jezdila na kole úplně v pohodě, takže si myslím, že když vysloveně nejedeš po nerovné cestě, tak proč ne, třeba na asfaltce, to podle mě nemůže vůbec vadit, ale je to je můj názor a uvidíme co mi na to řekne pan doktor.
Ahoj holky,
zdravim vas teprve ted, jelikoz u nas byla burina jak blazen, tak jsem se vubec neodvazovala pustit jakykoli elektr.pristroj. Ited to tam nevypada nic moc, ale uz prestalo hrimat.
Teda holky, to byly vcera nejake erupce na slunci, ne? Noono, uvidis, ze vsechno bude OK. Jinak - davam vas za priklad memu manzovi, aby vedel, jak to muze dopadnout
A nalezite se podle toho choval.
dneska mi holky o obede prislo, ze sou mi snad tesny kalhoty. Rano OK, ale jak se v poledne najim, neni to, co to bejvalo. Mate podobny pocit? Mozna, ze si uz zase neco vsugerovavam.
Popelko
uvidis, ze vsechno bude OK. Zitra uvidis krasnyho mimiska. A na aerobic nechod. Ja tam taky prestala chodit, jan si musim vymyslet nejake vymluvy, protoze chodim s kolegyni z prace a te nemuzu rict, zejsem tehu. To by hned vedeli vsichni. a to ja zatim nechci.
Ahojky všem, doufám, že než se sem dohrabu, nejste už všechny v pelíšku. ![]()
Leni - taky jsem si dnes byla pro POSLEDNÍ (namouduši
) testík. Udělám si ho v pátek. Zítra už ale zavolám dr. a objednám se.
Noono - držím palce, vše je určitě OK, dávej na sebe pozor. ![]()
Popelko určitě bude vše v pořádku, ale Tvůj pan doktor je docela kliďas. Hledala bych jiného. U nás stačí u dr. říci, že se necítíš dobře, prostě jakýkoliv náznak problémů a šup už jsi doma. O krvácení by se tu vůůůůbec nepolemizovalo. ![]()
Tady leje jako z konve, přes den to šlo, ale samozřejmě největší slejvák přišel, když jsem mazala pro Káju do školy… :wink
Tak maminy,držte mi palce zítra poreferuji co a jak
,dobrou noc ![]()
Leni palce držet budeme a dej vědět kolik jmen budete potřebovat.
Klidnou dobrou noc všem. ![]()
Koukam, ze tady uz jsou vsichni v pelechu, tak se tam jdu taky odebrat. Mejte se krasne a zitra ahoj…
Leni, sem napjata jak ksandy!! (A to mame zitra rodicak, takze se na PC dostanu az vecer)