Poradna duly
Jana Čurdová
čau holky. mám rozbitej comp, asi budu muset vyměnit základní desku, protože jsem blbec za chodu vykopla jeden kabel ![]()
Tak nevím, jak dlouho tu nebudu, tak se o mě nebojte.
papa
Ahojky, v albu Profi snažilek mám čerstvou fotku našeho Prcka, tak kdyžtak jukněte
Vše v pořádku, akorát mi našla na přední straně dělohy myom, ale mrňouska neutlačuje, tak snad dobrý
Mějte se krásně, já šrotim a šrotim ![]()
Ahoj děvčata,
tak jsme rychle zpátky.
Pan doktor onemocněl, takže když jsme ráno dorazili na příjem, oznámili nám, že operace se odkládá… Na to, že už je to třetí odklad mě to poměrně nerozházelo… Malá asi vůbec nepochopila smysl toho výletu, bo v Motole jsme byli celkem asi 10 minut i s čekáním na výtah nahoru a dolů…
Takže děkuji za podporu, nový termín ještě nemám, ani nevím, jestli se to ještě do léta stihne. ![]()
Jolmo je to plánovaná ortopedická operace - řekla bych rovnání chodidla, trochu se jí stáčí…
Hezký večer všem, vítám Buffy… ![]()
Tak jsem zase tu. Sice mi nefungujou žádný USB ani PS2 zdířky, ale naštěstí máme na PC krabici ještě dva UBS porty. Takže funguju
Sice v nurných podmínkách, ale novou základní desku teď nemáme…Tak už vím, na co teď musíme šetřit ![]()
Sajsa
Takže další vejlet do Práglu? ![]()
A to to ti doktoři nemohli říct dřív? Tohle je od nich pěkne hnusný ![]()
Noono on prý ráno volal, že je nemocný a nemůže přijít… Takže jsme si holt udělali výlet do stověžaté matičky… Navštívili jsme tchána a koukla jsem se do Letňan do H&M… Docela se mi tam líbily i kalhoty, jen mi některé přišly strašně velké… No a koupila jsem tam Káje hadřík za odměnu, že byla v Motole tak hodná…
![]()
Jinak jsme byli na obědě v oblíbené pizzerii a zjistila jsem, že začínám mít problém s jídlem. Asi tak 3/4 jídelníčku jsem usoudila, že by do mě nelezlo jen když si to představím, z toho zbytku jsem si vybrala a když to přinesli, nelezlo to do mě taky… Bylo mi to líto, mé oblíbené těstoviny, ale polovinu jsem jim toho vrátila a to jsem se hoooodně snažila. V průběhu snažení jsem hlídala vchod na WC… ![]()
Ahoj holky, preju krasne dobre ranko!
Sajso , to je fakt blby. Clovek se na to pripravuje a pak nic. Znamto dobre, 3× mi takhle odlozili operaci zubu. Kdyz jsem tam sla potreti, uz jsem ani neverila, ze by se to mohlo uskutecnit. A ty nervy!
Jinak mam dojem, ze jsem asi zakrikla to, ze je mi dobre. Vcera vecer a dnes rano jsem myslela, ze nebudu. Ze ani do skoly nedojdu. Ale dosla...... ![]()
Krasny slunickovy den tehulkam i briskum preje
SEZNÁMEK
NOONA — 23 let — Praha — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 15.5. Mimín VERKO — 26 let — Zábřeh — čeká první mimčo — TP 1.12. — kontrola 23.5. Fazolka, Hugo APOLENA — 30 let — Plzeň — čeká druhé mimčo — TP 9.12. — kontrola 30.5.
KRISTINAB — 24 let — střední Čechy--- čeká první mimčo — TP 10.12. — kontrola 10.5.
NOEMMI — 19 let — ??? — čeká první mimčo — TP 11.12. — kontrola 17.5.
JOLMA — 36 let — Frýdek Místek — čeká čtvrté mimčo — TP 12.12. — kontrola 22.5.
POPELKA — 26 let--- Pardubice — první mimčo — TP 21.12. — kontrola 16.5.
LINDULE2 — 28 let — Olomoucký kraj — čeká druhé mimčo — TP 18.12 — kontrola 8.5.
JUJKA — 28let — Brno — čeká druhé mimčo — TP 22.12. — kontrola 4.5. DNES!!! Plaváček MAKA — ? let — ? — ? — TP 21.12. — kontrola 4.5. DNES!!! AGATA ---- 25 let — Praha — čeká první mimčo — TP 22.12. — kontrola časem Prcek LENA123 — 36 let — střední Čechy — čeká čtvrté mimčo — TP 22.12. — kontrola 16.5.
STAZKA — 26 let — Tábor — čeká první mimčo — TP 27.12. — kontrola 11.5. Fifísek SAJSA — 34 let ---Příbram — čeká druhé mimčo — TP 29.12. — kontrola 16.5.
ALINKA — 32 let — severní Morava — čeká druhé mimčo — TP 30.12. — kontrola časem
TERRA — 26 let — Praha — čeká druhé mimčo — TP 31.12. — kontrola 4.5. DNES!!!
Krásné slunečné ránko ![]()
Dneska to vidíom na dlouhou procházku se psem, venku je fakt nádherně ![]()
Dneska má kontrolu Terra a Jujka a Maka , tak od nich čekám samé pozitivní zprávičky
![]()
Ahojky,
Noono : Já jsem se musela přeobjednat na zítřek, neměla jsem dnes hlídání, takže kontrola se nekoná, až zítra opoledne, tak pak večer písnu ![]()
Terra a Maka : Ať je všechno na kontrole v pořádku, držím palečky !!!
Sajsa : Tak to musí být nepříjemný, že vám tu operaci odložili, když už jste byly holky takhle nachystaný…nemohli vám dát vědět dřív ???
Holky, mějte se zatím fajn, já jdu s malou ven, je tam tak krááásně ![]()
Jujka
Téda, koukám, že dnes je tu nějak mrtvo
, nás přeskočily snad všechny možné diskuze… a mně je dnes mimořádně blbě, což zaháním přežíráním
.
noemmi a Jujka-ok, doplnila jsem seznámek ![]()
jolma: Tak to je vražedná kombinace ![]()
Od rána mě vůbec nic nebolí, nepíchá. Až jsem se začala obávat, jestli je všechno v poho. A teď jsem si kýchla a měla jsem pocit, že mi to rozerve podřišek
Doufám, že porod bud lepčí a míň bolestivější ![]()
Co vy, jak jste na tom s bolístkama?
Noono já už snad ťuk ťuk ťuk nešpiním…už téměř týden klid…s drobnou přestávkou v neděli, ale to bylo nepatrné. Ale dneska mě pro změnu bolí bříško a chce se mi blinkat čím dál víc. Dneska jsem myslela, že už opravdu půjdu. Ale většinou se stačí nadlábnout a je dobře. ![]()
Popelka
Tak to ti fakt nezávidím
Snad se být co nejvíc v klidu kvůli tomu špinění ![]()