PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6923
26.11.08 12:39

Ahojky,
tak jsem právě poobědvala u mekáče, ať žije zdravá strava. :oops:
Matesák si dává obligátní chrupku, tak jdu rychle dočíst, než povalíme směr škola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
26.11.08 13:03

Tak dočteno. :lol:

Předně Vojtíkovi vše nej k ročku a vzhůru do dalšího. :lol:

autosedačky
Kitty, pán včera povídal, že to děsně zmskl (to je slovo :lol: ) výrobce, že v kolekci jsou v trendline tři různé povrchy.
Já už na to kašlu, jednu objednám a bude.

Kitty
Přeposlala jsem ti mail z plavča s předběžným obsazením. Je to s nima fakt boj, ani nedovedou správně opsat Eliáškovo jméno a příjmení. :roll:

Knoflice
Krásná vzpomínka, si říkám, že já ještě víc jak měsíc tahala MaŤulínka v pupku. :lol:

Matík zatím baští svoje, vařím a zavařuju už i zeleninu, občas má skleničku kupovanou, ale to jsou dost šlichty, snažím se už mixovat míň a nedávat úplně hladké. Nedáví se, neplive to, snaží se kousat. Tedy občas. :lol:

Za hoďku razíme do školy a pak do Nové Trojky dodělat ty linoryty. To je zase den. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
26.11.08 13:16

Holky,jdu si pročítat recepty na cukroví.A pokud bude Radeček odpoledne hodňoučký,tak i něco upeču.Jééé to tu bude vonět. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
26.11.08 13:40

Hele holky…no není to kouzelné?Tak krásně spolu u jednoho stolu. :wink: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
26.11.08 13:41

Na Eliáškovi se teda vyřádili /Elices Belktir/ no pěkný jméno

už jsem napsala té Kukačkové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
26.11.08 13:42
kitty25 píše:
Na Eliáškovi se teda vyřádili /Elices Belktir/ no pěkný jméno

8O A co na tom neumí napsat?Kdyby to aspoň napsali podle výslovnosti,když už. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
26.11.08 14:39

takže sme doma z poradne, takže naša váha je 12400g 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
26.11.08 14:40

očkovanie zvladol dobre, asi je dobre že ma nožičky take kuľadielka, aspoň ho to neboli!!!!! :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
26.11.08 14:41

a asi som sa trafila najbližšie, holt mám ho v rukách :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
26.11.08 14:43

Zabulienko
To je teda kus chlapa. Ještě mi ho,prosím,změř,ať to máme komplet.Večer zapíšu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
26.11.08 14:43
kitty25 píše:
Na Eliáškovi se teda vyřádili /Elices Belktir/ no pěkný jménouž jsem napsala té Kukačkové

:lol: :lol: No já vím, že má Terezka neobvyklé příjmení, ale tahle kombinace mi přišla srandovní :lol: :lol:

Jitko , od nás dostal natahovací autíčko a od našich šlapací traktor a uvidíme, čím se předvede rodina :lol:

Jiřko , nestraš s cukrovím. 8) Myslím, že s tím srazíkem ještě počkáme, až napečeš a pak přivezeš vzorky :lol:

Inge , dobrý. Ty zas ve mě tímhle vyvoláváš pocit, že je špatně, když na nějaký úklid letos prdím. :oops: :lol: Jak kluci, co jim dáváš na rýmu? Po dnešku máš asi hezky vyvětráno, tak hoď olejíček do aromalampky a vykuřte ji!

enia píše:
snad moc nepředbíháme, ale zvládneme už kousky, takže se krmí sama, jen bramborovou kaší jí krmíme…tu umí vystřelit docela daleko

Šikovná holčička. :lol:

Ještě jednou děkujem všem za přání, hlavně to zdravíčko se nám bude hodit :wink: jako všem, že jo? 8)

Jo, pro ty, co tu s náma nebyly, když se rodilo, mám návrh: na narozky popsat, jak jste prožily těhotenství a jaký byl porod. Jednak si ráda zavzpomínám a druhak teď už o vás něco vím, tak si to i zapamatuju. :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
26.11.08 14:44
zabulienka píše:
a asi som sa trafila najbližšie, holt mám ho v rukách :D :D :D :D :D
Ne ne vyhrála LUCIKU.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
26.11.08 14:45

Jirko, výška 80 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
26.11.08 14:46

Jiřko, to se jako tip vlastní matky nepočítá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
26.11.08 14:46

Katko
Nelouď,vždyť se za pár dní stavíš,ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...