Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky!
Tak jsem to propásla
…
Tak opožděně … Vojtíškovi všechno nejlepší k prvním narozeninám, hodně štěstí a hlavně zdravíčko!!!
![]()
Matýskovi všechno nejlepší k prvním narozeninám, hodně štěstí, zdraví …
![]()
Honzík děkuje za gratulace!
Aktuálně … Radečkovi všechno nejlepší k prvním narozeninám, hodně štěstíčka, zdravíčka …
A taky samozřejmě Matýskovi všechno nejlepší v měsíčninám … ještě měsíc, a bude taky roček ![]()
Tak, gratulace jsem dohnala, jen teda netíhám tipovačku, škoda, mohla jsem taky něco vyhrát
třeba ![]()
Ale rozhodnu o dalším vítězi … teda spíš váha u dr.
- Honzík má v roce - 79 cm, 9720 g … jsem teda koukala, doma jsem ho vážila před týdnem a měl o třicet deka míň
..ale beru tu váhu u dr.
Jinak mám hotový vánoční úklid … hurá … v ledničce na zítřejší oslavu dort jablíčkový i „opravdový“ , salát na chlebíčky, už se těším až se všichni sejdeme.
Zítra jdu k hasičům, chci jim poděkovat za pomoc v tu sobotní noc, koupila jsem jim nějaký kafíčka a mlsání, nevěděla jsem co jinýho, setřičky vím co dostávají
… ale chlapi ![]()
Jinak všem marodům přeji brzské uzrdavení!!!!
Taky jsem chtěla vyseknout poklonu Jiřce , nové úpravy v tabulce, moooc hezké!
Jídlo … Honzík taky pěkně jí kousky, občas má naše jídlo nesolené, míň koření, občas svoje, jak se mi chce a podle toho co je k obědu, pokouše i maso.
Taky Honzík v poradně dostal čtvrtou hexu, měl akorát večer zvýšenou teplotu, tak dobrý … jen mi zase na:,–(ili brouka do hlavy ohledně dalšího očkování … v patnácti měsících - obyč očkování zadarmo, lepší protilátky na zarděnky jinak stejné za pět set, a pak to lepší + neštovice za 1800 Kč. Ale když jsem se ptala na rovinu, jestli teda neštovice očkovat bo ne, tak mi dr. řekla - dealeři tvrdí …
![]()
Jinak kráásný fotky z narozenin i ze sáňkování, taky se těším až ježíšek donese sáňky ![]()
Barčo , asi chaos, viď, tak ať to všechno v pohodě zvládneš a hlavně v klidu!
Taky chci dětičkám šikovným pogratulovat k novým zoubkům a k npvým úspěchům!
Zase jdu, už budou tři, tak abych se trochu vyspala. Zase vás trochu zenedbám, zítra máme tu oslavu a pak jdu poslední dva dny do práce. Pak už se chci plně věnovat rodině a vánocům …
Krásný pátek a víkend a dobrou noc! Pa I.
Tak máme reakciu po očkovaní na nožičke, prvé dva razy nič a teraz mu to červená
Ahoooj holky,
Radečkovi vše nej k 1. narozeninám. Ať ho mamča moc nezlobí ![]()
Matýskovi vše nej k měsíčninám
Janko - ty fotky jsem měla kolem 500 KB, pár 2 000 Kb
Báro - ty jsi slušná prodejkyně, snažíš se a na maily odpovídáš. Nejhorší jsou ty co neodpovídají. Chápu, že třeba zboží není skladem, ale prodejce by to měl napsat a čas od času taky napsat, že stále ještě není atd.
Janko - ten dort pro matěje budeš dělat nepečený, takový ten recept ze zakysané smetany???
Ivčo - ty jsi další nadžena, ve 2.58 ještě fungovat. Klobouk dolů
Jiřko - tak a´t se vám oslava vyvede
tak se mějte hezky
ještě jsem se zapoměla včera pochlubit:
Filda začal chodit za ruce a taky trošku kolem nábytku, ale stále musí mít velký silný motiv. Většinou je to jídlo ![]()
Enio - u nás je to podobné s jídlem, večer kaši nechce ani náhodou. Asi taky budeme vařit i večer
Radka75 píše:
Janko - ten dort pro matěje budeš dělat nepečený, takový ten recept ze zakysané smetany???
Nejsem Janka
, ale ja budu delat to, co kdysi Honzíkovi - vrstva piškotů, vrstva trochu oslazené Hollandie, vrstva ovoce, vrstva piškotů, Hollandie a nahoře hezky ozdobit ovocem. Honzík to měl dokonce i ke druhým narozeninám, až letos měl normální
.
Radečkovi všechno nejlepší k narozeninám!!!
Matýskovi všechno nejlepší k výročí!!!
Filípkovi gratulujeme k prvním pokusům o krůčky!
Děkuju moc za rady ohledně té pračky, včera večer jsem objednala tuto http://www.bilezbozi.cz/…amat-1246-el
A kaši jí Ondra většinou k snídani, večer má buď něco a la oběd nebo lahev, kaši tak 1-2 týdně.
Jdu hledat účtenky za očkování, chci dnes poslat vše na pojišťovnu k proplacení, tak snad to najdu
.
ano mali sme hexa,
my sme zatiaľ rozhodli, že budeme očkovať len povinné
Inge - pračka výběr, spusta užitečných programů, jen v odstřeďování má spotřebu B, ale to je jen chvilka. Zajímalo by mě¨, jestli bude fungovat ten program na ty skvrny.
zabulienka píše:
ano mali sme hexa,
my sme zatiaľ rozhodli, že budeme očkovať len povinné
pytam sa preto lebo nas caka aj hexa+pneumokok…
tak to sa mam na co tesit… ![]()