Poradna duly
Jana Čurdová
jirabobes píše:
Tak vařit se nebude.Není doma ani kousek cibule.
Jitus1 píše:jirabobes píše:
Tak vařit se nebude.Není doma ani kousek cibule.![]()
![]()
To není k smíchu.
Zítra dopoledne jedu podepsat tu smlouvu.Tak neuvařím.A mám strach,že už to srdíčko nebude dobré.
Já už jsem si ho rozmrazila včera.
Terulko
To muselo být vtipné. A už odpadl? Takových hodin. ![]()
Radko
Metřík je moc hezký. Já u toho svého skejsla s přestávkama celý večer. Na každém se mi něco nelíbilo.
buřtguláš
Já ho nedělám z buřtů, ale z hovězího. To podusím na jarní cibulce zvlášť. Do druhho hrnce udělám jíšku z celozrnné mouky, přidám brambory, zaleju vařící vodou a až když jsou brambory skoro měkké, přidám červenou papriku a měkké maso. Nejlepší je třetí den. ![]()
Přeju dobrou noc, jdu padnout.
A vůbec,jakto,že mě nikdo,ale vůbec nikdo,nepochválil,že jsem řídila přes celou Ostravu????
Člověk tu maturuje a nikdo si toho ani nevšimne.
![]()
no tak u doktorky to byla docela komedie…
byli jsme i s Bertem a porad se mi chtelo smat se, kdyz jsem doktorku videla, jak se predvadi… jak se proste chovaji jinak, kdyz je tam sama matka a kdyz i otec… ale to je asi vsude
moucnivka to neni, mame na mandlich neco jako cepy pri hlisave angine, ale mame to i na patre a zevnitr na tvarich, jazyk uz ma ruzovy… takze se zatim nevi, zitra jdeme na kozni, aby na to koukli a pak zase zpatky k detske…
dokonce se zeptala na tu mou chorobu (prekvapila me, ze si pamatovala, ze jsem ji to chtela rict)
nejlepsi na tom ale je, ze jsme sice dneska jeste vstavali v jedenact (sla spat v osm), takze asi jeste neni uplne v pohode, ale rano uz chtela chlebik a cely den neco ujidala… a uz je zase slunicko, takze je videt, ze je ji lip
uvidime zitra… ale dnes to vypadalo, ze si s tim poradi sama
enia píše:
no tak u doktorky to byla docela komedie…
byli jsme i s Bertem a porad se mi chtelo smat se, kdyz jsem doktorku videla, jak se predvadi… jak se proste chovaji jinak, kdyz je tam sama matka a kdyz i otec… ale to je asi vsude
Nene,u nás se chová pořád stejně,ať tam Martin je nebo ne.
To je dobře,že je Lucince líp.
no ono je je kolem 70 let, ale vypadá úžasně…tak na 50… dokud nám nic nebylo, byla fajn…
stejně si ale nemůžeme vybírat…jsou tu tři dětské doktorky a všem je nad šedesát…
mnam… prave mi Bert prinesl meloun ![]()
enia píše:mnam… prave mi Bert prinesl meloun
Nejsi těhotná???? ![]()
hmm jsem… a místo v pět ráno, půjdu čůrat ve dvě, ve čtyři a v šest ![]()
Enio
Jojo,slasti těhu.
A melounu na noc. ![]()
Dobrou a klidnou noc všem.
ale naštěstí není moc velký…
http://img3.rajce.idnes.cz/…en09_173.jpg
zapasím tu s tím děsným krámem…dělám návrh na webové stránky a ten blb počítač nechce spolupracovat…a když jsem nervózní, tak jsem schopná ho spucnout celý ![]()
ještě Lucinka… potvůrka při likvidaci kytky…
s tím body, co má v ruce, šla hned co se dofotila kolem kýble s vodou po vytírání a samozřejmě tam skončilo… pak jsme ještě vyndali lžíci na boty, čepičku a actimel a málem mě kleplo, když jsem ji chytla s mým telefonem…
ale umí se podívat tak, že je hned zapomenuto:
http://img3.rajce.idnes.cz/…en09_154.jpg
těsně před roztrhnutím sáčku se smetím… po uklízení šla na tu kytku a na kýbl
to všechno zvládla v pár minutách:
nechápu, kam na ty hurá akce chodí…
http://img3.rajce.idnes.cz/…en09_152.jpg