Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte!
O víkendu jsem se sem nedostala a teď jsem dočítala… Včera jsme měli u našich oslavu narozenin, Matýsek se dostatečně proběhl po zahradě a na procházce, bylo to fajn. Akorát 7 měsíční bratranec Matýska nějak dorůstá
, ruku má už větší než Matýsek a měří jen o 7cm méně… Večer jsme měli hlídání a byli jsme v kině na Líbáš jako bůh - bylo to fakt super, doporučuju
. Ráno jsem se skvěle vyspala a jeli jsme pro Matesa. Dneska jsme taky procházkovali, Matýsek po svých, takže šel komplet do pračky.
Zabulienka - krásné fotečky!!
Ivčo - tak jsem si myslela, že duhé těhotenství ti bude líp a asi ne
. Moje babička to taky měla, při prvním těhotenství potratila (blila až do 5.měsíce) a druhé těh. s mojí mamkou blila taky furt jak amina.
Holky,kachničku bych klidně poslala,já radši kuře
.
Ivčo,já se taky ted dopuju Colou,ale mam tam trochu rumíčku
.Přeju, at je Ti brzo líp a můžeš si těhu užívat.
Pavli,takový teplíčko a to jsi nedávno psala,že tam máte -15
.
Holky,kdo pečete,když děláte vánočku,jak docílíte toho,že se vám nerozleze?Já tam dam špejle a je to prd platný.Pletu ji z 9 pramenů.Dík za rady.
Půjdu už do hajan,manža měl včera sraz ze školy,trochu to přepísk
.Tak jsem se moc nevyspala,ráno jsem se cítila,jak kdybych byla taky někde pařit.
přeju dobrou noc.
Tak mám padla.
Napečeno,uvařeno,byteček jako klícku.Až na to prádlo.Pořád se nemůžu donutit vyžehlit.No dneska jsem neměla kdy,ale i tak. ![]()
Vladi
Já si udělám mooooc hluboký důlek uprostřed,tam kde pokládám další cop.A pořádně upevním špejlema.Vypadá to jako ježek.
A taky se snažím konce těch copů k sobě připevnit.Buď to chytně tím,jak je to těsto lepkavé nebo tam naflákám špejle.Ještě mě napadlo,dělat ten 4pramenný pletenec nejkratší a konce těch dalších vkládat pod něj…Teď nevím,jestli jsi z toho popisu moudrá. ![]()
Holky hele na čem si pochutnáte na Ostravském srazíku. ![]()
http://emimino.cz/…nti%B9ky.jpg
A pak jsem se pokusila upéct frgály.
No první várka mi nějak nakynula v troubě. ![]()
http://emimino.cz/…frg%E1ly.jpg
Pak už jsem to uválela teňoulince,tak se mi to už líbí.Ale jsou takové,jaké jsem je chtěla,jen dva. ![]()
http://emimino.cz/…frg%E1ly.jpg
Leni
Moc pěkná fotečka pod nickem. ![]()
Ivčo
Vydrž,vydrž.Však ono bude líp.
Ale je to děs,co to těhu s člověkem dělá.
Ale ten výsledek to stojí. ![]()
No koukám,že se tu spí.Tak jdu nachystat věci do školky a raději taky spát.Nechci se v noci pustit do těch „frgálů“.
Dobrou a klidnou noc všem.
Teda Jirko, ty jsi ale pekarka. Ted me mrzi, ze na srazu nebudu
Ale ja stejne zacinam drzet dietu. Co jsem prestala kojit tak mi ta potvora vaha ukazuje cim dal tim vic. Bestie jedna
A to uz jsem byla dve kilca pod svou predtehu vahu ![]()
Vladi, ja sice vanocku nepecu, ale babicka rikala, ze uz ji to fakt sra.., jak se ji ta vanocka roztekla, tak si koupila formu a ze super, ze je vzdy krasna…
Jo teplicko mi ted muzete zavidet, ale vetsinou zavidim ja vam, kdyz tu mame - 20 stupnu
Stejne si ho moc neuzijem. Za mesic valime domu…
Radko, ja taky opozdene vse nejlepsi a at se vam splni vsechny vase sny (vsichni vime, co myslim
)
„Dobré“ ránko
Samik je čo sa týka ranneho vstavania ŠIALENY!!!!Dnes to bolo o 4:30.Ja nechapem čo mu je
.Teraz som už mala na neho nervy,tak je v postielke.Je ticho,tak hadam spi.Čo z toho,keď ja budem cely deň mimo.Šla by som si ľahnuť,ale už nezaspim ![]()
Pavli pošli mi take 2-3 kilečka.Moja vaha ide furt dolu a pritom žeriem jak prasa
Ani nepišem kolik mam,lebo sa za to stydim
Jiřko kolačky…
Keby som to zahliadla včera,tak by sme sa dnes stavili
na sraziku
Luci kilečka hnedle balím a posílám ![]()
Jiřko pošli konečně taky něco sem, koláčky vypadají nádherně
Luci já se naučila spát s robikem, jde jen o cvik. Jo jdu si lehnout, není mi valně.
Dobré ráno
Právě mám dobrou snídani.
![]()
Pavli ,tak to mě čeká opačný „problém“.
Teda až někdy odstavím.
Pak si půl roku počkám a pak ...... už se i těším.
Jen bohužel nemám odskoušené na kolik kilo se můžu dostat než se to zastaví.Po Gabce jsem sundala 11 a pak jsme počali Radečka.
Luci
Ještě stíháš.Srazík je zítra. ![]()
Peťo
Já bych i poslala,ale dokážeš si představit,jak by to po té cestě vypadalo? Nezbyde ti nic jiného než si přijet. ![]()
Mňam, mňam, to už se těším. Jen kurnik to počasí, má být zítra stejně
To rozvažuju, jakým dopravním prostředkem se do té Ostravy vypravím …
jo ad hrníčky co jsme řešili. Koupila jsem v sobotu babylove s brčkem a držátkem a je bez konkurence. Robik vypije víc než jeden za den a vejde se do něj cca 350ml. takže paráda. včera vypil 1,5 a ještě skoro celý avenťácký. Takže jsme pití zvýšili hrníčkem za 80Kč. dobrý ne?
Ivuško, tak odpočívej, kdy to jde. A to píšou, že pro tuhle těhotenskou nevolnost není žádný racionální důvod … nebo že se obvykle při dalším těhotenství neopakuje. No jo, vyjímky potvrzují pravidlo. ![]()
Petro, ty jsi jen unavená? Vojta teda brčkem pít neumí, on do toho fouká a líbí se mu, jak to dělá bubliny. No ale z normoš pítka pije dobře, když má dost, tak to začne vylívat. A plíny jsou mokré pořádně, takže bych řekla, že je jisté, že vypije dost. ![]()
kitty25 píše:Takbudem doma čakať na baliček
Luci kilečka hnedle balím a posílámLuci já se naučila spát s robikem, jde jen o cvik. Jo jdu si lehnout, není mi valně.
Jiřko tak ja balim a rano vyražame na srazik
![]()
Čakam na mail o motorečke,lebo tam nemali napsane barvy,že podľa toho čo je na sklade.Tak som zvedava,či bude ta modra ![]()
Knoflice píše:
Ivuško, tak odpočívej, kdy to jde. A to píšou, že pro tuhle těhotenskou nevolnost není žádný racionální důvod … nebo že se obvykle při dalším těhotenství neopakuje. No jo, vyjímky potvrzují pravidlo.Petro, ty jsi jen unavená? Vojta teda brčkem pít neumí, on do toho fouká a líbí se mu, jak to dělá bubliny. No ale z normoš pítka pije dobře, když má dost, tak to začne vylívat. A plíny jsou mokré pořádně, takže bych řekla, že je jisté, že vypije dost.
unavená a je mi taky třeba dneska dost šoufl, ale dala jsem si kafe, tak se asi zvedl trošku tlak a je to lepší. ale kafe mi teď moc nechutná
jinak jsem docela kafař