PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20647
15.3.09 22:19

Ahojte!

O víkendu jsem se sem nedostala a teď jsem dočítala… Včera jsme měli u našich oslavu narozenin, Matýsek se dostatečně proběhl po zahradě a na procházce, bylo to fajn. Akorát 7 měsíční bratranec Matýska nějak dorůstá :roll: , ruku má už větší než Matýsek a měří jen o 7cm méně… Večer jsme měli hlídání a byli jsme v kině na Líbáš jako bůh - bylo to fakt super, doporučuju :) . Ráno jsem se skvěle vyspala a jeli jsme pro Matesa. Dneska jsme taky procházkovali, Matýsek po svých, takže šel komplet do pračky.

Zabulienka - krásné fotečky!!

Ivčo - tak jsem si myslela, že duhé těhotenství ti bude líp a asi ne :( . Moje babička to taky měla, při prvním těhotenství potratila (blila až do 5.měsíce) a druhé těh. s mojí mamkou blila taky furt jak amina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
15.3.09 22:27

Holky,kachničku bych klidně poslala,já radši kuře :lol: .

Ivčo,já se taky ted dopuju Colou,ale mam tam trochu rumíčku :oops: .Přeju, at je Ti brzo líp a můžeš si těhu užívat.

Pavli,takový teplíčko a to jsi nedávno psala,že tam máte -15 8O .

Holky,kdo pečete,když děláte vánočku,jak docílíte toho,že se vám nerozleze?Já tam dam špejle a je to prd platný.Pletu ji z 9 pramenů.Dík za rady.

Půjdu už do hajan,manža měl včera sraz ze školy,trochu to přepísk :twisted: .Tak jsem se moc nevyspala,ráno jsem se cítila,jak kdybych byla taky někde pařit.

přeju dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
15.3.09 23:22

Tak mám padla.
Napečeno,uvařeno,byteček jako klícku.Až na to prádlo.Pořád se nemůžu donutit vyžehlit.No dneska jsem neměla kdy,ale i tak. :roll:

Vladi
Já si udělám mooooc hluboký důlek uprostřed,tam kde pokládám další cop.A pořádně upevním špejlema.Vypadá to jako ježek. :lol: A taky se snažím konce těch copů k sobě připevnit.Buď to chytně tím,jak je to těsto lepkavé nebo tam naflákám špejle.Ještě mě napadlo,dělat ten 4pramenný pletenec nejkratší a konce těch dalších vkládat pod něj…Teď nevím,jestli jsi z toho popisu moudrá. :?

Holky hele na čem si pochutnáte na Ostravském srazíku. :wink:
 http://emimino.cz/…nti%B9ky.jpg

A pak jsem se pokusila upéct frgály. :oops: No první várka mi nějak nakynula v troubě. :oops:
 http://emimino.cz/…frg%E1ly.jpg

Pak už jsem to uválela teňoulince,tak se mi to už líbí.Ale jsou takové,jaké jsem je chtěla,jen dva. :oops:
 http://emimino.cz/…frg%E1ly.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
15.3.09 23:28

Leni
Moc pěkná fotečka pod nickem. :wink:

Ivčo
Vydrž,vydrž.Však ono bude líp. :wink: Ale je to děs,co to těhu s člověkem dělá. :roll: Ale ten výsledek to stojí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
15.3.09 23:29

No koukám,že se tu spí.Tak jdu nachystat věci do školky a raději taky spát.Nechci se v noci pustit do těch „frgálů“.

Dobrou a klidnou noc všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
16.3.09 03:53

Teda Jirko, ty jsi ale pekarka. Ted me mrzi, ze na srazu nebudu :( :wink: Ale ja stejne zacinam drzet dietu. Co jsem prestala kojit tak mi ta potvora vaha ukazuje cim dal tim vic. Bestie jedna :twisted: :lol: A to uz jsem byla dve kilca pod svou predtehu vahu :?

Vladi, ja sice vanocku nepecu, ale babicka rikala, ze uz ji to fakt sra.., jak se ji ta vanocka roztekla, tak si koupila formu a ze super, ze je vzdy krasna…

Jo teplicko mi ted muzete zavidet, ale vetsinou zavidim ja vam, kdyz tu mame - 20 stupnu :) Stejne si ho moc neuzijem. Za mesic valime domu…

Radko, ja taky opozdene vse nejlepsi a at se vam splni vsechny vase sny (vsichni vime, co myslim :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
16.3.09 06:07

„Dobré“ ránko

Samik je čo sa týka ranneho vstavania ŠIALENY!!!!Dnes to bolo o 4:30.Ja nechapem čo mu je :nevim: .Teraz som už mala na neho nervy,tak je v postielke.Je ticho,tak hadam spi.Čo z toho,keď ja budem cely deň mimo.Šla by som si ľahnuť,ale už nezaspim :(

Pavli pošli mi take 2-3 kilečka.Moja vaha ide furt dolu a pritom žeriem jak prasa :( Ani nepišem kolik mam,lebo sa za to stydim

Jiřko kolačky… :-) :-) :-) Keby som to zahliadla včera,tak by sme sa dnes stavili :lol: :wink: na sraziku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
16.3.09 07:18

Luci kilečka hnedle balím a posílám :lol:

Jiřko pošli konečně taky něco sem, koláčky vypadají nádherně

Luci já se naučila spát s robikem, jde jen o cvik. Jo jdu si lehnout, není mi valně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
16.3.09 07:26

Dobré ráno
Právě mám dobrou snídani. :-) :wink:

Pavli ,tak to mě čeká opačný „problém“. :wink: Teda až někdy odstavím. :lol: Pak si půl roku počkám a pak ...... už se i těším. :oops: Jen bohužel nemám odskoušené na kolik kilo se můžu dostat než se to zastaví.Po Gabce jsem sundala 11 a pak jsme počali Radečka.

Luci
Ještě stíháš.Srazík je zítra. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
16.3.09 07:28

Peťo
Já bych i poslala,ale dokážeš si představit,jak by to po té cestě vypadalo? Nezbyde ti nic jiného než si přijet. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
16.3.09 08:03

Mňam, mňam, to už se těším. Jen kurnik to počasí, má být zítra stejně :evil: To rozvažuju, jakým dopravním prostředkem se do té Ostravy vypravím …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
16.3.09 08:18

jo ad hrníčky co jsme řešili. Koupila jsem v sobotu babylove s brčkem a držátkem a je bez konkurence. Robik vypije víc než jeden za den a vejde se do něj cca 350ml. takže paráda. včera vypil 1,5 a ještě skoro celý avenťácký. Takže jsme pití zvýšili hrníčkem za 80Kč. dobrý ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
16.3.09 08:22

Ivuško, tak odpočívej, kdy to jde. A to píšou, že pro tuhle těhotenskou nevolnost není žádný racionální důvod … nebo že se obvykle při dalším těhotenství neopakuje. No jo, vyjímky potvrzují pravidlo. :?

Petro, ty jsi jen unavená? Vojta teda brčkem pít neumí, on do toho fouká a líbí se mu, jak to dělá bubliny. No ale z normoš pítka pije dobře, když má dost, tak to začne vylívat. A plíny jsou mokré pořádně, takže bych řekla, že je jisté, že vypije dost. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
16.3.09 08:29
kitty25 píše:
Luci kilečka hnedle balím a posílám :lol: Luci já se naučila spát s robikem, jde jen o cvik. Jo jdu si lehnout, není mi valně.
Takbudem doma čakať na baliček :lol: :wink: A stim spanim.Ja som nikdy nevedela spať cez deň.Čo si pametam,tak ani v školke som nespala.Akurat už keď som tak unavena,že pomaly odpadavam,tak sa mi podari zaspať,ale inač sa nechytam :( A stim hrničkom na brčko si ma dostala.Skusim kupiťAdam ma už zabije

Jiřko tak ja balim a rano vyražame na srazik :wink: :lol:

Čakam na mail o motorečke,lebo tam nemali napsane barvy,že podľa toho čo je na sklade.Tak som zvedava,či bude ta modra :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
16.3.09 08:51
Knoflice píše:
Ivuško, tak odpočívej, kdy to jde. A to píšou, že pro tuhle těhotenskou nevolnost není žádný racionální důvod … nebo že se obvykle při dalším těhotenství neopakuje. No jo, vyjímky potvrzují pravidlo. :?Petro, ty jsi jen unavená? Vojta teda brčkem pít neumí, on do toho fouká a líbí se mu, jak to dělá bubliny. No ale z normoš pítka pije dobře, když má dost, tak to začne vylívat. A plíny jsou mokré pořádně, takže bych řekla, že je jisté, že vypije dost. 8)

unavená a je mi taky třeba dneska dost šoufl, ale dala jsem si kafe, tak se asi zvedl trošku tlak a je to lepší. ale kafe mi teď moc nechutná :( jinak jsem docela kafař

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí