Poradna duly
Jana Čurdová
my asi zalozenou galerii nemame je to v Rodime v listopadu 2009
Holky tak pár odpovědí jsem už dostala, ale přesto jestli máte, co říct neváhejte ![]()
Petrusko - sorry že vám sem lezu, ale dostala si odkaz na mnou založenou diskuzi, tak ti jen upřesním, že mi nakonec Toma očkovali v 15tt a doktor - gyndař mi říkal že riziko pro matku - plod, prakticky není žádný. No já jsem přesto volila raději odklad po I trimestru.
Pohodové těhu všem L.
Lacenko
moc díky, právě jsme se o tom s manželem bavili a říkali si, že počkáme po 1.trimestru a teď si mne v tom utvrdila i ty. Díky
![]()
petrus teda vubec bych nevedela co ti poradit, no vidis nakonec uz mas jasno.
Petrushko, na tohle jsem narazila:
http://www.porodnice.cz/node/25782
a ještě tohle, ale přiznám, že se v těch vakcínách pro prcky moc nevyznám:
Tino díky, ale já z tohohle moc moudrá nejsem, podle toho bych se asi nedokázala rozhodnout
Jak to vidíš ty ? Zdravím selským rozumem. ![]()
Cancerko
tak já myslím, že jde hlavně o ty zarděnky, protože to znamená pro těhotnou zvýšené riziko pro plod a jeho vývoj. Ještu si jdu tedy přečíst něco přímo o zarděnkách.....
Já jsem pochopila, že jde opravdu hlavně o ty zarděnky, neštovice jsou prý zas nebezpečné až těsně před porodem, což se Tě nyní netýká a pak jsem pochopila, že by problém mohl nastat jedině kdybys zarděnky neměla nikdy, jinak by to taky nemělo vadit. Takže jestli jsi si jistá, že jsi ty nemoci měla všechny, měla bys mít imunitu a ty oslabené viry by se Tě neměly chytit. Ale já bych se stejně zeptala gynekologa i pediatra, pro jistotu.
Ahoj Magdi, promin že vam sem lezu, jenom jsem se chtela zeptat, bydliš v Italii?