PROSINEC 2009

• Fotoalbum (85)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11574
30.4.09 08:07

Holky ja taky nejsem zadny expert na homeopatika, je to proste takova prirodni lecba a leky nemaji zadne vedlejsi ucinky. ale jsou o dost slabsi, nekdo rika ze vubec neucinkuji, ale ja teda videla okamzity ucinek. taky myslim hraje roli kdyz dite jeste nebralo zadne ATB nebo silne leky tak je ucinek lepsi, ale nechci kecat to je jen co jsem pochytila. ja jsem juli pripojistila na tyto leky a tak mi to proplati pojistovna. ja bych ji nechtela zbytecne cpat leky ale zas takhle malinci maji furt neco. zoubky, brisko apod. a tak kdyz ji dam hom. je to jako nic a pomuze. no ale nejsem zadny fanatik a kdyz bude treba ATB tak ji je dam. tady je spousta lidi treba proti a radsi leci jen homeopatiky, no ale ja verim doktorum. kdyz je treba tak je treba.

jinak jestli si chcete pocist co je homeopatie tak zde

http://homeopatie-homeopatika.phorum.cz/

petrus ja bych v te zoo vzteky asi minimalne brecela, ale verim ze ti to tak vyrazi dech ze se nezmuzes na nic.

luci tak co broucek? jaka byla noc? jdete k dr.?

a jak se dnes mate? me ani neni blbe zatim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
30.4.09 12:01

ahojky holky ,,to byla noc vůbec nejsem vyspana,,,dostali jsem novou speciální vodičku,,,antiviroveatibiotika,,co 4 hodiny,,b komlex,,heřmánkový čaj musím sladit hroznovým cukrem,,panadol,,má pořád 39 teploty ,,u dr jsem i já brečela jsem vyčerpaná,,,ale začíná pít jinak špitál a kapačky,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
30.4.09 13:40

Magdi, ti můžu říct, že až po chvíli v té zoo, co jsem svůj zážitek vykládala tchýni, mi vyhrkli slzy do očí. Jak jsou někteří lidi sprostí. Ale taky to možná bylo tím těhu. :wink:
Lucialinko jenom ať něco pije, pak opravdu by nezbývalo než do nemocnice na kapačky. Já jsem Tinu musela dokonce trápit s tekutinami přes stříkačku, ale raději to než do nemocnice. Já vím, je to strašně vysilující.
Opravdu vám přeju ať se to zlomí a malý se rychle zotaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
30.4.09 14:20

Ty vogo holky vy jste si uzily a uzivate!! chudinka mala

snazim se vymyslet nake triky treba cucat mokrou zinku, jsem asi debil ale treba julcu to strasne bavi ve vane a vypije toho more. nebo nake vodove nanuky nedalo by se?

petruso urcite to to tehu umocnilo ale i tak je to takova sprostota ze to svet nevidel, urcite se ji obati babe! a tem co hazeli nevsimaka taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.4.09 15:28

čau holky,
tak Vás narychlo dočítám. Ještě ve Vás mám trochu zmatek :-( tak se omlouvám.

s tím čůráním v zoo - no lidi jsou fakt hrozní. Kolikrát si říkám, že snad sami zapomněli na to, že taky kdysi měli malý děti… Mně se teď o víkendu stalo u našich, že jsem potřebovala s kočárem do budovy, kde byly schody a pak dveře. Tak jsem chvíli čekala, pak šel dovnitř pán, tak jsem ho poprosila, jestli by mi podržel ty dveře. Koukal na mě, slyšel mě a ty dveře mi nepodržel. Jsem čučela jak puk…

homeopatika - tak docela na to věřím, mně samotné kdysi na dlouhý vleklý problémy zabraly. Taky jsem brala jedny na zlepšení tvorby mlíka a nějaký jsem dávala Ondrovi při nachlazení. Mám doma i jedny na zoubky, ale na ty nám funguje gelík mundisan.
Jinak u zubů může být řidší kajdění, ale vyloženě průjem to být nemá, to už pak prý značí nějakou nemoc (třeba že je dítě při zubech oslabenější).

taky jste se tu bavily o dehydrataci - na to existuje Kulíšek, je to rozpustný iontový nápoj a prodávají ho v lékárně. Ondra mi bohužel nechtěl v prosinci pít ani ten, tak skončil na těch kapačkách. Což taky mělo něco do sebe, během 4 dnů byl téměř plně fit. Ale pocit šílenej, navíc jsem s ním nemohla být přes noc v nemocnici, no ořvala jsem to :-(

tak se opatrujte maminky a pupíci, ať se Vám daří.
a užijte si zítřejší první máj, ať neuschnete. a počítejte s tím, že můžeme mít v bříšku holčičku, takže se nechat opusinkovat dvakrát tolik, ať 100% neuschneme :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
30.4.09 15:29

myslím, že jste pochopili, že jsem to zase já, nepřihlášená Peťa.
zatím stále inkognito, dokud neuvidím na utz srdíčko, abych to nezakřikla…

• Citovat
  • Upravit
11574
30.4.09 15:38

aha!

tak jsem si myslela ze uz nemusim manzela vlacet pod strom protoze ja uz uschnout muzu ale ta belus prece neeeee

tak ten pude. akorat zitra stehuje mamu tak nevim kdy to stihnu.

peto ja si to vubec nedovedu predstavit nechat malou v nemocnici samotnou. zblaznila bych se :cry: ja jsem asi moc velka cita ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
30.4.09 16:54

Ahoj holky, tak se k vám oficiálně hlásím. Čekám první dítko a těhotenství si užívám překvapivě naprosto úžasně. Je mi líp než před těhu. A jediný co z toho těhu pociťuji je, že míň jím, víc spím a jsem šťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
30.4.09 18:52

janci to je krasa!

ja to citim taky tak kazdy si tukana celo ze mam detitak blizko posobe ale ja jsem jen STASTNA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
30.4.09 20:00

Ahojky holky,
Tak dneska mi bylo celý den nějak šoufl. Cokoli jsem snědla, nemělo na můj žaludek dobrý účinek a to točení hlavy je zase zpět… Nezvracela jsem, ale celý den jsme si přála ať už to přijde a mám klid. :oops:

JančoK. je fajn, že se cítíš skvěle-tak by to mělo být. A gratuluju! :lol: :lol:

Tina už dlouho nic nepsala, že by ji ty nevolnosti, tak rozhodily, že není schopna psát?
A co bobek od Lucialinky? Kdo ví, jak jim je? :?:
Zítra vyrážíme k tchánovcům na chalupu takže se asi fakt budeme s manželem líbat pod třešní, no když si vzpomene a hlavně tak ať nás nikdo nevidí. Jako bych ho neznala… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
30.4.09 20:54

petrus ty se mas to ja musim toho sveho primo ukecavat at zastavi u stromu a skoro nasilim ho donutit vystoupit z auta, no a taky tak hlavne aby nas nikdo nevidel… :roll: :lol: tady nikdo zadnou takovou tradici nezna..

me je taky soufl treba pul dne nic a pak pul hodiny sekec mazec ze se malem ani o julcu nedokazu postarat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
1.5.09 10:29

ahojky berunky,,pořád se trápíme chjo,,už mu ty afty lezou i na bradě a tak na tváři,,teplota pořád,,takže mazec,,ale pije tak jsem ráda že nemusíme na kapačky,,mylsím na vás ale musím být pořád s malým nikam mě neche pustit bobek můj,,,už ma ty antivirovéantibiotika tak doufám že to co nejdříve zabere,,ale dát mu ten prášek je mazec,,ale zvládli jsem to ještě že je manža doma,,krásný máj,,políbená už jsem chichi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
1.5.09 11:18

Ahoj holky

Petrusho
já měla nachystané jméno i pro kluka, ale jen z nouze a vůbec se mi ho tam nechtělo psát, tak jsem se tam ptala jestli ho musím napsat, když to má být holka a oni říkali, že nemusím, že to kdyžtak doplníme potom, kdyby náhodou :)

nepřihlášená Peťko
já byla minule furt přesvědčená, že to bude kluk a pak na UTZ, že je to holka, byl pro mě šok
teď si nejsem jistá, ale mám tucha, že to bude holka, tak nevím, třeba to tentokrát bude kluk :lol:
Určitě si to nechám říct, minule jsem byla ráda, že vím jak si s „tím“ mám povídat, jestli jako s holčičkou, nebo jako s klukem.
Jinak okolí jsem to cíleně neoznamovala, ale ono se to tak nějak stejně rozneslo, tak snad bude vše ok, ať nemusím tolika lidem vysvětlovat opak. A dneska mame rodinou oslavu, tak si myslim, že se to dozví i ten zbytek.

magdicko
nevím přesně z čeho jsou afty, ale mě se většinou udělal po tom, co jsem si nechtěně zkousla škraň a pak se tam asi dostanou nějaké bakterie, tak to začně bělat a bolet. Taky mám trochu vystouplé špičáky, tak na těch místech se mi to taky často dělalo, tak si myslím, že stačí mít slabší imunitu a poškodit si sliznici v pusi.

lucialinko
no s tou hygienou čumím, by mě nikdy nenapadlo k někomu posílat hygienu a ještě k tomu k příbuzným 8O
Určitě pokračuj s těma polívkama, ať má dost tekutin a sil, nejlépe vývar.
Jinak fakt neporadím, snad zaberou ty léky.

JančoK
vítám tě mezi nás, jsi tu druhá prvomaminka :wink: Na kdy Ti vychází termín?

S tím líbáním pod stromem, jsem zvědavá, jestli to taťka zvládne, kdyžtak někdě urvu větvu a přinesu ji dom :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
1.5.09 11:34

cancerka - skran :lol: diky za info, to mi pripomelo jak jsem sla minule od zubare mela jsem sileny hlad tak jsem si koupila chlebik a s tou umrtvenou hubou jsem se tak pokousala ze to bolelo tyden. blondyna no.

a kam jsi musela to jmeno napsat?

jo a cancer ale oni si prece skranenku nemaji cim pokousat, ja spis myslela ze to bude tim ze ozuzlaji naky kov, nebo neco spinaveho, ale to je jen ma domnenka.

jak mas stareho broucka? ja nemam prehled bez toho metriku asis mi to uz rikala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
1.5.09 11:35

jeziiiiiiiis ja jsem debil vzdyt ty ho mas :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...