PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11574
14.5.09 19:20

jee aha ja myslela ze na recepty ma vstup kazdy tak se to pokusim zkopcit

Zaregistrován od: 22. bře, 2004
Zaslal: st 13. květen, 2009 9:04 Předmět:

Něco s tvarohem pro Magdi…

PROPADENÁ BUCHTA

Těsto na buchtu:
2hrnky polohr.mouky
1hrnek cukru (stací i méně)
1prdopeč
3celá vejce
1/2skleničky oleje
1sklenička vlažné vody
3lžíce kakaa

Náplň: 2tvarohy (stačí i jeden)
1/2 vanilkového či banánového pudinku (jen prášek,nevařit pudink!)
1vanilk.cukr
2žloutky
přisladit dle chuti

Na plech vylijeme těsto na buchtu, náplň dáme do pytlíku s otvorem a děláme na těsto mřížky..

Dobrou chuť…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
14.5.09 20:27

jee ten vrch tam nepatri ja nejsem zadny liberecky kraj :lol: (nic proti)ten recept tam hodila jina mamina. to jen abyste pak nerikaly: jeee ty jsi z liberce? ja taky! … treba … :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
14.5.09 20:33

jo a jeste kdybys chtela vedet detaily tak jsem to pekla na 180' na druhem odspodu a asi pul hodiny. dala jsem pul kila tvarohu jinak si myslim ze by ty mrizky nevysly, uz tak jsem mela co delat. a jeste dve lzice cukru do te naplne. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
14.5.09 20:56

jooo a taky cely pudink co s druhou pulkou :lol:

a uz toho spamingu necham :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
14.5.09 21:41

Jo Magdi díky za info o uzamčené diskuzi a fotogalerce. Popravdě moc se mi nechce žádat Lesinu, nemám nic proti ní samozřejmě, jen počkám, třeba se toho ujme nějaká jiná holčina třeba ta, co nemá dítko… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
14.5.09 21:41

A buchta vypadá fakt dost dobře. A určitě bude stát za to ji zkusit udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
15.5.09 08:11

jasne s tim ditkem je to horsi. navic ja jsem v tom nezodpovedna, treba me top restane bavit a tak je lepsi kdyz se o to postara nekdo jiny. ja ji ogalerku klidne pozadam ale nechce se mi spravovat diskuzi. jsem to ale lemra. tak ja ji pisnu, aspon budem mit galerku a budem vedet jak vypadame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leňda
15.5.09 09:15

ahoj holky,

Magdi, Nikca je 24.srpna, cekali jsme na ni teda od 20. srpna, to mi praskla voda. Tak to jsou holky opravdu presne o rok bez jednoho dnu :-)

Co se tyce zamceny diskuse, ja se ji klidne ujmu, spravuju diskusi co mam s holkama z prvniho tehu a neni to nijak narocny. Ale zalezi jak budete chtit, me zamcena diskuse vyhovuje vic, ze si to muzem cist „jen my“ a ne zadni cumilove, bohuzel z jineho fora vim, ze to tak nekdy je a prave jsme se zamkly, protoze jednu holcinu od nas smiroval bejvalej a delaj ji pak problemy, ale zalezi na vetsine a samozrejme jdou pribirat novackove.

Jinak co se tyce nevolnosti, ja jsem mela celodenni, ted uz je mi skoro tyden dobre, tak snad to tak uz zustane :-)

• Citovat
  • Upravit
Leňda
15.5.09 09:17

jo a jeste jsem vam zapomnela napsat, vcera jsem byla u obvodni dr., tak mam potvrzenou prukazku, delala mi EKG atd a dneska rano jsem byla na krvi na stitnou zlazu, protoze moje mama na ni trpi.

Tak me jeste ceka zubar a vsechny ostatni dr. mam vybehany, uff :-)

• Citovat
  • Upravit
11574
15.5.09 11:03

Jee parada takze skoro presne o rok! Klidne se toho ujmi! Aspon naky dobrovolnik! Ale nejdriv bysme mely asi hlasovat kdo je pro a kdo proti ze? Tak ja jsem PRO uzavreni!

My jsme taky v srpnatkach tak nejak zacli hlasovat a zjistili jsme ze nas hodne lidi smiruje protoze se ozyvali cizi lidi ze chcou pristup ze nas ctou, no divny pocit, ale musi se s tim pocitat kdyz je diskuze otevrena. ze? zatim jsem napsala lesine o udelani galerie

taky mam pocit ze se to lepsi ty nevolnosti ale pred chvili mi bylo pekne blbe, ze by jablecny dzus? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
15.5.09 11:55

Jo holky jste moc šikovné, takže brzy budeme mít galerku, i když je to fajn, tak moji fotku a ten svůj ksichtík nerada někde prezentuju, nerada se totiž fotím. :cry: Žádná karasavice nejsem a fotogenická už vůbec ne. Ale třeba můžem hodit fotečky našich dětiček. :lol:

Leňdo já myslím, že by mi nevadilo mít uzavřenou diskuzi. Já jsem tedy také pro.
A to že někdo čte diskuze někoho jiného,a to co druzí napsali, je fakt takové neetické. Chápala bych to v tom případě, když někdo hledá třeba odpověď na problém, který má , ale bojí se nebo stydí ho sem napsat a v jiných diskuzích hledá odpověď. Pokud se ale jedná vyloženě o šmírování, tak to je teda horší. A je to hnus. :evil:
Můžu mít dotaz? Pokud se tedy ještě uzavře diskuze, může si to na mé IP adrese( protože náš počítač využívá více lidí, než jen já) přečíst i někdo jiný. Pokud se třeba na emimču zapomenu odhlásit? :oops: Je ten povolenej přístup tedy na základě IP adresy nebo nicku- já jsem v těchto věcech úplněj laik a většinou mi stačí, že vím, že na klávesnici se píše. Jestli mi rozumíte… na ty technický věci až do hloubky jsem intitalent. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
15.5.09 12:02

A ty co máte dětičky, jak vás poslouchají a jak moc chtějí papat?
Zrovna těchto 14dní jsem z naší Tinky na nervy. Pořád mi říká, že chce kokinko anebo oplateček! :evil: ( slovo oplateček se naučila od tchýně, takže naprosto přesně vím, z čeho se skládá jídelníček, když tam jedou s manžou na návštěvu na celý den)
No to není ještě tak strašný, ale na oběd dostane trochu polévky, kterou teda spapá, ale druhý: jako maso a přílohu - to do ní prostě nemůžu dostat. Vařím denno denně a jsem fakt naštvaná, když zjistím , že to prostě nejí. Říkám si pak , že jsem zbytečně strávila čas u plotny, protože kdyby bylo na mne , tak pro sebe samu bych rozhodně nevařila. No ještě, že to večer zachrání manžel, když přijde z práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
15.5.09 13:29

je petrus co nas jeste ceka… :roll: juli zbasti vsechno co je sladke (po mamince) ale zeleninu jen misenou ve vlockach ze sacku… dneska jsem zas zkusila bramboru a mrkev tak uspech snedla asi ctvrtku a tojen protoze mela sileny hlad. obed v e 12 snidane 6:45 nooo a bude hur. tesim se ale az bude moct papat vse at ma vetsi vyber.

poslouchani zatim je mala, tak uvidime jak se to bude vyvijet

oplatecek me rozesmal ale ja se dosmeju az se to bude tykat meho ditete…

petrus ta galerka je spis at se chlubime mimiskama a takruzne cimchcem, nemusis davat xichtik kdyz nechces.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
15.5.09 13:55

Magdicko, tak jsi mi vlastně připomněla jaké to bylo ze začátku , tedy první měsíce, co jsme začali přikrmovat…
Do šesti měsíců jsem plně kojila a pak to začlo prskání , vztekání, pláč … mrkvička, zemáček fuj, fuj -vše letělo ven.
Ale časem fakt krásně papala, zeleninku s masíčkem krásně… No-a pak nám to začaly kazit, babičky , dědečci a tetičky a strýčkové, tím sladkým.
Já pořád řeším jestli má všeho dostatek, vitamíny, bílkovíny, vápník atd. :wink: Jsem blázen co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
15.5.09 14:50

nejsi jsi spravna matka! a podle ceho to delas mas nejake tabulky kolik a ceho by melo dite jist?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí