PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
3.6.09 21:14

Ahojinky ja taky dopadla dobře uff,,jsem tak ráda,,jéé,,miminko bylo krásné,,od hlavy ke kostrči má 7 cm,,pak hodím fotečku,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
3.6.09 21:39

hojda…
s tim sportem jsem to taky dlouho resila…my jsme hodne sportovni. doktorka rikala ze prvni tri mesice spis nic nez hodne…tak jen jezdim na kole a na bruslich a posiluju na balonu…ale uz to nejsou 100km vyjizdky do rakous…to uz bych nedala..telo si rika samo…ale uz se tesim na ty druhy tri mesice kdy mi doktorka povolila zase vsechno (ale zase s mirou).
jinac gratuluju k peknym UTZ..ja nez budu mit peknou fotku tak asi porodim :)))
a zdravotnictvi u nas bych ja osobne taky uplne nezatracovala..je tu spousta sikovnych doktoru…jen me stve ze clovek musi platit pojisteni a pak kdyz neco potrebuje tak ma smulu…a musi stejne vyhledat soukromyho a zacvakat si to…nerikam ze ve statni sfere nejsou sikovny…ale asi jsou vecne nasrany na lidi nebo co :))) takze bych ja osobne radej uvitala system co je treba ve svycarsku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
4.6.09 08:14

mikitaa myslim ze to je presne, telo si rekne samo, ale zas nikdy nevis tak se radsi ptam dr. mikit tady je sice vse super ve zdrav. ale platis mesicne nemalou castku a jeste k tomu kazdou kontrolu plus vsechny vysetreni, leky proste vsechno. je to slozitejsi ale pro vetsinu lidi je to tak. takze cvakas cvakas a cvakas. a jsou to taky pekne palky. jedine co je hrazene je cele tehotenstvi to by byl horor ty testy apod. ale vitaminy nejsou ted jsem si koupila elevit na tri mesice a myslela jsem ze me odvezou 60 franku (nevim jaky je kurz ale asi 1000Kc :roll: ) apropo nevite kolik stoji u nas?' budu potrebovat jeste jednobaleni minimalne a myslim ze se to vyplati.

Nam tu zas u reznika davaji detem kolecko salamu :D

luci gratuluju ty mas velke mimi :D moje melo minuly tyden ceklove 5,5cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
4.6.09 08:27

jee uz jsem to nasla 600Kc tak to je dobry rozdil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
4.6.09 09:04

Holky gratuluju s uspesnym screeningum!!!!

Magdi neni Elevit Svycarsky? (Mozna je Nemecky nevim ale myslela jsem ze je odtamtud tak by snad nemel byt pro Tebe tyak drahy? Tady u nas je teda hodne drahej.

No a co se sportu tyce tak ja se musim priznat ze co jsme zjistili ze cekame mimco tak jsem omezila skoro vsechno, nebot mi taky Dr rikal ze prvni 3 mesice je lepsi byt v klidu a hlidat si ten tep. Takze ja chodim tak akorat na prochazky, ale planuju na 2 a 3 trimestr tehotenskou jogu a nejaky dalsi cviceni co tady nabizeji. Ale je to nase prvni tehotenstvi tak jsme obzvlast opatrni :D

Jeje jinak ty vase pribehy o zasivani atd mi trosku nahaneji strach 8O . Ale vylizaly jste se z toho a rozhodly jste se pro druhe mimco tak to musi byt zvladnutelne co :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
4.6.09 10:01

Ahojky, Roxi a Luci gratuluju k perfektnímu screeningu…

Holky jak vás tady čtu, tak si připadám fakt dost blbě. Každá něco se sebou děláte , cvičítě a tak… já nemůžu nic a proto se už teď cítím jako mašina. Já nechci vidět, jak ty kila budu shazovat… Já doufám, že se t aspoň njak zlepší abych aspoň mohla procházky nebo já nevím… Že je pro někoho těhu naprosto úžasné tio dokážu pochopit, pro mne je to zatím jen mučení a hrozný strach jak to dopadne. Já už bych si to chtěla taky konečně užívat.....
Dneska čekám tchýni takže jenom na skok… papa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
4.6.09 12:24

Ahoj holky,
všem dobrým zprávám ze screeningu či z poradny gratuluju.
Já dnes byla na kontrole taky a dostala jsem železo, minule jsem ho dostala až na konci těhu, tak to jsem zvědavá, jakou z toho budu mít zácpu, takže nakoupím bílé jogurty, müsli, švestky a budu se ládovat :D
Jinak vše prý ok, zkoušela poslouchat srdíčko a už šlo krásně slyšet, prý protože jsem hubeňour u normálních mamin to jde slyšet až někdy kolem 16tt.
Přibrala jsem kilo od poslední poradny.

Jo holky a s tím cvičením, no já bych na to teď ani neměla kdy, ač bych ráda něco dělala, tak nestíhám. Určitě bych se ale vyhnula sportům, kde se moc natřásá a kde je větší pravděpodobnost nějakého úrazu, po kterém by byl nutný rentgen.
Kolo podle mě taky není ono nejen drncání, ale i sezení na tom sedadle nic moc.
Nějaký poklidný neskákavý aerobik není problém a myslím, že nejlepší jsou procházky na čerstvém vzduchu a gravidjóga. Taky je teď důležité posilovat zádové svaly a snažit se sedět rovně a chodit rovně.
Nu za sebe musím říct, že tedy necvičím, jen ty procházky s malou jakž takž zvládám. A co se týče rovných zad, to je docela taky problém, se pořád hrbím jak velbloud a měla bych si ty zádové svaly opravdu posílit jinak ke konci těhu budu trpět.
Dnes mi malá usnula těsně před tím, než jsme došli domů, takže jsem jí musela nést do prvního patra po schodech.....uff jsem funěla jak býk a to jsem si říkala, hlavně pomalu. A pak se řekne, že se nemají v těhu první děti tahat, nu nějak jsem jí dom dostat musela že? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
4.6.09 12:36

Cancerko, :lol: :lol: :lol: - si to doakzu predstavit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
4.6.09 13:15

cancerko…ja bych to s tim kolem nevidela tak drasticky…vzdyt sex je taky paradni drncani…no a ten kolik dovnitr, oproti tomu je sezeni na kole parada neee…:))))) ne ze bych mela neco proti sexu a kolikum…jen prirovnavam :)))

myslim ze clovek ma delat co ho bavi a poslouchat svoje telo co mu dovoli jak rikala magdi..nijak se neprepinat…ja uz se tesim na druhy trimestr ze budu zase jezdit na konich…krasne to posiluje zada..a dokud to prej pres pupek pujde tak je to parada :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
4.6.09 14:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
4.6.09 15:37

mikitaa :lol: :lol: :lol: tak ok ok jsi mě ukecala, teda pokud jezdíš se sedátkem a ne jen s kolíkem :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
4.6.09 16:48

Holky, teď jste mě opravdu pobavili s tím kolem a kolíkem a drncáním.
No s tím kolem mi to v prvním těhu Dr. nedoporučoval. Jeho názor prostě byl, že to drcání (i bez kolíku :D :D ) nedělá dobře. Ted jsem zase četla, že kolo je vhodné po celou dobu těhotenství. Tak jsem z toho všeho jelen, ale na kole tentokrát jezdím pořád. Akorát když jedu proti větru, tak se mi dělá pěkně šoufl. A nemám ráda baťoh na zádech, to mi taky nedělá moc dobře, ale s Ani bych se jinak nikam nedostala. Tak jsem ráda, za Vaše názory.

Luci, Tobě také moc gratuluji, to je pro mě ještě neuvěřitelné, že už na tom UTZ jde fakt vidět mini mimi. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
4.6.09 21:55

no to mame dnes tema :lol: :lol: :lol: :lol:

tak tak si myslim ze si telo rekne, zadne prepinani, ale taky nemusime mit strach z malych veci. proste delat to na co se clovek citi. Ja jsem dnes pokladala Juli do postylky a tak jsem se hrozne blbe oprela o to zabradli zrovna podbriskem ze to hrozne zabolelo a mam z toho spatny pocit. no snad se nic nestalo :? jinak nesportuju jsem lenoch lina

luci krasny mimous ja mam podobneho

https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
4.6.09 22:19

Magdi, něco podobného jsem udělala asi před 2 dny. Nakláněla jsem se k Aničce do postýlky přes to zábradlí pro pusinku na dobrou noc. Taky to odnesl podbřišek, ale naštěstí si myslím, že nic. To by se nějak projevilo. Neboj, to bude dobrý, mimi je chráněno několika vrstvami, tak ho to třeba ani nevzbudilo :P
Jinak v první těhu jsem se hlídala, nic těžkého jsem nezvedala, teď občas musím táhnout 13 kg Aňu. No je to asi normální, člověk se tomu prostě nevyhne, že? No hlavně ty to máš těžší, protože Juli je ještě proti Ani mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
5.6.09 07:56

Holčinky nebudu reagovat nedstíhám..... :oops:
Dnes mám KO v poradně , tak se malinko děsím co zase bude :cry: . Pokud to dobře dopadne, a nikam mne nepošle…tak se odpoledne ozvu. To už by neměla být tchýně u nás -bude víc času. papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí