Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@ana11 My budeme mít prosklené do půlky všechny kromě wc a koupelny..
My budeme nechávat prosklívat dveře do chodby z obýváku který je na jich. Předsíň má okno na sever a není tam světlo. Stejný problém je i s kuchyní, kde pořád svítíme. Necháme prosklít dvoje „dveře“. Zatím máme nabídku jen od jedné firmy.
Do ložnice bych nikdy dveře neprosklíval ![]()
Já bydlím v bytě kde mame malu chodbu od kud se jde do ložnice, dětského pokoje, koupelny a na wc. Když jsem předělávala dala jsem vsechny dveře prosklené kromě dveří do ložnice a chodba je prosvětlená, hned víme jestli je někdo v kupelke nebo na wc a já večer nemusim kontrolovat zda se v dětském pokoji svítí nebo ne. Sklo jsem zvolila mlécné
Oživuji diskusi, budeme kupovat do celého bytu dveře a strašně by se mi líbilo mít všude dveře stejné, tak že i do koupelny a na wc. Líbí se mi že bych viděla že třeba na wc někdo je že se tam svítí. Ale nevim jestli to neni blbé dali by jste si takové náké dveře do koupelny a na wc???
http://www.lasamba.cz/…st-C.1_1.jpg
http://www.lasamba.cz/…rano-0_3.jpg
@Terezie231 ty vrchní jsou moc hezký ale já osobně bych na wc a do koupelny dala bez skla, ale to záleží na každém, ja jsem takový stydlín totiž ![]()
Ja myslim, ze by to slo. My to mame trochu naopak, do pokoju plny a na wc proskleny s mlecnym sklem. Pritel chtel do loznice a do pokoju plny dvere, aby nas nebo deti nebudilo, kdyz nekdo nasviti na chodbe, ale na cbodbe by byla tma, tak mame proskleny do koupelny a v pohode, nikdo nas za uchylaky nepovazuje ![]()
@Terezie231 my máme přízemní rd a aby předsín nebyla tmavá jako kobka, tak máme v celé domě stejné dveře a to ze 2/3 prosklenné. Jde o takové to zrnité sklo, z jedné strany hladké a toho jsme využili teda jen na wc, kdy jsme ho polepili takovou barevnou průsvitnou částečně, folií a paráda, hodně lidem se ta tapeta líbí. A v celém bytě je pěkně světlo zároven, protože do předsíně ústí vlastně všechny dveře- z pokojíků, z komory, koupelky a wc, na wc tedy okno není, ale v koupelně ano.
Taky jsem vybírala dveře podle toho, aby tam nebylo moc míst, kde by se na nich usazoval prach, nerada jsem totiž otrokem svých věcí.
Jinak ale doporučuji uju nejakej jednoduchej tvar, vic dveri vedle sebe nejak slozite zasklivanejch by nevypadalo dobre.
@Terezie231 klidně bych dala se sklem, líbí se mi ty první. Ono to sklo není průhledné, aby tam bylo vidět. Máme dvoje dveře s lehkým prosklenímm, něco trošku podobného a vidět je max. silueta hodně rozostřeně nebo světlo
My mame jakoby ty vrchni vsude a na wc a v koupelnach je prosklena jen horni polovina. Prave, aby na wc byla videt max hlava kdyz tam nekdo sedi. Zbytek dveri je prosklena po cele delce.
Děkuji za názory
mě se právě líbí tyhle moderní dveře
ted taky máme dveře se sklem ale takový ty starší, ale od wc a koupelny máme ted plný tak si to právě nedovedu moc představit jak by vypadalo jestli by to hodně prosvítala postava za dveřma jinak sklo by bylo tvrzené matné
@Tarinka No vidíte to mě vůbec nenapadlo jak by to vypadalo kdyby jich bylo vedle sebe víc, tak že asi vyhrajou ty první ![]()
Tak my to tak mame, miluju prosklene dvere vsude, vcetne toalety a koupelny
Z tech dvou bych volila ty prvni, ty druhe jsou moc obycejne na muj vkus.