Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ted jsem konečně dočetla celou diskuzi.Je mi tak strašně moc líto
.Sama mám doma 13ti měsíční holčičku a toto si opravdu neumím představit.Posíláme celá rodina Honzíčkovi hodně moc sil,ať dál zvládne bojovat ![]()
Niki, to je hrozne, ale porad verim, ze se z toho Honzik dostane…
Budeme moc drzet palce a poprosim vsechny, aby se za nej modlili. ![]()
A jak to snasite vy? A co manza? A mamina maleho Honzika?
![]()
Je Niky to je mi moc líto
Pořád na něj chudáčka musím myslet. No, cukr a tuk se snad dožene. Jsi psala minule že nepapá
Tak tohle se snad dá doplnit-doufám. Jinak jak vidí hlavičku???
Držím všechny palce.
Niky7 píše:
Ahoj holky hlasim se po dlouhe dobe zde a davam info o Honzikovi. Honzik se bohuzel zhorsil, malo cukru ze ma a pak ze ma strasne malo tuku. Bude mu 7 mesicu a vazi 5kg
boooooze to neee…
![]()
Niky a když mu toto chybí, tak mu to přeci doplní v parent. výživě ne?
A říkali, co to znamená? Často na vás a na malého myslím a moc držím palce ![]()
Ježiš brouček malinkej ![]()
Niky a co říkají doktoři?Co ta hlavinka?A co ten tuk a cukr znamená???Dá se to nějak spravit???
Bože proč se dějou tyhle věci-na jiné diskuzi hlasujeme pro dvojčátka, které mají SMA a tady ta diskuze o malém Honzíkovi.......
Všade lítá plno zmetků, feťáků, který si nevážej života a na druhou stranu se dějou takové věci…někdy to na mě tak padá-jak má člověk mít radost ze života a normálně fungovat
![]()
No doplnujou mu to, ale zatim nezabira
asi se to vraci.
Jen nechapu ze rikali ze nesedi
A co by chteli??? Moje dcerka bude mit 8 mesicu a stale take nesedi a co??? Co po nem porad chteji ![]()
to je hovadina, vždyť je určitě brouček pořád v klidu, nemůžou po něm chtít, aby uměl to, co ostatní děti. Je na smrt nemocnej a oni řešej takovýhle věci ![]()
Bůhví jak mu je, jak se cítí. Nemá určitě ani chuť o nějaký učení nových věcí. To je fakt ![]()
Tak jak malej??? Je nějaká změna ???
Nemohu to vypustit z hlavy.
Na sezení má chudáček čas, teď aby spíš mu doplnili nějak ten tuk a cukr, to by snad mohli umět? ![]()
A co ta hlavinka, jak to vypadá?
Posílám mu pusinku ![]()
Ahoj.
Mám přítele 6 let. Je o 12 let starší než já. V prvním vztahu se mu narodil krásný zdravý syn Honzík. V 16 měsících zemřel, umíral od 6 měsíce. Díval se celou dobu jak umírá a po té když se „to“ stalo, malého synka nosil v náručí.Pak jsem se seznámili spolu. Koupili jsme dům, měli jsme se krásně,já otěhotněla, náš společný syn Jakoubek zemřel 2 dny po porodu. Jak je život nespravedlivý. Dnes máme zdravého, krásného 11 měsíčního syna Petra. Je to strašné, ale dá se to zvládnout. držím palce ![]()
dondena píše:
Ahoj.
Mám přítele 6 let. Je o 12 let starší než já. V prvním vztahu se mu narodil krásný zdravý syn Honzík. V 16 měsících zemřel, umíral od 6 měsíce. Díval se celou dobu jak umírá a po té když se „to“ stalo, malého synka nosil v náručí.Pak jsem se seznámili spolu. Koupili jsme dům, měli jsme se krásně,já otěhotněla, náš společný syn Jakoubek zemřel 2 dny po porodu. Jak je život nespravedlivý. Dnes máme zdravého, krásného 11 měsíčního syna Petra. Je to strašné, ale dá se to zvládnout. držím palce
Někdy je ten život heozně nespravedlivý,jakoby někomu „nakládal“ víc než ostatním.
Znám rodinu,kde otec přišel o syna z prvního manželství-zabil ho blesk v cca 10-ti letech.O 5 let později mu náhle zemřel syn z druhého manželství-měl sice srdeční vadu,byl po operaci,ale nebylo to nic na co by měl umřít.Ale měl poruchu srdečního rytmu,kterou může mít po operaci srdce kdokoli.To se nedá předvídat a bohužel ani dítě zachránit.
A před necelými dvěma lety tento pán onemocněl nádorem na mozku.Zhoubným,podařil se odoperovat,následovaly ozářky.A vše vypadalo dobře,že je vyhráno.A nyní po roce se nádor objevil znovu a už se s tím nedá nic dělat. ![]()
To je bohužel pravda,že někdo dostává opravdu naloženo hodně a někdo ani tuk
![]()
Ahojky, je to strašný ta bezmoc, dovedu jsi představit co prožíváte, před rokem mi taky málem umřel synoveček a to čekání bylo vážně šílený. Naštěstí svůj boj o život nevzdal a je tu s námi. Držím palečky.
Je vidět, že neštěstí opravdu nechodí po horách ,ale po lidech ![]()