Prostě umírá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1349
1.11.11 15:31

Ted jsem konečně dočetla celou diskuzi.Je mi tak strašně moc líto :hug: .Sama mám doma 13ti měsíční holčičku a toto si opravdu neumím představit.Posíláme celá rodina Honzíčkovi hodně moc sil,ať dál zvládne bojovat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
1.11.11 15:38

Niki, to je hrozne, ale porad verim, ze se z toho Honzik dostane… :) Budeme moc drzet palce a poprosim vsechny, aby se za nej modlili. :)

A jak to snasite vy? A co manza? A mamina maleho Honzika? :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
1.11.11 18:02

Je Niky to je mi moc líto :hug: Pořád na něj chudáčka musím myslet. No, cukr a tuk se snad dožene. Jsi psala minule že nepapá :-( Tak tohle se snad dá doplnit-doufám. Jinak jak vidí hlavičku???
Držím všechny palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
1.11.11 18:38
Niky7 píše:
Ahoj holky hlasim se po dlouhe dobe zde a davam info o Honzikovi. Honzik se bohuzel zhorsil, malo cukru ze ma a pak ze ma strasne malo tuku. Bude mu 7 mesicu a vazi 5kg :-(

boooooze to neee… :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
1.11.11 19:14

Niky a když mu toto chybí, tak mu to přeci doplní v parent. výživě ne?
A říkali, co to znamená? Často na vás a na malého myslím a moc držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
1.11.11 22:28

Ježiš brouček malinkej :hug:
Niky a co říkají doktoři?Co ta hlavinka?A co ten tuk a cukr znamená???Dá se to nějak spravit???

Bože proč se dějou tyhle věci-na jiné diskuzi hlasujeme pro dvojčátka, které mají SMA a tady ta diskuze o malém Honzíkovi.......

Všade lítá plno zmetků, feťáků, který si nevážej života a na druhou stranu se dějou takové věci…někdy to na mě tak padá-jak má člověk mít radost ze života a normálně fungovat :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
2.11.11 08:59

No doplnujou mu to, ale zatim nezabira :cry: asi se to vraci.

Jen nechapu ze rikali ze nesedi :pocitac: A co by chteli??? Moje dcerka bude mit 8 mesicu a stale take nesedi a co??? Co po nem porad chteji :nevim:

• Citovat
  • Upravit
36148
2.11.11 09:38

to je hovadina, vždyť je určitě brouček pořád v klidu, nemůžou po něm chtít, aby uměl to, co ostatní děti. Je na smrt nemocnej a oni řešej takovýhle věci :cert:
Bůhví jak mu je, jak se cítí. Nemá určitě ani chuť o nějaký učení nových věcí. To je fakt :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
13.11.11 16:19

Tak jak malej??? Je nějaká změna ???
Nemohu to vypustit z hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
13.11.11 19:24

Na sezení má chudáček čas, teď aby spíš mu doplnili nějak ten tuk a cukr, to by snad mohli umět? :think:
A co ta hlavinka, jak to vypadá?
Posílám mu pusinku :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dondena
13.11.11 20:26

Ahoj.
Mám přítele 6 let. Je o 12 let starší než já. V prvním vztahu se mu narodil krásný zdravý syn Honzík. V 16 měsících zemřel, umíral od 6 měsíce. Díval se celou dobu jak umírá a po té když se „to“ stalo, malého synka nosil v náručí.Pak jsem se seznámili spolu. Koupili jsme dům, měli jsme se krásně,já otěhotněla, náš společný syn Jakoubek zemřel 2 dny po porodu. Jak je život nespravedlivý. Dnes máme zdravého, krásného 11 měsíčního syna Petra. Je to strašné, ale dá se to zvládnout. držím palce :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.11 21:38
dondena píše:
Ahoj.
Mám přítele 6 let. Je o 12 let starší než já. V prvním vztahu se mu narodil krásný zdravý syn Honzík. V 16 měsících zemřel, umíral od 6 měsíce. Díval se celou dobu jak umírá a po té když se „to“ stalo, malého synka nosil v náručí.Pak jsem se seznámili spolu. Koupili jsme dům, měli jsme se krásně,já otěhotněla, náš společný syn Jakoubek zemřel 2 dny po porodu. Jak je život nespravedlivý. Dnes máme zdravého, krásného 11 měsíčního syna Petra. Je to strašné, ale dá se to zvládnout. držím palce :srdce:

Někdy je ten život heozně nespravedlivý,jakoby někomu „nakládal“ víc než ostatním.
Znám rodinu,kde otec přišel o syna z prvního manželství-zabil ho blesk v cca 10-ti letech.O 5 let později mu náhle zemřel syn z druhého manželství-měl sice srdeční vadu,byl po operaci,ale nebylo to nic na co by měl umřít.Ale měl poruchu srdečního rytmu,kterou může mít po operaci srdce kdokoli.To se nedá předvídat a bohužel ani dítě zachránit.
A před necelými dvěma lety tento pán onemocněl nádorem na mozku.Zhoubným,podařil se odoperovat,následovaly ozářky.A vše vypadalo dobře,že je vyhráno.A nyní po roce se nádor objevil znovu a už se s tím nedá nic dělat. :cry:

• Citovat
  • Upravit
5453
14.11.11 07:58

To je bohužel pravda,že někdo dostává opravdu naloženo hodně a někdo ani tuk :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
14.11.11 09:26

Ahojky, je to strašný ta bezmoc, dovedu jsi představit co prožíváte, před rokem mi taky málem umřel synoveček a to čekání bylo vážně šílený. Naštěstí svůj boj o život nevzdal a je tu s námi. Držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
14.11.11 09:33

Je vidět, že neštěstí opravdu nechodí po horách ,ale po lidech :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...