Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak co rikate na dnesek??? Celkem zajimavy konec..kazdy kazdemu neco rekl, Martin se pak chtel rozdelit a tak snad mohl ocekavat, ze si ostatni Ty penize nevezmou, nebo ne?
@MUFICE ja teda nevim proc ji dal Jen 3 body…to bylo divne..
@Taminka píše:
@MUFICE ja teda nevim proc ji dal Jen 3 body…to bylo divne..
Mumlal něco, že mu nechutnalo a zklamala ho
Na svůj věk uvařila dobře, řekla bych, že snad nejlépe z tohoto týdne a dostala nejméně bodů ![]()
@MUFICE jj treba domaci pastika, no ja je nejim, ale vypadalo to super, jidlo taky a pokud to nekdo nemel udelane, tak ji nedelalo problem to vymenit a jako co cekali? Dort jak rikal Martin? No ten s tim hovnem Mel radeji drzet pusu
@Taminka Domácí paštika je výborná a hrozně jednoduchá, dělala jsem jí poprvé o víkendu a budu jí dělat znova ![]()
Mě se ta dnešní hostitelka líbila nejvíc, měla nejlepší menu. Ty 3 body ji parádně potopili. Celkově mi přijde ten konec zbytečně vyhrocenej a divnej. Ale zase i jsme si tu psali, že ten Martin nevařil špatně
@Taminka píše:
@MUFICE hod recept pls
http://www.apetitonline.cz/…h-jater.html
Dělala jsem jí podle Apetitu a byla vynikající, akorát jsem tam dala jenom 50g másla místo 150g a nepolévala jsem to. Koření jsem tam dala provensálské, pt to 5 vůní doma nemám. O víkendu jí budu dělat znova, je to rychlovka, práce tak na 10–15 minut a nejlépe nechat ztuhnout přes noc.
@MUFICE hmmm vypada to super..jak jsi nechala dlouho opect ty jatra? pak minut? at to nemam tvrde.
Tohle je u Kwesiho profilu na Prostrenu Očekávání: Doufá, že bude dobře pohoštěn a skvěle se nají. Výhra, bude bodovat níže než jeho přítelkyně, která prý kdysi kvůli vlastnímu vysokému bodování nevyhrála.
Hodnotit 3 body protože jeho přítelkyně nevyhrála? A nevypadal u stolu že by mu nechutnalo tak proč ty body!!!
Jinak jak Martin může tvrdit že její dezert byl hnusný a obyčejný když on sám udělal nějakou kaši s pytlíku kterou nechal stuhnout. Fůůůůj ![]()
@Taminka píše:
@MUFICE hmmm vypada to super..jak jsi nechala dlouho opect ty jatra? pak minut? at to nemam tvrde.
Tak, aby nebyly syrové, je to chvilka, kuřecí tvrdé nebudou nikdy.
Teda koukam, jak jsou denne na netu clanky o Harapesovi a Fialove
No prostreno s nima nuda, aspon se clovek pobavi u clanku. ![]()
@Taminka píše:
Teda koukam, jak jsou denne na netu clanky o Harapesovi a FialoveNo prostreno s nima nuda, aspon se clovek pobavi u clanku.
Tak jsem něco četla ![]()