Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Můžu se prosím drze zeptat, jak to vypadá nyní? Moje sestra se totiž dostala do stejné situace. Její snoubenec se chová povýšeně, z toho co vím, reaguje jako takový polonacistický homofob (a že toho bohužel o něm moc nevíme, prostě ho skoro neznáme, a bojím se, že ani sestra ho pořádně nepoznala, na všechno spěchají; myslím si, že si ji chce pojistit). Je mi proti srsti jim to jít osvědčit nebo být s ním na jejich oslavě. Ale pokud se nechci se sestrou úplně rozejít, asi to jinak nepůjde…
Vůbec nevím, jak to zvládnout…
@AlcaCoNevi píše: Více
Máme takového v rodině a momentálně se s nimi ani nestykame. Došlo - že strany švagra - na proklínání, scény před lidmi… A máme klid…
@AlcaCoNevi Vzali se, ale sestra po 5 měsících dala žádost o rozvod, už je rozvedená. Její manžel si našel milenku, což nepřekousla. Teď má přítele. Snad jí to vyjde.
@Anonymní píše: Více
achjo
plně tvé obavy chápu
ale holt - ségra je dospělá a svéprávná a rozhodla se takto
možná jí i jeho machistický přístup (zatím) imponuje..
Bohužel, na to, že je to totální kre-tén a ubožák přijde v nejkritičtějším okamžiku - po porodu, šestinedělí, první měsíce dítěte..
tam se ON ukáže v plné kráse
kromě blbých keců reálně hrozí, že bude brousit borku ve fitku apod.
Sestře bych názor řekla. Jeho bych poslala do pr-dele s takovými řečmi a jasně bych se vymezila, že mně to vtipné ani OK fakt nepřijde, a nejen mně, a že mu nepřeju, aby třeba jednou na ty svoje akcičky dojel zdravotně (může se mu cokoliv stát, na takové přetěžování doplácí časem hlavně pohybový aparát a pokud k tomu i zobe, tak si pěkně odvařuje játra a ledviny) - to vše bych mu řekla úplně v klidu a s takovým pohrdáním, s jakým on se baví o těhotenských kilech.
Ubožák, na těle svaly, v hlavě prázdno.
PS : Teď koukám, že je to starý dotaz. Ne, že bych takový vývoj nepředpokládala, že.
Idiot. Ať je ráda, že je rozvedená! Doufám, že nestihli dítě?
Tak to šlo rychle, ale hlavně, že to vyřešila a teď už jen popřát ji štěstí a jemu vlastně taky, s přístupem jaký vede, ho bude potřebovat…nebo pak jedině, aby narazil na lidi bez rozumu. Ono třeba tvá sestra si potřebovala “nabít” čumák, jinak by neprozřela. Kamarádka takto dokonce půl roku před svou svatbou věděla, že se nejspíš rozvedou, ten její měl strašné chování vůči ní, nedala si to rozmluvit, že už mají zaplacené zálohy, šaty, prsteny…no a vydrželo jim to po svatbě necelý rok
Uf, tak to je mi líto. Na druhou stranu ji ale přeji mnohem lepšího partnera. No, jsem zvědavá na ten náš případ…Děkuji za odpověď!