Prsa a kojení, prsa změkla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8664
5.5.14 08:29

@kr.marue na to pozor - to, že se z ní nepije snadno je lest, čím větší podtlak, tím horší vliv na kojení to má - protože musí dělat veliký podtlak, tudíž jí to úplně zdeformuje techniku - k sání z prsu musí mít rty doširoka, nepoužívat téměr podtlak, jazyk dole, aby tvořil vlnu na jazyku, jenže u flašky musí udělat vše přesně naopak a navíc vyvinout silně podtlak… Zkus ji dokrmit přímo u prsu stříkačkou do koutku pusinky, přisaje si i z prsu a bude to lepší. Ostatně dneska uvidíš váhu, jak na tom bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
5.5.14 08:47

@Lili5 zatim porad saje normalne akorad vecer nechtela..a bylo to vzdy kdyz jsem se osprchovala. vcera jsem ani prikrm nedala. usnula drive nez jsem ho stihla pripravit. prave spoustu mych znamych to tak dela…ze porad koji a na noc jednou daji flasku a nikomu se dite neodstavilo.tak snad to pujde i nam. u te flasky neni dlouho ja ji nakojim a pak treba jen 40-50ml dokrmim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
5.5.14 09:16

@kr.marue hm, tak to já neznám nikoho, komu by se potom dítě neodstavilo, jakože laktačku dělám už roky… Já jsem flašku teda nikdy nepoužívala, ani dudlík, ikdyž chodím do práce a mám dvě nedonošené dětičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
5.5.14 09:20

@Lili5 kdyz ona bez dudliku neustale place a trva to i nekolik hodin s pauzama…vzdycky ji houpu a zadudlikuju a kdyz dudlik vypadne tak hned zase place..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
5.5.14 10:33

@kr.marue možná by potřebovala dokrmit i přes den - mateřinou nejlíp, nebo 10 ml uměliny stříkačkou po kojení z obou prsů, aby usla, dělala jsem to tak nedoklubkům, říkala tomu startér. Dudlík je vždy jen lest - šidítko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
5.5.14 10:56

@Lili5 zkusim jestli ma mudr strikacku..ze bych ho poprosila aby mi ji dal..nemame tu lekarnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
5.5.14 11:03

@kr.marue snad dá, stačí dvě desítky. V lékárně to stojí asi 3 kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová