Prvňáčci 2015 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9307
6.7.15 17:47

Holky ja vim ze je ted vedro jak prase ale nosi v zime deti jeste do skoly puncosky? 8o tuhle se me ptala kamaradka a dala me brouka do hlavy :) @Pipet nn Hejneho ne. Vsechno stare

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
6.7.15 17:50

@Šema

punčochy mi kluci nenosí, nemají je rádi. Ale taky nenosí sukýnky, takže je nepotřebují. :mrgreen: Ono jde stejně jen o ten přesun, ve třídě by jim v nich bylo vedro… tu chvilku cesty vydrží a pak se ve třídě nebude pařit. A do družiny dostane zateplené kalhoty na venek.

u mě ve třídě mají punčocháče fakt jen holčičky v sukních. jeden kluk nosil podvlíkačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
6.7.15 17:53

@neumisa no ten nas lotr hned tak ve skole nebude :( no ted to resit nebudu, moc brzo :) :D

Holky a jak to je, muze ucitel mit ve tride vlastni dite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
6.7.15 17:54
@Šema píše:
@neumisa no ten nas lotr hned tsk vw skole nebude :( no ted to resit nebudu, moc brzo :) :DHolky a jak to je, muze ucitel mit ve tride vlastni dite?

úplně teoreticky ano, ale v zájmu zachování nervů a životů to nikdo neudělá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
6.7.15 17:56

@neumisa :D :lol: :lol: Ja vim ze kdyz jsem delala ve skolce ovsem ne ucitelku ale kucharku :D tak prave kamaradka tam ucila dceru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
6.7.15 17:58

@Šema

umím si to představit třeba u malotřídky nebo školy s jedinou první třídou, kde není jiná možnost, ale osobně bych své vlastní dítě ve třídě nechtěla ani za zlatý prase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
6.7.15 17:59
@Šema píše:
@neumisa no ten nas lotr hned tak ve skole nebude :( no ted to resit nebudu, moc brzo :) :DHolky a jak to je, muze ucitel mit ve tride vlastni dite?

Svoje starší holky jsem učila - nejstarší poslední tři měsíce páté třídy, prostřední na angličtinu od třetí do páté. Byla to docela psina - Pája mi říkala Paní učitelkomami, myslím, že s tím nikdo neměl problém, spíš to přinášelo komické situace. Ale Karličku bych nechtěla. Už jsem asi nějaká stará nebo co, neuměla bych se na ni nedívat jako na moji Karličku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
6.7.15 18:02

@hanka.br.

učitelkomami je hezké :mrgreen: já zatím slyšela mami, babi, teto a v červnu jsem byla dokonce děda :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
6.7.15 18:04

Hlavne holky kloboul dolu pred ucitelema. Kdyz vidim, jak se ty deti chovaji.. :-o to je nekdy des. V prvni tride rekne kluk ucitelce ze jestli me neda jednicku tak na ni zavola tatu… To udelat moje dite… No to by byl sajgon. :roll:

A hodne pry ted „jede“ sikana :(

Příspěvek upraven 06.07.15 v 18:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
6.7.15 18:05

@Šema

s dětmi se domluvíš, horší jsou rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
6.7.15 18:08

@neumisa jo to jsem taky slysela.. Holky kloboul dolu. Ja bych na to nemela nervy

Pisu jak tatar. Manzel mi koupil chytry telefon a to je neco :roll: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
6.7.15 18:23

Ahoj holky, tak se taky hlásím do klubu :mrgreen: Tašku už máme, kapsář na lavici,,sáčky na bačkory a tělocvik, zástěru na výtvarku. Zbytek musíme ještě dokoupit- a že je toho dost :roll: Jedinné co mě na seznamu potřeb překvapilo je lego 8o :think: Potřebuje taky váš prvňáček do školy lego???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
6.7.15 18:29

Tašku máme tuhle. Kupovala babička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
6.7.15 18:32

@orionk Nepřekvapuje mě lego - máte matematiku Hejného? Vidím, že se tady časem něco i přiučím do praxe. Jsem zvědavá na využití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
6.7.15 18:33
@Šema píše:
@hanka.br. Ta je krasnaaaa :) to jsem zvedava jakou pak vybereme te nasi princezne :)

Je od Roxy. Jsou tam pro holčičky krásné nadčasové aktovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí