Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky ja vim ze je ted vedro jak prase ale nosi v zime deti jeste do skoly puncosky?
tuhle se me ptala kamaradka a dala me brouka do hlavy
@Pipet nn Hejneho ne. Vsechno stare
punčochy mi kluci nenosí, nemají je rádi. Ale taky nenosí sukýnky, takže je nepotřebují.
Ono jde stejně jen o ten přesun, ve třídě by jim v nich bylo vedro… tu chvilku cesty vydrží a pak se ve třídě nebude pařit. A do družiny dostane zateplené kalhoty na venek.
u mě ve třídě mají punčocháče fakt jen holčičky v sukních. jeden kluk nosil podvlíkačky.
@neumisa no ten nas lotr hned tak ve skole nebude
no ted to resit nebudu, moc brzo
![]()
Holky a jak to je, muze ucitel mit ve tride vlastni dite?
@Šema píše:
@neumisa no ten nas lotr hned tsk vw skole nebudeno ted to resit nebudu, moc brzo
![]()
úplně teoreticky ano, ale v zájmu zachování nervů a životů to nikdo neudělá ![]()
@neumisa
Ja vim ze kdyz jsem delala ve skolce ovsem ne ucitelku ale kucharku
tak prave kamaradka tam ucila dceru
umím si to představit třeba u malotřídky nebo školy s jedinou první třídou, kde není jiná možnost, ale osobně bych své vlastní dítě ve třídě nechtěla ani za zlatý prase.
@Šema píše:
@neumisa no ten nas lotr hned tak ve skole nebudeno ted to resit nebudu, moc brzo
![]()
Svoje starší holky jsem učila - nejstarší poslední tři měsíce páté třídy, prostřední na angličtinu od třetí do páté. Byla to docela psina - Pája mi říkala Paní učitelkomami, myslím, že s tím nikdo neměl problém, spíš to přinášelo komické situace. Ale Karličku bych nechtěla. Už jsem asi nějaká stará nebo co, neuměla bych se na ni nedívat jako na moji Karličku.
učitelkomami je hezké
já zatím slyšela mami, babi, teto a v červnu jsem byla dokonce děda
![]()
Hlavne holky kloboul dolu pred ucitelema. Kdyz vidim, jak se ty deti chovaji..
to je nekdy des. V prvni tride rekne kluk ucitelce ze jestli me neda jednicku tak na ni zavola tatu… To udelat moje dite… No to by byl sajgon. ![]()
A hodne pry ted „jede“ sikana ![]()
Příspěvek upraven 06.07.15 v 18:06
@neumisa jo to jsem taky slysela.. Holky kloboul dolu. Ja bych na to nemela nervy
Pisu jak tatar. Manzel mi koupil chytry telefon a to je neco
![]()
Ahoj holky, tak se taky hlásím do klubu
Tašku už máme, kapsář na lavici,,sáčky na bačkory a tělocvik, zástěru na výtvarku. Zbytek musíme ještě dokoupit- a že je toho dost
Jedinné co mě na seznamu potřeb překvapilo je lego
Potřebuje taky váš prvňáček do školy lego???
@orionk Nepřekvapuje mě lego - máte matematiku Hejného? Vidím, že se tady časem něco i přiučím do praxe. Jsem zvědavá na využití.
@Šema píše:
@hanka.br. Ta je krasnaaaato jsem zvedava jakou pak vybereme te nasi princezne
Je od Roxy. Jsou tam pro holčičky krásné nadčasové aktovky.