Prvňáčci 2015 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
7.7.15 18:52

@Jahru :mavam:

@kvaček Toho se bojím… kruh vůbec nemáme. Mladší má rukávky, starší nic (jsme jen doma v bazénu, tady dosáhne v pohodě). Jen plavací desku a takové ty nudle.
V případě potřeby bych investovala do pásu z pěnovky.
Hlavně, že je OK!

Majda má taky těch 18kg, ale je vyšší… žížala po mamince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39409
7.7.15 18:56

@Jahru a kde v Brne, prosim? Urcite musime zkouset. Nevis prosim, jestli se da nekde v Brne zkusit i treba vic znacek? Nechtela bych objizdet moc obchodu kvuli tomu. Ale bez vyzkouseni kupovat nechci. Rada bych, abx mu fakt sedla. Tak budu rada za kazdy tip :)
@kvaček hlavne neres, co by kdyby. Super, ze je v poradku! Jsou i rukavky pro prtouse. Taky je nosili uz od 18. mesicu a cim driv si na ne zvyknou, tim urcite lip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9877
7.7.15 19:45

@AvajBr byli jsme zkoušet tady: http://www.vsedoskoly.cz/kontakt (na Okružní). Výběr měli velký a paní byla moc ochotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
7.7.15 20:09
@kvaček píše:
Holky věděly jste… Včera s mi málem přitopil kluk, měl kruh a ten se mu sroloval na nohy, jak blbly a málem se mi utopil- hlava dolů nohy nahoru.. Vůbec mě to nenapadlo. 8o Jako děti jsme blby, a nic takového se nám nestalo.. Kluk plavat umí tak napůl, umí se potápět, ale toto by nedal ani plavec.. Pak mi švagrová říkala, že se takto málem utopil kluk od kamarádky, že si vzal na blbnutí kruh do moře a ten se mu sesunul na stehna a málem se utopil..
No už jsem chytřejší…

Z toho mám úplně noční můry :? :? My se byli včera koupat na jezeře (jeli jsme lodí), tak jsme narychlo koupili toto http://www.sportisimo.cz/…vest/103475/ a super :palec: Malý nadšený, že se může cákat sám. Já v klidu, že se mi neutopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
7.7.15 20:43

Holky otázka trochu mimo téma, ale mají vaši prvňáci už nové zuby? Nebo už jim nějáký zub vypadl??? Našemu bude v Říjnu 7 a ještě nic :nevim: :think: Akorát se mu asi tři týdny trochu hýbe jednička dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65519
7.7.15 20:48

@orionk dva dole rostou už druhé…a nahoře mu jeden chybí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
7.7.15 20:51
@Petra Z píše:
@orionk dva dole rostou už druhé…a nahoře mu jeden chybí :lol:

A jak dlouho trvalo, než hýbající se zub vypadnul??? :think: Já už si to nepamatuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39409
7.7.15 20:56

Nas ma sedm v listopadu, zuby ma vsechny a zadny se ani nekyve :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
7.7.15 20:59

Majda taky bude mít v říjnu 7 a má vypadnuté jedničky dole - jedna nová vyrostlá, jedna napůl.
Horní se jí malino kývou, ale nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
7.7.15 21:00
@AvajBr píše:
Nas ma sedm v listopadu, zuby ma vsechny a zadny se ani nekyve :nevim:
:hug: :hug: Už jsem se lekla, že jsme divný jen my :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39409
7.7.15 21:01
@Jahru píše:
@AvajBr byli jsme zkoušet tady: http://www.vsedoskoly.cz/kontakt (na Okružní). Výběr měli velký a paní byla moc ochotná.

Jee, dekuju :dance: Tam se muze prijit vyzkoušet tasku kdykoliv nebo se musi predem domluvit? Maji tam tu Okruzni totiz psanou jako sklad ne prodejnu. Ale maji vsechny značky, co mam v merku. :mrgreen: Takze by to bylo super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39409
7.7.15 21:14

@orionk : :mrgreen: neboooj, nejste, je nas divnych vic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30638
7.7.15 21:16

To koukám, co máte za drobky 8o Dcera má 122 cm a 23 kilo a to je z jejich oddělení druhá nejmenší. Je samý sval a šlacha.
A nových zubů má 6.

Příspěvek upraven 07.07.15 v 21:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65519
7.7.15 21:17

@orionk ty spodní šly rychle…jeden cca po 14 dnech, a ten druhý hned po něm…asi se navzájem držely :lol:
no a horní když kousnul do jablka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39409
7.7.15 21:18

@orionk ještě jsem si uvědomila, že loni na podzim se mu hýbala horní jednička a normálně se časem hýbat přestala 8o Ti jsen si myslela, že už je tedy čas vypadávaní a ono nic :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí